Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaL1320 kamera performansında L820 ile kıyaslanabilir mi?
her isteyen istediği gibi yazabilir ancak doğruluk payını araştırmak lazım şimdi bizim bur da yaptığımız yorumları okuyan yabancı biriside bizim yorumlarımıza inanması çok normal
maydinmaydin
Üye
Konu Sahibi
L1320'yi gördüm baktım inceledim biraz biraz büyük olmasının dışında gayet güzel hoş görünüyordu. Acaba 820'yi satıp 1320 mi alsam diye düşündüm ama aklıma fotoğraf meselesi takıldı. Genel görüş fotoğraf çekimi açısından 820'nin daha iyi olduğu yönünde. Şimdilik 820 ile devam kararı aldım. Yorumlar için teşekkürler.
gmd bugün elime aldım ve biraz inceledim kamera ayarlarında 8mp çekimde zaten 4.3 otomatik olarak var be 8mp olarak çekim yapıyor 6 mp geniş ekran seçtiğinizde 16.9 oranında tam ekran olarak 6mp kalitede çekim yapıyor siz bu ayarları incelemedinizmi
gmd bugün elime aldım ve biraz inceledim kamera ayarlarında 8mp çekimde zaten 4.3 otomatik olarak var be 8mp olarak çekim yapıyor 6 mp geniş ekran seçtiğinizde 16.9 oranında tam ekran olarak 6mp kalitede çekim yapıyor siz bu ayarları incelemedinizmi
L1320'yi gördüm baktım inceledim biraz biraz büyük olmasının dışında gayet güzel hoş görünüyordu. Acaba 820'yi satıp 1320 mi alsam diye düşündüm ama aklıma fotoğraf meselesi takıldı. Genel görüş fotoğraf çekimi açısından 820'nin daha iyi olduğu yönünde. Şimdilik 820 ile devam kararı aldım. Yorumlar için teşekkürler.
evet kesinlikle kamera yönünden 820 daha iyi 1320 büyük ekran olarak tercih edilebilir kamera iyi olsun diyenler kesinlikle 820
8mp de 4.3 olarak çekim yapıyor ekaran yan çekiminde kenarlarında boşluk görürsün 6mp ayarında ise oran 16.9 oluyor ve ekranı kaplıyor
Bende bir düşündüm acaba 1320 alsam mı diye ama şu 5 mp kamera yüzünden almadım. Valla en az 820 kamerasınınki gibi kamera olsaydı alırdım düşünmeden Bide bu gün gördüm telefonu valla çok güzel hoş yani. WP8 büyük ekranlı telefonlarda ciddi ciddi çok hoş duruyor valla. O 3. kolon varya süper olmuş. Ekranı da kötü değil ben 625 gibi ekranı olur falan diye düşünüyordum ama gayet renkler canlıydı kaliteliydi Kamerayı önemsemeyenler bence 1000 tl ye hiç düşünmeden alsınlar