Kvk Teknik Servisten Sıfır Cihaz Nasıl Alınır. Oku Kesin Alırsın. :) Benim Aldığım Gibi.

Sponsorlu Bağlantılar

hasbihal53

Üye
Bir katkıda benden olsun.
Ben de aynı sorunu yaşadım ve ancak ben şöyle bir yol izledim;

1- Önce telefonumu teknik servise "cihaz teslim belgesi" karşılığında kendim teslim ettim
2- 20 iş günü geçtikten sonra yani 21. iş günü Tüketici Hakları Hakem Heyetine başvurdum ve ücret iadesi istedim.
3- Karar lehime sonuçlandı ve Hakem Heyeti Kararı ve kutu içeriği ile teknik servisin yolunu tuttum.
4- Beni görünce "aa abi senin cihaz tamamdı, yapmıştık biz onu" deseler de oralı olmadım ve bana süresi içinde teslim edilmediğinden dolayı işlemimin tamamlanmasını istedim.

İlgilisine not:

İ
ş Günü: Ulusal, resmî ve dini bayram günleri ile yılbaşı, 1 Mayıs ve pazar günleri dışındaki çalışma günlerini,” ifade eder.
Tüketici hakları hakem heyetine, dilekçe,fatura, teknik servis teslim tutanağı ve kimlik fotokopisi ile başvurulur.

Ve unutmayın sizin hukuki muhatabınız teknik servis değil faturada kimin adı yazı yazıyorsa odur.
Bu da şu demek oluyor ki fazla canınızı sıkarlarsa ve size rampa yaparlarsa
ALIN ELİNİZE HAKEM HEYETİ KARARINI VE FATURAYI İCRAYA VERİN ÇATIR ÇATIR TAHSİL EDİN. ÖDESİNLER 200-250 TL DOSYA MASRAFI DA GÖRSÜNLER GÜNLERİNİ.

fikret3968

fikret3968

Üye
faturamızı bulamazsak da olurmu

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
faturaya gerek yok.. senin adına verilmiş teknik servise.. vede telefonu sisteme kaydederken senin adını ve imei alıyor.. ama kağıdı sakın unutma..

aliosman3801

Üye
Arkadaşlar bende x3-02 var bundan 10 gün önce flan ekranı gitti ama dokunmatiği dokunuyor hemen nokia servisine giderek garantiye yolladım telefonu perşembe günü verdim pazartesi günü mesaj geldi saat 3 gibi gelip alabilirsiniz die yani 3-4 gün içinde telefonu aldım güzelde yapmışlar şimdilik sıkıntı yok :)

avantis

avantis

Üye
Bir katkıda benden olsun.
Ben de aynı sorunu yaşadım ve ancak ben şöyle bir yol izledim;

1- Önce telefonumu teknik servise "cihaz teslim belgesi" karşılığında kendim teslim ettim
2- 20 iş günü geçtikten sonra yani 21. iş günü Tüketici Hakları Hakem Heyetine başvurdum ve ücret iadesi istedim.
3- Karar lehime sonuçlandı ve Hakem Heyeti Kararı ve kutu içeriği ile teknik servisin yolunu tuttum.
4- Beni görünce "aa abi senin cihaz tamamdı, yapmıştık biz onu" deseler de oralı olmadım ve bana süresi içinde teslim edilmediğinden dolayı işlemimin tamamlanmasını istedim.

İlgilisine not:

İ
ş Günü: Ulusal, resmî ve dini bayram günleri ile yılbaşı, 1 Mayıs ve pazar günleri dışındaki çalışma günlerini,” ifade eder.
Tüketici hakları hakem heyetine, dilekçe,fatura, teknik servis teslim tutanağı ve kimlik fotokopisi ile başvurulur.

Ve unutmayın sizin hukuki muhatabınız teknik servis değil faturada kimin adı yazı yazıyorsa odur.
Bu da şu demek oluyor ki fazla canınızı sıkarlarsa ve size rampa yaparlarsa
ALIN ELİNİZE HAKEM HEYETİ KARARINI VE FATURAYI İCRAYA VERİN ÇATIR ÇATIR TAHSİL EDİN. ÖDESİNLER 200-250 TL DOSYA MASRAFI DA GÖRSÜNLER GÜNLERİNİ.

Çok faydalı bilgiler vermişsiniz.Hakem heyetinin kararının bağlayıcı olması için fatura tutarının 1160 tl ve altı olması lazım. (1 yıl önce öyleydi biraz daha artmış olabilir).Üst değer için icraya değil tüketici mahkemesine gitmeniz lazım. Muhatabı faturada ismi geçen firmadır demişsiniz benim kararda o yönde çıktı lakin o firma kapanmissa ne olacak?Satin aldığım yer ücreti ödemiyor muhatap biz değil samsungtur dedi bende tüketici mahkemesine verdim bekliyorum.Fatura tutarı 1589 tl.

deepmano

Üye
:-)

isamey

Üye
Ben c6-01 gönderdim 701 geldi

berkant6767

Üye
bende nokia 500 var dokunmatiği gerçekten kötü kasıyor ve kendi kendine kapanıyor

sinanadsoy

Üye
valla arkadaşlar benim başımdanda olay geçti bende c601 vardı yaklaşık 9 ay felan kullandım sonra kafayı yedi reset atmalar felan sonra birgün telefon gitti açıyorum açılırken titriyor sonra açılmıyor felan filan garantiye götürdüm sorunu söledim açılmıyor diye 2 gün sonra gel dediler2 gün sonra gittim gelmemiş numara verdiler aradım istanbula yollamışlar 20 gün sonra aradım telefonunuz yapılamadı yenisi kargoya verdik dedi nokia 701 yolladılar süper telefon merak ettiğim şey neden daha pahalı telefon yolladılar aynısını yollamadılar neyse

- - - Eklendi - - -

bende nokia 500 var dokunmatiği gerçekten kötü kasıyor ve kendi kendine kapanıyor

arkadaşım bu arada bizim arkadaşdada var 500 bu telefonlarda 1ghz hız var ama alakası yok telefon acatip kasıyor kapanıyor çok berbar symbian3 oyunlarının yarısından çoğınu açmıyor

- - - Eklendi - - -

isamey

Üye
1 ekran karıcalandı 2 titreşimünde sorun oldu 3 konuşmada karşı tarafa sesim gitmiyordu 4. De de karıcalamayı yapamamışlar. Değişim talep ettim. 701 gönderdiler. Şaşırdım

emreli01

emreli01

Üye
1 ekran karıcalandı 2 titreşimünde sorun oldu 3 konuşmada karşı tarafa sesim gitmiyordu 4. De de karıcalamayı yapamamışlar. Değişim talep ettim. 701 gönderdiler. Şaşırdım

Bu nasıl bi şikayet :-) :-)

Üst Alt