Progressivity
Üye
Kardeş şimdi durum söyle. Eğer 30 İŞ GÜNÜ içerisinde gelmezse telefonun. Tüketici hakem heyetine başvuruyorsun para iadesi için. Ancak şöyle bişey var 5 ay kullandıgın için sağladıgın fayda telefon degerinden düşülüyor. yani hakimler oturup 5 aylık kullanım bedeli için bi değer biçiyor onu fatura miktarından düşüp sana para iadesi yapıyorlar. ona göre haklarını iyi takip etmeni tavsiye ederm. Örneğin 1 sene kullanmıssın 1 milyara aldıgın telefonu. Mahekeme o 1 sene kullanımdan sağladıgın faydayı 600 tl olarak belirlerse alacagın miktar 400 tl iade olabilir. durum bu yani.
kayıt formunda tarih yazıyor. pil hakkında dediklerimi zaten sallamıştım yazdıklarımın saçma olduğunu biliyorumhafif bir kinaye var orda
Kardeş şimdi durum söyle. Eğer 30 İŞ GÜNÜ içerisinde gelmezse telefonun. Tüketici hakem heyetine başvuruyorsun para iadesi için. Ancak şöyle bişey var 5 ay kullandıgın için sağladıgın fayda telefon degerinden düşülüyor. yani hakimler oturup 5 aylık kullanım bedeli için bi değer biçiyor onu fatura miktarından düşüp sana para iadesi yapıyorlar. ona göre haklarını iyi takip etmeni tavsiye ederm. Örneğin 1 sene kullanmıssın 1 milyara aldıgın telefonu. Mahekeme o 1 sene kullanımdan sağladıgın faydayı 600 tl olarak belirlerse alacagın miktar 400 tl iade olabilir. durum bu yani.
Hayırlısı olsun kardeş. benim telefonumda yüksek seviye kararı verilmişti ama sorun başkaydı. bulundugun yerde halledememişler merkeze yollamıslar bakalım sonuç ne olacak inş olumlu olur senin için.
telefonu ilk verdiğimde kayıt formu verdiler. cumartesileri yarım gün, 23Nisan ve 1 Mayıs'ı resmi tatil olarak sayarsam bugün 25. iş günü oluyor. Haftaya bugün de 19 Mayıs tatili20 Mayıs'ta hakem heyetine gidecem, gelmezse..Ama son gün gelecek gibi görün bakın, Türkiye burası!
27.5 İş Günü Oldu..Ne olur sonuç sizce?
Tüketici Hakem Heyetine dilekçemi verdim. Sonra KVK'ya gittim. İçi sıfırı ile değiştirilir dışı aynı kalır dediler. Nokia'yı aradım durumu anlattım ilgileneceklerini söylediler. Şu an bekliyorum bakalım ne olacak..
Tüketici Hakem Heyetine dilekçemi verdim. Sonra KVK'ya gittim. İçi sıfırı ile değiştirilir dışı aynı kalır dediler. Nokia'yı aradım durumu anlattım ilgileneceklerini söylediler. Şu an bekliyorum bakalım ne olacak..
mahkemeye verdinmi ne dediler.
off valla allah yardım etsin.en az 2-3 ay içinde belli olur dediler :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?