KvK ya telefon gitti.45 gün oldu hala yok :/ yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
KvK ya telefon gitti.45 gün oldu hala yok :/ yardım.
Servise gönderdim telefonu geçen ayın 20sinde olması lazım tam olarak.45gün oldu. iş günü olarakta 32 gün oldu sanırım.Telefoncuyu aradım bekle 2-3 gün içinde halledicem dedi.Ama arkadaşda git tüketici haklarına paranı iade ettir diyor.1 ay sürüor ama tüketici derneğide :/ Napabilirim bu durumda?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aynısı bana da oldu, 30 iş gününün son günü geldi telefon hâlâ bozuk geri yolladım 45 günden sonra yapılamadı dediler parayı geri aldım :D

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
:D ama bnm öl secenegğim yok.Cihaz takibinden bakıyorum.telefonumu 22 sinde gönderdim Haziranın 28 inde tamir olmş.Ama hala bna ulaşmadı telefon.bnm sorunum o :D

Bekle diosun yani boşwer ugrasma tüketici dernek fln öle mi ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tabiki hayır, 30 işgününu aşamaz göndermek mecburiyetinde ... 2. kez telefonu yolladın ve hâlâ olmadı ise sana ya parasını ya telefonun aynısını ya da aynı ayarda bir telefon verirler, vermek zorundalar çünkü :)
Şikayet et hatta imkan varsa dava aç yüzde yüz haklı tarafsın çünkü :D

--------------- Ekleme ---------------

He tamam eksik okudum...
Benimkini de kvk Trabzon a yollamışti halbuki takipte tamir oldu yazıyordu ...

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
tamir olmş yani .sdce teslim beklior demek.napalım beklicez ya.gidipte 350tl için 1 ay beklicem yok ta yok dava dır fln off..

sonysonerik

sonysonerik

Üye
bencede dava aç yoksa gelmez
nokia'nın servisi çok sıkıntılıdır Allah sabır versin
ben nokia nın servisinde 3 ay telefon bekleyen gördüm ondan sonra adam bi daha nokia alırsam.. dedi :)

--------------- Ekleme ---------------

bende o sorun yüzünden telefon değiştirdim ama şu anki telefonumdan memnunum çok şükür
bendeki nokia n73'de çekmeme sorunu vardı servise gönderdim 47 gün sonra anca elime ulaştı yapıldı yazıyodu bi 1 hafta sonra joystick yerinden çıktı joystick çıktıktan 2 gün sonrada tekrar çekmemeye başladı bende bi daha nokia almam dedim bıraktım samsung un telefonlarına bakacaktım
banada bi telefonlarla ilgilenen arkadaşım samsung alma hemen ekranı ölüyo dedi Sony Ericsson daha sağlam ve kamera ve ses konusundada tüm telefonlardan üstün telleri var dedi araştırıp bakmamı söyledi bende w810i aldım telefonumdan memnunun
yeni telefon alma şansın varsa eğer bende sana Sony Ericsson'u tavsiye ederim telefoncudada eğer bakıcaksan incelemeden geçme derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...