esqalsiz
Üye
Yazılımla ilgili bilgi...!!
Slm arkadaşlar kullandığım nokia c6-01 telefonum daha önce iki kez dokunmatikten servise gitti, son bir ay içerisinde de titreşim gitti geldi bişiyler oldu, sarjda olmadığı halde enerji tasarrufu uyarısı veriyordu ben de geçtiğimiz ayın 17 sinde servise yolladım değişim istedim kvk onarmış bugün yarın gönderecekler gelsede telefonun düzen tutacağını sanmıyorum da
kvk yı aradım bügün ne oldu benm telefon dedim teslime hazır bekliyor dedi ben değişim istedim dedim nokia bildirin dedi bende arıyorum sadece lumia ya hizmet veriliyor diye uyarı cıkıyor dedim e-mail atın dedi bende daha önce 2 kere attım dedim cvp gelmedi dedim.nokia dan izin gelmeyince değişim yapmıyormuş kvk ve telefonun 4 kez servis kaydı olması lazımmış bende diyorum ki telefona yazılım atarken kabloyu cıkartıyım açılmıyo diye öyle göndereyim diyorum yoksa bu telefon elimde kalacak ne düşünüyorsunuz çakma durumu olur mu tecrübesi olan arkadaslardan yardım bekliyorum.. 
- - - Eklendi - - -
4. kez gönderimi nasıl yapmalıyım değişim istiyorum üst model talep edeceğim
kvk yı aradım bügün ne oldu benm telefon dedim teslime hazır bekliyor dedi ben değişim istedim dedim nokia bildirin dedi bende arıyorum sadece lumia ya hizmet veriliyor diye uyarı cıkıyor dedim e-mail atın dedi bende daha önce 2 kere attım dedim cvp gelmedi dedim.nokia dan izin gelmeyince değişim yapmıyormuş kvk ve telefonun 4 kez servis kaydı olması lazımmış bende diyorum ki telefona yazılım atarken kabloyu cıkartıyım açılmıyo diye öyle göndereyim diyorum yoksa bu telefon elimde kalacak ne düşünüyorsunuz çakma durumu olur mu tecrübesi olan arkadaslardan yardım bekliyorum.. 
- - - Eklendi - - -
4. kez gönderimi nasıl yapmalıyım değişim istiyorum üst model talep edeceğim