alical33
Üye
zaten anakart değişecekmiş çizijleride kabul ettilerse kasada değişecek söküp takmakla uğraşmak yerine yeni cihaz verirler heralde
abi bugün aradılar anakartını değiştireceklermiş cihaz bu şekilde değişim yapılıyormuş bende kabul etmedim ama hayırlısı olsun bakalım arka panelinde çiziğinin onlardan kaynaklandığını kabul ettirdim zaten bakalım ne olacak nokia ya cihazın birebir yenisini istediğimi mail olarak attım
inşallah işin rast gider sevindim
abi bugün aradılar anakartını değiştireceklermiş cihaz bu şekilde değişim yapılıyormuş bende kabul etmedim ama hayırlısı olsun bakalım arka panelinde çiziğinin onlardan kaynaklandığını kabul ettirdim zaten bakalım ne olacak nokia ya cihazın birebir yenisini istediğimi mail olarak attım
Telefonu salı gunu bursa k.v.k ya verdım istanbul merkez servıse göndermıişler sanırım bursa dakı k.v.k çalışanları tlf tamırınden anlamıyorlar neyse cihaz 30 da istanbul merkez kvk ya gonderılmıs hala cihaz servısın elıne gecmemıs sebeb lumia cihazları ozel kargo hattı mı ne varmıs 5 gun oldu hala cihaza dokunan olmamıs bu ay sonu inş tlf bana gerı gelır arkadas bu ne vurdum duymazlık ya
desene bizim cihaz bir hafta yalan olucak vay çakallara bak ya resmen mılletı kandırıyorlar diğe r servisle r mağdem yapamıyorlar neden hala servis noktası dıye duruyorlar orda
arkadaşlar bugün kvkdan sevinerek telefonumu aldım,her şeyini değişmişler,yenilenmiş ama benimde ağzımı bozdular lanet olsun bu kvkya kulaklık girişini bırakmamışlar.böyle rezalet görmedim ben
kulaklığın girdiği 3.5jaks girişi yok
kulaklığın girdiği 3.5jaks girişi yok
bu kvk gerçekten insanı sinir krizine sokuyor benimde jackın içinde kulaklık parçası kırıp parçayı çıkarmamışlardı
işlerini yapamıyor bunlar resmen rezalet yaptıkları
şimdi kabulde ettiremessin siz yaptınız diye üstüne git biraz gerekirse mahkemeye ver bence
hallettim kardeşim kabul ettirdim ama bu seferde anakartı unuturlar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?