L920 Amberin hala gelmemesi ? (ota)

Sponsorlu Bağlantılar

charmingraul

charmingraul

Üye
Ben de ne zamandır telefonumu NSU aracılığıyla güncellememekte inat ediyorum uygulamalarımı tekrar yüklemek için ekranımı düzenlemek için saatlerce uğraşmak istemiyorum bu yüzden OTA'yı beklemekte kararlıyım umarım kesin bir kaynağınız vardır..

komando04

komando04

Üye
hayır kesin bir kaynağım yok arkadaşlar sadece telefon güncellemeleri 1saattir hata veriyor belki bugün yüklüyorlardır amberi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Ben de ne zamandır telefonumu NSU aracılığıyla güncellememekte inat ediyorum uygulamalarımı tekrar yüklemek için ekranımı düzenlemek için saatlerce uğraşmak istemiyorum bu yüzden OTA'yı beklemekte kararlıyım umarım kesin bir kaynağınız vardır..

Bende otayı beklicem olası bi durumda 10 - 15 gün servisle uğraşamam

ÖEY

ÖEY

Üye
Lumia 920'lerde ayarlardan telefon güncellemesine girip denetlediğinizde hata veriyor. Şu anda genel bir sorun var sanırım, Serdar da bu yüzden güncelleme gelebilir diyor. Belki sistemde yaptıkları bir çalışma sonrasında daha önce hatalı olarak eksik gelen otayı yeniden gönderebilirler yani.

• Beğen
Tepkiler: komando04
komando04

komando04

Üye
Lumia 920'lerde ayarlardan telefon güncellemesine girip denetlediğinizde hata veriyor. Şu anda genel bir sorun var sanırım, Serdar da bu yüzden güncelleme gelebilir diyor. Belki sistemde yaptıkları bir çalışma sonrasında daha önce hatalı olarak eksik gelen otayı yeniden gönderebilirler yani.
aynen kardeşim

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
hayır kesin bir kaynağım yok arkadaşlar sadece telefon güncellemeleri 1saattir hata veriyor belki bugün yüklüyorlardır amberi

Aynn hata veriyo bende şimdi denedim uzun süre güncellemeyi aradı sonra hata verdi inşallah verirler :(

charmingraul

charmingraul

Üye
Umarım bu 920 için Amberin yolda olduğuna bir işarettir bekleyip göreceğiz bakalım :)

dakamon

dakamon

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam bi kere daha böyle olmuştu yine bu muhabbeti yapmıştık ama güncelleme gelmemişti umarım dediğiniz doğru çıkar da alırız güncellemeyi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam bi kere daha böyle olmuştu yine bu muhabbeti yapmıştık ama güncelleme gelmemişti umarım dediğiniz doğru çıkar da alırız güncellemeyi.

Elbet gelicek bu hafta olmadı 2 hafta sonra tamamiyle alırız artık920 kullanan farklı bir arkadaşıma sordum onda telefonunuz güncel demiş hata felan vermemiş :S

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Sysapppusher bunun gerçek ismi nedir bende nsu dan güncelledim ama bendede çift tıklama olayı ve sms engelleme yok çözüm nedir yardımcı olurmusunuz ayrıca cihazda bir çok uygulama vardı 15 tanesi hariç hepsi yüklendi ama bu 15 tane uygulama wifi, 3g açık olduğu halde yüklenmiyor hata veriyor hata 8ooofff daha sonra tekrar deneyin yazıyor sorun nedir acaba bunlar marketten kalkan face uygulamalarımı acaba ne silecem ama ne olduğunu da bilmediğimden silemedim öylece duruyor yardımcı olurmusunuz

ÖEY

ÖEY

Üye
Sysapppusher bunun gerçek ismi nedir bende nsu dan güncelledim ama bendede çift tıklama olayı ve sms engelleme yok çözüm nedir yardımcı olurmusunuz ayrıca cihazda bir çok uygulama vardı 15 tanesi hariç hepsi yüklendi ama bu 15 tane uygulama wifi, 3g açık olduğu halde yüklenmiyor hata veriyor hata 8ooofff daha sonra tekrar deneyin yazıyor sorun nedir acaba bunlar marketten kalkan face uygulamalarımı acaba ne silecem ama ne olduğunu da bilmediğimden silemedim öylece duruyor yardımcı olurmusunuz
SysApp Pusher uygulamanın ismi, markette arattığında çıkmaz ise googledan arat çıkar. Yükleme hatası aldığın uygulamalar ya kaldırılmıştır ya da yeri değişmiştir markette o yüzden uğraşma iptal tüm indirmeleri ve kendin tek tek marketten bulup indir. Sistem uygulamalarını güncelledikten sonra tüm özellikleri görürsün zaten.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
SysApp Pusher uygulamanın ismi, markette arattığında çıkmaz ise googledan arat çıkar. Yükleme hatası aldığın uygulamalar ya kaldırılmıştır ya da yeri değişmiştir markette o yüzden uğraşma iptal tüm indirmeleri ve kendin tek tek marketten bulup indir. Sistem uygulamalarını güncelledikten sonra tüm özellikleri görürsün zaten.

uygulamayı buldum yükledim orada arama+sms engelleme gördüm ama yüklemek istediğimde bu özellik cihazınızda kullanılamıyor diyor; yüklenmeyen uygulamalar konusunda silmeyi bende düşündüm ancak ne olduklarını bilmediğim için olması gereken özelliği silmek istemediğimden bilgi edinmek istedim bu sistem uygulamaları güncellemesi hakkında detay verirmisiniz nasıl yapıyoruz

ÖEY

ÖEY

Üye
uygulamayı buldum yükledim orada arama+sms engelleme gördüm ama yüklemek istediğimde bu özellik cihazınızda kullanılamıyor diyor; yüklenmeyen uygulamalar konusunda silmeyi bende düşündüm ancak ne olduklarını bilmediğim için olması gereken özelliği silmek istemediğimden bilgi edinmek istedim bu sistem uygulamaları güncellemesi hakkında detay verirmisiniz nasıl yapıyoruz
Nokia sistem uygulamaları var ya hani ekran+dokunma, nokia hesabı, ses v.b. onların hepsini sysapp'den güncelle. O gördüğün arama+engelleme yazan yeri boşver. Ayrıca pc den wp8 sitesine gir oradan ms hesabınla oturumla aç. Profil menüsünde satın alma geçmişi var oradan bakar bakar kurarsın istediğin uygulamaları. O kısımda senin şimdiye kadar telefona kurduğun tüm uygulama ve oyunların listesi var.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yüklenmedi hatası veren uygulamalar mutlaka yüklenmiştir fakat ilgilenmeniz gerek hatası veriyor bende de aynı şekilde oldu onları tektek iptal edin

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
tamam bilgiler için teşekkürler acaba sistem dosyaları proğram haricinde mi güncelleniyor diye düşündüm anlaşılan tek tek güncelliyeceğiz tamam sonucu yazarım tekrar teşekkürlerevet oldu yardımlarınız için teşekkürler . belki yeri değil ama bir şey daha sormak istiyorum benim cihaz türkcelden alınma türkcell romlu idi servisten türkcell rom istemediğimi belirtdim onlarda sağolsunlar global rom atmışlar şimdi bundan sonre gelecek olan güncellemelerde malum gelen amber güncellemesinde sorun yaşadık ve hala da oto güncelleme gelmedi bundan sonrası için böyle sorun yaşarmıyız birde cihaz sıfırlama durumunda tekrar türkcell roma mı dönerim aklıma takıldı

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Bence gerekli güncelleme tam anlamıyla hazır olmadığı için OTA verilmiyo NSU ile kuranlarda tek tük sorunlar yaşıyor güncelleme tam anlamıyla düzeltilse OTA verilcek Pro cam çözülmüş büyük bir ihtimal en fazla 1 hafta içinde OTA'nın verileceğini düşünüyorum ben.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şimdi kontrol ettim L920 ota güncellemesi henüz gelmemiş,hata falan da vermedi

atakanakata

atakanakata

Üye
bugün öğlen saatlerinde hata veriyordu fakat bunun sebebi windows update serverları ile alakalıydı.
bilgisayardan da güncellemeleri denetle dediğim zaman aynı hata kodunu alıyordum.
ülke isminden tam emin değilim fakat ispanya idi yanlış hatırlamıyorsam bir operatör gdr2 ve amber i es geçip gdr3 ve onun yanında gelecek olan nokia yazılım güncellemesini sunma kararı almış. belki bizim ülkemizde de böyle bir yola gidilmiştir. çünkü lumia 620 turkcell cihazlara 2 hafta önce verildi amber güncellemesi ve sorunsuz kullanılıyor şuan. lumia 920 için eylül sonunda da amber gelmez ise gdr3 ün gelmesi bekleniyor olabilir.

n000k

n000k

Üye
Nsu Dan güncellediğime o kadar pişmanım ki.şarjım süper gidiyordu.nsudan güncelledim çok çabuk gidiyor.ve güncelleyeli 1 ay oldu hala düzelmedi.ve en illah dedirten ise wifi sorunum oldu.wifime bağlı olduğu halde kopukmuş gibi bağlanmıyor.modemimde yada wifi hızımda hiçbir şey yok onuda söyleyeyim.adam gibi Bi güncelleme yayınlayıp öyle versinler bence.yoksa benim gibi düz giden 2 katı insan olur nokiaya yada microsoftta =/ =[

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt