abi ben sana açıkladım yabu konuya bir açıklık getirirmisiniz ali kemal bey 820 de 8mp mi 8.7 mi eğrki 8.7 ise neden windowsphone sitesinde 920 yi 8.7 gösterirken 820 8mp geçiyor @papakudioflu
pureview olmadığından kameraya odaklanmamış bir telefon olduğu için 8 mp deyip geçiyorlar. 920 ise Nokia'nın kameraya önem verdiği teli olduğundan üzerine basılıyor. Bende 820 yi ilk aldığımda araştırdım ve bu sonuca vardım
kesin 8.7 mp ya
yoksa 8 mp(4:3) çekemez değil mi ?ya neden (4.3) çekemesin 8 mp li bir kamera 4.3 çekim yaptığında çözünürlük ekşitmeden çekim yapması lazım 16.9 oranına aldığnda ise 5mp lik bir çözünürlük sağlar şimdi senin kullandığın 820 de 4.3 ayarı yokmuabi ben sana açıkladım yapureview olmadığından kameraya odaklanmamış bir telefon olduğu için 8 mp deyip geçiyorlar. 920 ise Nokia'nın kameraya önem verdiği teli olduğundan üzerine basılıyor. Bende 820 yi ilk aldığımda araştırdım ve bu sonuca vardım
kesin 8.7 mp ya
yoksa 8 mp(4:3) çekemez değil mi ?
bende bunu anlatıyorum yaya neden (4.3) çekemesin 8 mp li bir kamera 4.3 çekim yaptığında çözünürlük ekşitmeden çekim yapması lazım 16.9 oranına aldığnda ise 5mp lik bir çözünürlük sağlar şimdi senin kullandığın 820 de 4.3 ayarı yokmu
yapıyor diyorum. Gmd var bende düz 8 mp ve 4:3 ayarı yokxperia l 8 mp ve 4.3 çekim yapıyor birtek gmd ile kıyaslamabende bunu anlatıyorum yayapıyor diyorum. Gmd var bende düz 8 mp ve 4:3 ayarı yok
abi o biraz farklı çok çözünürlük var arada ama bilen biri açıklasa iyi olurxperia l 8 mp ve 4.3 çekim yapıyor birtek gmd ile kıyaslama
Lumia 820 tabiki de 1320 den daha güzel resimler çekecektir. Ali bey gerekli açıklamayı yaptı. Diğer konu olan L820 nin kamerasının kaç mp. olduğu sorusu ise benim kafamı karıştırdı. Ben onu 8 mp biliyorum.
evet nokıanın sitesinde 8.7 yazıyor windowsphonede ise 8 olarak belirtiyor 4.3 çekiminde 8.7 mp çektiğini nasıl nerden anladınızarkadaşlar Nokia nın kendi sitesinde 8,7 yazıyor. Ayrıca ben L820 kullanıyorum 4:3 ve 16:9 çekim yapabiliyorum fakat 16:9 da 7mp, 4:3 de ise 8,7mp çekiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bazı kamera programlarında ayarlara girdiğinde ölçeklendirme ayarlarında 16:9 yanında 7mp, 4:3 yanında da 8mp yazıyor. Nakia sitesinde 8,7 dediği için 8,7 diye yazdım yukarıda ama Ali Kemal abimiz 8 diyorsa 8 dir.evet nokıanın sitesinde 8.7 yazıyor windowsphonede ise 8 olarak belirtiyor 4.3 çekiminde 8.7 mp çektiğini nasıl nerden anladınız
elbette mp farkı olacak 4.3 çekimlerinde çözünürlük eksilmeden yani kameramız 5mp ise 5mp çekim yapar 16.9 oranında ise normal olarak bu çözünürlük düşer çok araştırmıştım 820 sd kartlı olmasından 820 alacaktım ancak kameranın 8mp olmasından almamıştım ama arkadaş o kadar emin 8.7 var diyorki bir anda ortalık karıştıBazı kamera programlarında ayarlara girdiğinde ölçeklendirme ayarlarında 16:9 yanında 7mp, 4:3 yanında da 8mp yazıyor. Nakia sitesinde 8,7 dediği için 8,7 diye yazdım yukarıda ama Ali Kemal abimiz 8 diyorsa 8 dir.
Ama 4:3 ve 16:9 arasında mp farkı olduğu doğru.
hadi kolay gelsin ama araştırmanı iyi yap bakalım 8mp lik 820 sayende 8.7 lik kameraya sahip olacakmı8.7 !!!! Araştırmaya koyuldum bakalım 8 mi 8,7 mi