L920 Amberin hala gelmemesi ? (ota)

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
L920 Amberin hala gelmemesi ? (ota)
Arkadaşlar beklemekten yoruldum artık sizce neden verilmiyor hala ? nsu üzerinden yükleyenler var fakat ben öyle değilde ota yüklemeyi bekliyorum o şekilde verildiyse demekki sorun yok hala ota güncellemeyi neden vermiyolar ? verirlerse tam olarak ne zaman veirirler sizce :'(

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Ben verdiler diye biliyorum güncel olmadığından emin misiniz?

ÖEY

ÖEY

Üye
OTA'dan gelen gdr2'yi. Yaklaşık 50 mb boyutunda. Amber güncellemesi hala verilmedi. Nedeni belli değil. Ne zaman verileceği tam belli değil ama Eylül sonuna kadar tüm lumialar güncellemeyi alacak denmişti. Beklemekten başka tek çareniz NSU :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
OTA'dan gelen gdr2'yi. Yaklaşık 50 mb boyutunda. Amber güncellemesi hala verilmedi. Nedeni belli değil. Ne zaman verileceği tam belli değil ama Eylül sonuna kadar tüm lumialar güncellemeyi alacak denmişti. Beklemekten başka tek çareniz NSU :D

NSU ile güncellicektim fakat herkeste sorun var yok şarj sorunu yok kamera sorunu yok pro camin yüklenmemesi bu yüzden yüklemedim zaten nsu ile denedim fakat bi hata aldım diğer yöntem çok karışık geldi yüklemedim inat ettim OTAyı beklicem dedim:D

• Beğen
Tepkiler: n000k
ardacumhur

ardacumhur

Üye
OTA'yı beklemeye devam edelim bence ;)

ÖEY

ÖEY

Üye
Şöyle söyleyeyim o zaman kendi açımdan; şarj olayı genelde flaşlamadan sonra veya sıfırlamadan sonra belli bir süre kötü olabiliyor. Bende mesela değişmedi, amberdan önce bir günü ancak çıkartıyordu ve ortalaması 12 saatti şu anda da aynen gidiyor maşallah benim cihaz prensiplerinden ödün vermiyor :D Pro Cam de 9xx serilerine özgü bir hata varmış, düzeltildikten sonra tekrar mağazadan indirilebilir olacakmış. Ali Kemal üstad öyle söyledi :D Kameraya gelince Amber'dan sonra benim l920 çok daha iyi çekim yapmaya başladı. :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Riske atmıcam şahsen OTA'yı beklemeye devam :rolleyes:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle söyleyeyim o zaman kendi açımdan; şarj olayı genelde flaşlamadan sonra veya sıfırlamadan sonra belli bir süre kötü olabiliyor. Bende mesela değişmedi, amberdan önce bir günü ancak çıkartıyordu ve ortalaması 12 saatti şu anda da aynen gidiyor maşallah benim cihaz prensiplerinden ödün vermiyor :D Pro Cam de 9xx serilerine özgü bir hata varmış, düzeltildikten sonra tekrar mağazadan indirilebilir olacakmış. Ali Kemal üstad öyle söyledi :D Kameraya gelince Amber'dan sonra benim l920 çok daha iyi çekim yapmaya başladı. :D

Pro Cam ve diğer ürünleri yükledin mi sen ?

narnia16

narnia16

Üye
Sadece Türkiye' de böyle bir şey oldu. Diğer ülkelerde sorunsuz verildi güncelleme ama bize sadece GDR2 geldi. Çok saçma ve bence yetkililerin haberi bile yok bundan :mad:

respection123

Üye
920 İçin Sadece Gdr2 Ota üzerinden verildi. Amber Güncellemesi daha verilmedi. Neden Böyle yaptılar bende anlamadım :cool:

ÖEY

ÖEY

Üye
Pro Cam ve diğer ürünleri yükledin mi sen ?
Ben amberı nsu dan yapalı çok oldu ama cihaza sıfırlama yaptıktan 2 gün sonra hata vermeye başladı iyi mi :D:D İlk defa şans yanımdaydı :D

respection123

Üye
Ben amberı nsu dan yapalı çok oldu ama cihaza sıfırlama yaptıktan 2 gün sonra hata vermeye başladı iyi mi :D:D İlk defa şans yanımdaydı :D
Profil Resmi Değişmiyormu ? :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Profil Resmi Değişmiyormu ? :D
Benim profil bilgileri daha tam geri gelmedi bakkaldan (serverdan) şimdi geldiğinde kafası karışmasın diye ellemedim :D Aslında gerçek sebep üşeniyorum :D:D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Benim profil bilgileri daha tam geri gelmedi bakkaldan (serverdan) şimdi geldiğinde kafası karışmasın diye ellemedim :D Aslında gerçek sebep üşeniyorum :D:D
abi üşengeçliğin sınırlarını zorluyorsun :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben bu işi çözmüş değilim gdr3 gelicek deniliyor ekim gibi umarım onda da aynı şeyi yaşamayız ben amberi nsu dan yükledim bir sorun yok yetkililer de işine baksın böyle gecikme olmaz daha sorunca açıklama yapamıyorlar

respection123

Üye
Bu Fazla Uygulamaları falan Olmayanlar Neye bekliyorki OTA yı. NSU da Aynı Yazılım Sonuçta. :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
şeytan diyor ki yap nsu yu rahat et ama Bi tarafta da onca oyun,uygulama ne olacak diyor...Hala ota bekliyoruz bence bizim ülkeyi bunlar 3-4. Sıralamada birşey görüyorlar.Iraka bile 720 için dağıtılmış bildiğim kadarıyla bizim 720lerde tık yok hala

respection123

Üye
Benim Telefonda ıraq tan gelme. Fakat white olan için güncelleme yok. Diğer renkler için var. Yarın 720 ye ilk amberi yüklicem TR için.

Üst Alt