Kvk Teknik Servisten Sıfır Cihaz Nasıl Alınır. Oku Kesin Alırsın. :) Benim Aldığım Gibi.

Sponsorlu Bağlantılar

AмσηR@

AмσηR@

Üye
servisle falan hiç uğrasmadim, zaman dolmuştu gittim hakem heyetine. zaman sürdü ama parasını aldım. aynı telefonun sıfırını ne yapacaksam :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
c7 ye 701 aldım.

- - - Eklendi - - -

bilginiz olsun c7 si olanlar benim gibi yaparlarsa sonuçta 701 alırlar :)

catdog136

catdog136

Üye
ben verdim 1 hafta içinde anakart hariç herşey değişip geldi.. Nokia satış sonrası desteği tam ve çok memnunum açıkçası..

darkwolf33

darkwolf33

Üye
arkadaşlar anakart değişimi ne kadar sürer en azından

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaşlar Günah yönünüde araştirdinizmi.

cukuleaks

Üye

Belirli bir süre içinde yapmak zorundalar. Yoksa cihazın yenisini veya üst modelini alma hakkınız var veya para iadesi
Aynen öyle. Haklarımızı kullanmak ne zaman günah oldu ? Vodafone veya türkcell veya başka şirketler bu tür küçük ayrıntılı kurallarla bize ne dolaplar döndürüyor bizim hakkımız diyerek, bizde haklarımızı kullanarak dolap çeviriyoruz. Ama hakkımız....

emreli01

emreli01

Üye
c7 ye 701 aldım.

- - - Eklendi - - -

bilginiz olsun c7 si olanlar benim gibi yaparlarsa sonuçta 701 alırlar :)
701 nasıl aldn hangi sorunla verdin :) benm c7 de sorun yok ama ne yapsam değiştirrim nokia ya :D

Dimi3

Dimi3

Üye
Oha sabah sabah ne dolaplar dönmüş burada.. 603üme PC gelince flash atacam, dead olursa yollarım kvkya :ehe

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
701 nasıl aldn hangi sorunla verdin :) benm c7 de sorun yok ama ne yapsam değiştirrim nokia ya :D
kardeşim dokunmaitk bozuldu önce en son aldığım telefonu iki ekran iki anakart değişimi bi çerçeve değişimi bi ahize değişmi olmuştu tabi telefon pertti :D:D ama basit yani dört servis girişi veya yirmi iş günü serviste kalması lazım önerim flaş atarken ekranı yakman :) :D sonrası geliyor :D

juristokrat

juristokrat

Üye
kardeş 50 gün parça beklemşsin zaten azami 30 iş gününde yapmak zorunda değiller mi?aksi halde cihaz değişimi ya da ücret iadesi yapmaları gerekmiyor mu?yani bu kadar üstüne düşmeye gerek var mi?bilemedim.

hakan_710

hakan_710

Üye
kardeşim dokunmaitk bozuldu önce en son aldığım telefonu iki ekran iki anakart değişimi bi çerçeve değişimi bi ahize değişmi olmuştu tabi telefon pertti :D:D ama basit yani dört servis girişi veya yirmi iş günü serviste kalması lazım önerim flaş atarken ekranı yakman :) :D sonrası geliyor :D
sen bile bile bozup sonra servis değiştirsin diye beklersen. birgün bi yerden çıkar demedi deme. ;) canı sıkılanın telini değiştirsinler valla ne güzel :D

emreli01

emreli01

Üye
garanti bitmeye yakın bi sorun yaşarız elbet :) zaten bişe olmazda garantisi biterse o zamna yeni tlf alırz :D

darkwolf33

darkwolf33

Üye
arkadaşlar kvk sitesinden sorgulattım parça ellerine ulaşmış tamiri yapılıp gönderilecekmiş hadi hayırlısı.Bir de ben şunu sormak istiyorum benim tlf n8 acaba hani atıyorum br daha sorun çıkarır ve gönderirsem aksilik felan çıkıpta 30 iş gününde yapılmazsa ürünün sıfırını veriyorlar ancak ilk nesil symbian3 ler durduruldu üretimleri diye duydm bana ikinci nesilmi verirler 700,701 gibi yoksa Nserisi bir cihaz mı verirler bu durumda nserisi verecek olurlarsa n9 olacak gibi duruyor eğer 2.nesil cihaz veririlerse almak istemiyorum görünüşleri hiç güzel değil n8imin ayrı bir havası var ancak n9 alsam çoook şık ve bir de verirler mi orası da var ve en önemlisi işletim sist olan meego biliyorsunuz ki geliştirilmeyecek......inşallah telefon sağ salim elime ulaşır :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar kvk sitesinden sorgulattım parça ellerine ulaşmış tamiri yapılıp gönderilecekmiş hadi hayırlısı.Bir de ben şunu sormak istiyorum benim tlf n8 acaba hani atıyorum br daha sorun çıkarır ve gönderirsem aksilik felan çıkıpta 30 iş gününde yapılmazsa ürünün sıfırını veriyorlar ancak ilk nesil symbian3 ler durduruldu üretimleri diye duydm bana ikinci nesilmi verirler 700,701 gibi yoksa Nserisi bir cihaz mı verirler bu durumda nserisi verecek olurlarsa n9 olacak gibi duruyor eğer 2.nesil cihaz veririlerse almak istemiyorum görünüşleri hiç güzel değil n8imin ayrı bir havası var ancak n9 alsam çoook şık ve bir de verirler mi orası da var ve en önemlisi işletim sist olan meego biliyorsunuz ki geliştirilmeyecek......inşallah telefon sağ salim elime ulaşır :D

n9 vermezler zannetmem :hmmm

darkwolf33

darkwolf33

Üye

n9 vermezler zannetmem :hmmm
niye ki?????? o zaman para iadesi isterim bende ilk çıktığında almıştım turkcellden 1,360tl ye o parayla bende htc xl mi ne vardı müzik üzerine kurulu olan onu alırım heralde

Üst Alt