820 de 8.7 mp kamera var ve carl zeiss optik var820 de bildiğim kadarı ile 8.7 değil 8mp kamera varayrıca şunuda belirtmekte fayda var her ne kadar 1320 de 5mp kamera olsa da 820 deki kamera ile eş değer bir kamera olması yönündeyim çünkü sadece piksel değil lens kaliteside önemli nokıanın 820 deki kameradan daha kalitesiz bir kamerayı 1320 ye koyma ihtimalini düşünmüyorum..

820 de 8.7 mp kamera var ve carl zeiss optik var
1320 5 mp kamera var Zeiss yok
1320'de renkler canlı olur gece çekimi kötü olur.
820'de renkler hafif soluk olur gece normal çeker![]()
ne kadar doğruluk payı var bunun garantisini veremem ama 1320 ile çekilen bi kaç resim görüntüsü var ve oldukça başarılı ki 5mp bir kameraya göre çok harika görüntüler elde edilmiş8 mp olsa 4:3 oranında çekemezLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
windowsphone nin resmi sitesi bi anda koskoca siteyi yalancı çıkardınız
benmi yanlış gördüm 8mp yazıyor dur bi daha bakayımne kadar doğruluk payı var bunun garantisini veremem ama 1320 ile çekilen bi kaç resim görüntüsü var ve oldukça başarılı ki 5mp bir kameraya göre çok harika görüntüler elde edilmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benim kamera konusunda bildiklerim aynen bunlardan ibaret8 mp olsa 4:3 oranında çekemez7 mp 16:9 oranında çeker 8.7 ifadesindeki 0.7 mp lik değer 4:3 oranında 8 mp resim çekme imkanını sağlıyor. tıpkı 41 mp kameranın 38 mp çekmesi gibi
abi nokianın sitesinden bak
![]()
920'de ios varbenim kamera konusunda bildiklerim aynen bunlardan ibaret
Nokia Lumia 920 üzerinde çift ledli 8.7Mp’lik kamera var. PureView teknolojisine sahip kamera müthiş bir performans sağlıyor. Özellikle de flaşsız olarak karanlıkta ve düşük ışıkta mükemmel bir görüntü elde ediyor. Carl Zeiss optikle güçlendirilen kameramız 1080p, 30fps çözünürlük sunuyor. Ön kamera ise 720p çözünürlükte ve 1.2MP
Nokia Lumia 820 üzerinde çift ledli 8MP’lik kamera var. Fakat PureView teknolojisi yok! Lumia 920′ye göre kamera performansı biraz geride kalıyor. Yine aynı şekilde 1080p 30fps çözünürlük sunan kameranın fotoğraf kalitesi orta seğmentteki birçok cihaza göre iyi durumda. Ön kamera ise VGA olarak konumlandırılmış.
ve kesinlikle 8.7 mp kamerası var 920'nınmesajını düzelt istersen ben sana demiyorumki 920 de 8.7 mp kamera yok evet bende diyorum 920 de 8.7 mp kamera var920'de ios varve kesinlikle 8.7 mp kamerası var 920'nın

dalgınlıkmesajını düzelt istersen ben sana demiyorumki 920 de 8.7 mp kamera yok evet bende diyorum 920 de 8.7 mp kamera var![]()
820 yazacaktım 
peki birde bizim tartışmamıza bir açıklık getirseniz lm 820 de 920 de olduğu gibi 8.7 mp kamera mı var yoksa 8mp miHer iki cihazı da kullanmış birisi olarak Lumia 820 Lumia 1320'den kamera yönünden çok daha iyi. Öncelikle Lumia 820'nin daha yüksek çözünürlüklü kamerası daha fazla detay yakalama ve daha iyi Zoom yapma imkanı verir.
Ayrıca her iki cihaz da düşük ışıkta çekimlerinde düşük performans verir fakat makro çekimlerde yine Lumia 820 daha fazla detay ve netlik sunar.
920'de ios varve kesinlikle 8.7 mp kamerası var 920'nın

Kardeşim mesajı düzenle istersen. Yanlışlıkla IOS yazmışsın. Şimdi zekinin biri çıkar Windows Phone'a , iPhone'nun işletim sistemini nasıl yüklediniz der920'de ios varve kesinlikle 8.7 mp kamerası var 920'nın
şaka bir yana ben dedim Kardeş Lumia 820 ve üzeri birkaç cihaz 8,7 MP kameraya sahip Nokia tarafından yayınlanmış birşey cihazın tanıtımını izle üreticisi tarafından tabi![]()
sadece bazı siteler olsa iyi windowsphone bile 8mp diyor çok enterasan bi durumBazı market ve alışveriş sitelerinde 8 Mp olarak yazıp geçiyorlar ve insanların aklında da öyle kalabiliyor. Nokia'nın sayfasında ise 8.7 Mp olarak geçiyor.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.