Kvk sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Kvk sorunum
3.ayın 17sinde Konya dan gönderdiğim Nokia X6 model telefon Antalya irsaliyesiyle 2 hafta sonra geldi. Telefonun alt kısmı servisteyken kırılmış. Çağrı cevaplama tuşlarının alt kısmı. Tekrar gönderecektim fakat bursaya geleceğim için onu bekleyemezdim. Bursa/İnegöl e geldim buradan göndereyim dedim birkaç servis gezdim biri ben kvk ile kavgalıyım dedi biri bilmem ne dedi beni geçiştirdiler. Bende Kvk servis numaralarını aramaya başladım. Aradım aradım telesekreter hep bağlanıyo diyodu ama bi bağlanmadı olan kontörüm bitti. ( Yaklaşık 20dk ) Daha sonra bir mail gönderdim cevap gelmedi. Telefonu tamirde ettiremiyorum illa ki kasayı değiştirmem gerekiyormuş. Yan sanayi alsan olmaz orjinal alsan pahalı. Bugün o aradan giren tozları falan temizledim sinirimden kvk ya bir mail daha attım. Gene cevap vermezler ama ya bakalım hayırlısı.. Sizce yan sanayi kasa taktırsam adamlar 50-60 TL diyorlar nasıl olur sizce ??

jackalmami

jackalmami

Üye
geçmiş olsun dostum. Telefonu gözümde canlandıramadığım için yardımcı olamam.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun dostum. Telefonu gözümde canlandıramadığım için yardımcı olamam.
Sağ olasın kardeşim. Bunlar telefondan görüntüler bak bakalım :D

jackalmami

jackalmami

Üye
hee şo mesele. Al yan sanayiyi hiç uğraşma bence. Bişeycik olmaz.

MrTech

MrTech

Üye
Kesinlikle yan sanayi alma.sonra pişman olursun.internette bazı ilanlarda ucuz,orjinal,sıfır kasalar var.onlardan GeT ile rahatlıkla alıp taktırabilirsin.Kvk'ya gelince maile cevap vermeyebilirler.telefondan baglandıgın zaman illaki şikayetinden sonra bi teknikerin numarasını almanı tavsiye ederim,lazım olabilir,daha cabuk halledersin işini :oke:

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle yan sanayi alma.sonra pişman olursun.internette bazı ilanlarda ucuz,orjinal,sıfır kasalar var.onlardan GeT ile rahatlıkla alıp taktırabilirsin.Kvk'ya gelince maile cevap vermeyebilirler.telefondan baglandıgın zaman illaki şikayetinden sonra bi teknikerin numarasını almanı tavsiye ederim,lazım olabilir,daha cabuk halledersin işini :oke:

Bi bağlanamadım ki açsa adamın biri zaten sorun çıkmayacak :D GeT :hmmm Bak bunu öğrendiğim iyi oldu eyvallah :sarıl:

MrTech

MrTech

Üye
Bi bağlanamadım ki açsa adamın biri zaten sorun çıkmayacak :D GeT :hmmm Bak bunu öğrendiğim iyi oldu eyvallah :sarıl:
Rica Ederim :tebessüm:

İstersen Bakabilirsin Buyur Linkleri;
;

- - - Eklendi - - -

;

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi

;

- - - Eklendi - - -

;

Aslında şu iyi gibi ama bu fiyata nasıl olur bilemiyorum tabi :D

Birkaç da kasa ürünlerden buldum. 25-35 TL arasında değişiyorlar genel itibariyle. Sorduğum dükkanlarda adamlar 100 lira diyorlardı, internette 4de 1 fiyatına :hmmm :D

MrTech

MrTech

Üye
Linklerde Bakıp,İnceleyip,İnceledikten Sonra Bi Sorun Sorularınızı.Kafanıza Rahat Yatan Hangisiyse Alırsınız.Telefonu Ben Kullanmadıgım İcin Bilemiyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...