L920 Amberin hala gelmemesi ? (ota)

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
daha çok bekleriz

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah Eylül sonu verirler :(

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Benim işler Eylül sonu rahatlayacak zaten.Gelmezse NSU ;)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
eylül sonuna kadar bende bekliyece mbakarım ekimde yok artık mecbur nsu yaparım programları yedeklerim isimleirni kaydederim yapıcak bir şey yok

ArMaGeDdOn_87

Üye
Beklemeye devam :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
NSU dan yükleyin gitsin. Neden NSU dan bu kadar korkuluyor anlamış değilim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
NSU dan yükleyin gitsin. Neden NSU dan bu kadar korkuluyor anlamış değilim.
mesela belki bunda olmaz ancak telefonu pc ye bagladıgında güncellemeye başladıktan sonra kabloda her hangibir sorun çıkarsa telefon çöplük oluyor diye biliyorum çok zor şekilde küçük bir ihtimalle açılma şansı varmış ancak ben bunun için beklemiyorum tabiki pc den uğraşmak istemiyom ben o yüzden ota bekliyom

enessrsy

enessrsy

Üye
Ben dün Nokia çağrı merkezi ile görüştüm. Muhakkak bir problem var ki kesin bir şey söyleyemiyorlar. Nokia Global sitesinde şu an 920 Amber'in kullanılabilir olduğunu fakat reelde bu hizmeti alamadığımızı söyledim, verilen cevap sıra size gelmemiş olabilir, belli aralıklarla kod numaralarına göre güncelleme dağıtılıyor dediler. Bunun üzerine OTA'dan 920 amber güncellemesini alan kimse yok deyince, yakın zamanda gelecektir kontrol ediniz dediler.
Bu arada OTA'yı bekleme sebebim Amber'in ilk çıktığı gün NSU'dan yüklemeye başlamıştım ve telefonum kilitlenmiş, servise götürmek zorunda kalmıştım. Şimdi aynı durumu yaşamak istemiyorum tekrardan..

ZzZz11

ZzZz11

Üye
beklemeye devam, eninde sonunda o güncelleme buraya gelicek :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Bence gelemeyecek nsu ile yapınızbelki gdr3 ile birlikte verilir.

zaten şuan procam vs özellikleri kullanabiliyoruz gdr3 ü beklerim şahsen cihazı riske atmam kücük bi oynama elektirik kesintisi cihazın ani kapanışı cihazı tamamen bitirebilir risk alanları tebrik ediyorum ve inat ettim şuanlık bi sorunum yok cihazda ota'yı bekliyeceğim :)

giray38

giray38

Üye
bu kadar olumsuz olma ya benim bilgisayarım 20-25 dk da bir res atıyordu buna rağmen nsu dan güncelleme yaptım hatta tam %100 olduğunda pc kapandı ama telefona bişey olmadı :) bişey olursa dead Flash atarsın

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar olumsuz olma ya benim bilgisayarım 20-25 dk da bir res atıyordu buna rağmen nsu dan güncelleme yaptım hatta tam %100 olduğunda pc kapandı ama telefona bişey olmadı :) bişey olursa dead Flash atarsın

olumsuz olmamak gerekir doğru fakat uygulamalarım felan baya var ota ile sorunsuz güncelleriz napalım beklicez artık eylül sonunu :)

ON9

ON9

Üye
OTA'dan gelen gdr2'yi. Yaklaşık 50 mb boyutunda. Amber güncellemesi hala verilmedi. Nedeni belli değil. Ne zaman verileceği tam belli değil ama Eylül sonuna kadar tüm lumialar güncellemeyi alacak denmişti. Beklemekten başka tek çareniz NSU :D
Peki bu durum sadece Türkcell romları için mi böyle. Global romlar (920) amberi aldı mı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
ardacumhur

ardacumhur

Üye
GDR2 tüm NL920'lere geldi ancak AMBER OTA ile henüz hiç bir NL920'ye gelmedi :)

• Beğen
komando04

komando04

Üye
arkadaşlar bu akşam yada yarın akşama amber lumia 920ye gelebilir,bu yüzden sürekli kontrol ediniz

ON9

ON9

Üye
Bugüne kadar ota bekledim ama gece şeytan dürttü ve NSU ile ambere geçmiş oldum... Şu anda uygulamaları yüklüyorum. Ne kadar uygulama yuklediğimi şimdi fark ettim valla. 150 civarında oyun ve uygulama varmış telefonda. Sadece şu glance özelliğini anlamadım. Hani elimizi ekrandan geçirince saat çıkıyordu onu bulamadım ben. Bir de Arama ve sms engellemenin yerini bulamadım.:bangin:Bulan yerini tarif etsin... :

dakamon

dakamon

Üye
Sysapppusher diye bi uygulama var onu indir bi tarattır güncellemeleri telefona :) ondan sonra tüm güncellemeleri yap geliyor

Üst Alt