malatyalı_44
Üye
Bİr üst modelini verirler kardeş. Bir üst modeli de; ondan sonra çıkan ve şu an piyasada 0 ı bulunan N xx klansmanındaki teldir.n78 telefonumun sol alt hoparlörü bozulmuştu kvk ya verdim 1 hafta içinde yapıp verdiler ancak 2 ay sonra bu sefer hem alt hemde üst hoparlör bozuldu telefonu kvkya vereli 2 hafta olmasına rağmen ortada birşey yok kvk yı aradığımda telefonun laboratuvara gönderildiğini ve arızanın büyük olduğunu söyledi eğer telefon yapılamazsa değişim uygulanacak denildi diyelim ki telefon yapılamadı değişim yapılacak ancak n78in sıfırı kalktı yerine nasıl bir telefon verirler
bugün kvk ve nokiayı aradığımda değişim yapılacak yurtdışından cihaz bekliyoruz dedilern78 telefonumun sol alt hoparlörü bozulmuştu kvk ya verdim 1 hafta içinde yapıp verdiler ancak 2 ay sonra bu sefer hem alt hemde üst hoparlör bozuldu telefonu kvkya vereli 2 hafta olmasına rağmen ortada birşey yok kvk yı aradığımda telefonun laboratuvara gönderildiğini ve arızanın büyük olduğunu söyledi eğer telefon yapılamazsa değişim uygulanacak denildi diyelim ki telefon yapılamadı değişim yapılacak ancak n78in sıfırı kalktı yerine nasıl bir telefon verirler
n78in sıfırı yok inşallah n78 gönderirler n78 vermezse ya aynı özellikli telefon yada para iadesi isteyeceğimbugün kvk ve nokiayı aradığımda değişim yapılacak yurtdışından cihaz bekliyoruz dediler
telin olmuşsa ben olsam uzatmamTelefon oldu diye mesaj geldi cuma günü gittim aldım telefonu gayet güzel bir sorun yok, çizik yokama daha önce de 30 iş gününü geçtiği için mahkemeye başvurmuştum. şimdi ne yapayım sizce?
bulurlar onlarn78in sıfırı yok inşallah n78 gönderirler n78 vermezse ya aynı özellikli telefon yada para iadesi isteyeceğim
sonucu alınca yazarımtelin olmuşsa ben olsam uzatmamama sen bilirsin dava hakkın var yani .
--------------- Ekleme ---------------
bulurlar onlarbakalım ne gelcek yurtdışından merak ettim şimdi.
Arkadaşlar tüketici mahkemesinden kağıt geldi. Karar: ürünün alım fiyatı olan 535 TL'nin iadesine, tüketicinin aksesuarları teslim etmesi şartıyla oy birliğiyle karar verilmiştir.Paramı alayım da telefonun yenisini 450'ye alayım 85 TL kar
arkadaşlar telefonu alamadım para iadesi ve farklı model taleplerim red edildi bende thhye başurdum davayı kazandım 459 tl tarafıma ödenmesine karar verdilern78 telefonumun sol alt hoparlörü bozulmuştu kvk ya verdim 1 hafta içinde yapıp verdiler ancak 2 ay sonra bu sefer hem alt hemde üst hoparlör bozuldu telefonu kvkya vereli 2 hafta olmasına rağmen ortada birşey yok kvk yı aradığımda telefonun laboratuvara gönderildiğini ve arızanın büyük olduğunu söyledi eğer telefon yapılamazsa değişim uygulanacak denildi diyelim ki telefon yapılamadı değişim yapılacak ancak n78in sıfırı kalktı yerine nasıl bir telefon verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?