cesurpolis61
Üye
kvk ya gidip dönen cihaz hakkında güncellendi
bugün sarı lumia 920 mi kvk yolladım 1-cihazı sallarken gelen büyük ihtimalle bataryadan gelen ses 2-karşıya giden sesteki gariplik kiminle konuşursam konuşayım abi nerdesin sesin bi tuhaf geliyor diyorlar 3- cihazı yeterince kullanamamak bi kaç dakika oyun oynasam yada internete girsem rahatsız edici ısınması ki telefonu sadece konuşmak için almadık rahatca kullanamayacaksak neden para verdik yoksa canavar gibi n8 im var onu kullanırdım bu sebeblerden dolayı cihazın gerekirse değiştirilmesini yoksa para iadesini talep ettim bakalım ne cevap gelecek sonucu burdan yazacam.
- - - Eklendi - - -
daha önce bu sebeblerden gönderen varmı bi bilgisi olan varsa yorum yaparmı sonuç ne olur?
evet arkadaşlar bugün itibari ile cihazımın aynısını yollamaışlar verilen raporda kalibrasyon yapıldı. mekanik onarım yapılmıştır. yazılım yüklendi ve teslim haline getirildi ilk incelemem ise evet sallantı kesilmiş bilmiyorum nasıl yaptılar ısınma ses sorunu şimdilik denemedim bakalım sonuç nasıl
merak ettiğim bu mekanik olayı mekanik onarımı yapılmıştır diyor peki şimdi cihazım açılmış parça değişmiş gibi oldu peki bu yasal olarak ayıp sayılmaz mı?
- - - Eklendi - - -
daha önce bu sebeblerden gönderen varmı bi bilgisi olan varsa yorum yaparmı sonuç ne olur?
evet arkadaşlar bugün itibari ile cihazımın aynısını yollamaışlar verilen raporda kalibrasyon yapıldı. mekanik onarım yapılmıştır. yazılım yüklendi ve teslim haline getirildi ilk incelemem ise evet sallantı kesilmiş bilmiyorum nasıl yaptılar ısınma ses sorunu şimdilik denemedim bakalım sonuç nasıl
merak ettiğim bu mekanik olayı mekanik onarımı yapılmıştır diyor peki şimdi cihazım açılmış parça değişmiş gibi oldu peki bu yasal olarak ayıp sayılmaz mı?