TheMadness
Üye
bende dead yapsam verirler mi ücretsiz
Belli olmaz onun beklemesi de var
bende dead yapsam verirler mi ücretsiz
arkadaşlar anakart değişimi ne kadar sürer en azından
Arkadaşlar Günah yönünüde araştirdinizmi.
Aynen öyle. Haklarımızı kullanmak ne zaman günah oldu ? Vodafone veya türkcell veya başka şirketler bu tür küçük ayrıntılı kurallarla bize ne dolaplar döndürüyor bizim hakkımız diyerek, bizde haklarımızı kullanarak dolap çeviriyoruz. Ama hakkımız....
Belirli bir süre içinde yapmak zorundalar. Yoksa cihazın yenisini veya üst modelini alma hakkınız var veya para iadesi
701 nasıl aldn hangi sorunla verdinc7 ye 701 aldım.
- - - Eklendi - - -
bilginiz olsun c7 si olanlar benim gibi yaparlarsa sonuçta 701 alırlar![]()
benm c7 de sorun yok ama ne yapsam değiştirrim nokia ya 
peki ellerinde yoksa üreticiden bekleniyorsa mesela benimki öyleymiş.ellerinde varsa maximum 1 hafta. oda oradaki işin yoğunluğuna bağlı.
peki ellerinde yoksa üreticiden bekleniyorsa mesela benimki öyleymiş.

kardeşim dokunmaitk bozuldu önce en son aldığım telefonu iki ekran iki anakart değişimi bi çerçeve değişimi bi ahize değişmi olmuştu tabi telefon pertti701 nasıl aldn hangi sorunla verdinbenm c7 de sorun yok ama ne yapsam değiştirrim nokia ya
![]()

ama basit yani dört servis girişi veya yirmi iş günü serviste kalması lazım önerim flaş atarken ekranı yakman
sonrası geliyor 
sen bile bile bozup sonra servis değiştirsin diye beklersen. birgün bi yerden çıkar demedi deme.kardeşim dokunmaitk bozuldu önce en son aldığım telefonu iki ekran iki anakart değişimi bi çerçeve değişimi bi ahize değişmi olmuştu tabi telefon perttiama basit yani dört servis girişi veya yirmi iş günü serviste kalması lazım önerim flaş atarken ekranı yakman
![]()
sonrası geliyor
![]()

arkadaşlar kvk sitesinden sorgulattım parça ellerine ulaşmış tamiri yapılıp gönderilecekmiş hadi hayırlısı.Bir de ben şunu sormak istiyorum benim tlf n8 acaba hani atıyorum br daha sorun çıkarır ve gönderirsem aksilik felan çıkıpta 30 iş gününde yapılmazsa ürünün sıfırını veriyorlar ancak ilk nesil symbian3 ler durduruldu üretimleri diye duydm bana ikinci nesilmi verirler 700,701 gibi yoksa Nserisi bir cihaz mı verirler bu durumda nserisi verecek olurlarsa n9 olacak gibi duruyor eğer 2.nesil cihaz veririlerse almak istemiyorum görünüşleri hiç güzel değil n8imin ayrı bir havası var ancak n9 alsam çoook şık ve bir de verirler mi orası da var ve en önemlisi işletim sist olan meego biliyorsunuz ki geliştirilmeyecek......inşallah telefon sağ salim elime ulaşır![]()

niye ki?????? o zaman para iadesi isterim bende ilk çıktığında almıştım turkcellden 1,360tl ye o parayla bende htc xl mi ne vardı müzik üzerine kurulu olan onu alırım heralde
n9 vermezler zannetmem![]()