YuZaRSiFTaN
Üye
ee hadi gözün aydın tebrikler
Teşekkürler. Almıyon mu hani telefonu? 400 liraya veririm. Piyasada sıfır satılanların %70indede kasa açıklığı ve yazılım sorunları var. benimki hazır tamirli bak
benim cihazda yeşil arama tuşu çalışmadığı için garantiye verdim ekran bozuk deyip yurt dışına sipraiş ettiler.bakalım neler olcak
alırım tabiki lakin istediğin fiyat cok yüksek ayrıca sitede bir arkadas daha var onunda telefonu daha nisanın ilk haftasında alınma lakin o bile fiyatı senin söylediğinden cok cok aşagoda üstelik seninki servisde görmüs bayagı bir ikramlı söylemen lazımki beni cezbetsin uygun birsey söylersen düşünebilirim
cihaz yurt dışına gitmedi ekran yurt dışından gelecek.inanılmaz moralım bozuldu.tüm işlerimi yapıyordum bu cihazdan şimdi resmen öksüz kaldımİyi kardeş yurt dışına gittiyse cihazının yenisi gelir inşallah. Ne zaman verdin.
Bende 19unda yolladım benimki sorun bakımından bayağı dolgun.(LHUB�a Gönderildi)kadın yazarken bıktı artık.
Telefonumun garantide olduğu süre içinde bende sıkıldım kardeş hatta telefondan soğudum satmayı düşündüm ama şimdi çok memnunum yeniden aşık oldumumarım sende memnun kalırsın geldiği zaman.
Telefonumu bi yere koymuş bulamıyordum, çağrı atayım bulayım dedim, aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. Uzunda aramadan sonra telefonu sandalyenin üstünde kapalı halde gördüm. Şarjı bitmiş diye düşünüp şarja koydum fakat şarj da almıyordu ve artık açılmıyordu. KVK'ya yolladım. Şu an beklemedeyim. Ürünü alalı 1 Buçuk ay olmuştu. "Avea-Sevgililer Günü" kampanyası ile almıştım. 30 İş günü geçsin diye dua ediyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?