mesela belki bunda olmaz ancak telefonu pc ye bagladıgında güncellemeye başladıktan sonra kabloda her hangibir sorun çıkarsa telefon çöplük oluyor diye biliyorum çok zor şekilde küçük bir ihtimalle açılma şansı varmış ancak ben bunun için beklemiyorum tabiki pc den uğraşmak istemiyom ben o yüzden ota bekliyomNSU dan yükleyin gitsin. Neden NSU dan bu kadar korkuluyor anlamış değilim.
Bence gelemeyecek nsu ile yapınızbelki gdr3 ile birlikte verilir.beklemeye devam, eninde sonunda o güncelleme buraya gelicek![]()
Bence gelemeyecek nsu ile yapınızbelki gdr3 ile birlikte verilir.

bu kadar olumsuz olma ya benim bilgisayarım 20-25 dk da bir res atıyordu buna rağmen nsu dan güncelleme yaptım hatta tam %100 olduğunda pc kapandı ama telefona bişey olmadıbişey olursa dead Flash atarsın

Peki bu durum sadece Türkcell romları için mi böyle. Global romlar (920) amberi aldı mıOTA'dan gelen gdr2'yi. Yaklaşık 50 mb boyutunda. Amber güncellemesi hala verilmedi. Nedeni belli değil. Ne zaman verileceği tam belli değil ama Eylül sonuna kadar tüm lumialar güncellemeyi alacak denmişti. Beklemekten başka tek çareniz NSU![]()
Peki bu durum sadece Türkcell romları için mi böyle. Global romlar (920) amberi aldı mı
Bulan yerini tarif etsin... :Neye dayanarak bugün veya yarın gelebilir diyorsunuz acabaarkadaşlar bu akşam yada yarın akşama amber lumia 920ye gelebilir,bu yüzden sürekli kontrol ediniz