L920 Amberin hala gelmemesi ? (ota)

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Bu arada vakit bulduğumda dead flaşla elimde olan gdr2betayı yükleyeceğim..bu wifi çok fena ayar etti beni... :|

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
offf ulan offf herkese geldi l920 hala gelicek :/ ama gelenlerin hepsinde tek tük sorunlar marketteki uygulamalarda sıkıntı var galiba nokia bunları çözüp vericek gibi geliyo.

Dtn

Üye
Arkadaşlar bir süredir takip edemiyordum forumu, güncellemeden de haberim vardı ama wifi yoktu :D şimdi gdr2yi yüklemeli miyim, yoksa amberin de gelmesini beklesem mi daha iyi olur, bir şey farkeder mi? Bir sorunum yok telefonla bekleyebilirim yani :D bir de otadan güncelleyince telefondan hiçbir şey gitmiyor değil mi, yedeklemem gereken bir şey var mı?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir süredir takip edemiyordum forumu, güncellemeden de haberim vardı ama wifi yoktu :D şimdi gdr2yi yüklemeli miyim, yoksa amberin de gelmesini beklesem mi daha iyi olur, bir şey farkeder mi? Bir sorunum yok telefonla bekleyebilirim yani :D bir de otadan güncelleyince telefondan hiçbir şey gitmiyor değil mi, yedeklemem gereken bir şey var mı?

evet gitmez beklemen hata güncelle gitsin.

Dtn

Üye
Tamam teşekkürler, peki güncelleme ne kadar sürer yaklaşık? program sayısı etkiliyor mu süreyi? hiç hatırlamıyorum önceki güncellemeyi de :islik

merlin19

merlin19

Üye
bende bekledim bekledim gelmedi nus ile güncelledim pişmanmıyım evet kamera performansı düştü batarya 7x24 nette oluyordum 2 gün rahat gidiyordu şimdi 1 - 2 hafta oldu güncelleyeli her 8 saatte bir şarja takıyorum eski kullandığım teknikle ayarlar yaptım yok tık demedi..

• Beğen
Tepkiler: n000k
PureFood

PureFood

Üye
bende uzun zamandır amber var nsu ile atmıştım, şarj da performans da aynı. siz de niye performans kaybı var çok ilginç arkadaşlar.

turbocore35

turbocore35

Üye
nsu 520 ye geldimi arkadaşlar bi bakarmısınız :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nsu Dan güncellediğime o kadar pişmanım ki.şarjım süper gidiyordu.nsudan güncelledim çok çabuk gidiyor.ve güncelleyeli 1 ay oldu hala düzelmedi.ve en illah dedirten ise wifi sorunum oldu.wifime bağlı olduğu halde kopukmuş gibi bağlanmıyor.modemimde yada wifi hızımda hiçbir şey yok onuda söyleyeyim.adam gibi Bi güncelleme yayınlayıp öyle versinler bence.yoksa benim gibi düz giden 2 katı insan olur nokiaya yada microsoftta =/ =[
arkadaşım sen bu wifi tek evdemi denedin bunu farklı bir wifili ortamda denediğin zamnada aynı sorunlar devam ettimi bunu ilk olarak denemeni öneriyorum

n000k

n000k

Üye
denedim başka wifidede aynı kardeşim.. yapcak bişey yok.. birazlardan elimdeki GDR2 beta romu nu atcam tele..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
denedim başka wifidede aynı kardeşim.. yapcak bişey yok.. birazlardan elimdeki GDR2 beta romu nu atcam tele..
dene bakalım o zaman sorun kalmaz öylede o zaman ota dan amber beklemeye devam desenize

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Daha Amber gelmediyse Gdr3 le 8,1 falan nasıl gelecek

• Beğen
Tepkiler: n000k
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
OTA'yı beklemek daha iyi olucak gibi hala beklemeye devam malesef..

Üst Alt