Kvk rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye

abi bugün aradılar anakartını değiştireceklermiş cihaz bu şekilde değişim yapılıyormuş bende kabul etmedim ama hayırlısı olsun bakalım arka panelinde çiziğinin onlardan kaynaklandığını kabul ettirdim zaten bakalım ne olacak nokia ya cihazın birebir yenisini istediğimi mail olarak attım
zaten anakart değişecekmiş çizijleride kabul ettilerse kasada değişecek söküp takmakla uğraşmak yerine yeni cihaz verirler heralde

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

abi bugün aradılar anakartını değiştireceklermiş cihaz bu şekilde değişim yapılıyormuş bende kabul etmedim ama hayırlısı olsun bakalım arka panelinde çiziğinin onlardan kaynaklandığını kabul ettirdim zaten bakalım ne olacak nokia ya cihazın birebir yenisini istediğimi mail olarak attım
inşallah işin rast gider sevindim:)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ayni şikayet dört kez tekrarlarsa cihaz değişimi yapilir. Ki geçmişte bunu Nokia da yapmisti cihazimda.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar inşallah gökçen abi sağolasin inşallah

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Telefonu salı gunu bursa k.v.k ya verdım istanbul merkez servıse göndermıişler sanırım bursa dakı k.v.k çalışanları tlf tamırınden anlamıyorlar neyse cihaz 30 da istanbul merkez kvk ya gonderılmıs hala cihaz servısın elıne gecmemıs sebeb lumia cihazları ozel kargo hattı mı ne varmıs 5 gun oldu hala cihaza dokunan olmamıs bu ay sonu inş tlf bana gerı gelır arkadas bu ne vurdum duymazlık ya

alical33

alical33

Üye
Telefonu salı gunu bursa k.v.k ya verdım istanbul merkez servıse göndermıişler sanırım bursa dakı k.v.k çalışanları tlf tamırınden anlamıyorlar neyse cihaz 30 da istanbul merkez kvk ya gonderılmıs hala cihaz servısın elıne gecmemıs sebeb lumia cihazları ozel kargo hattı mı ne varmıs 5 gun oldu hala cihaza dokunan olmamıs bu ay sonu inş tlf bana gerı gelır arkadas bu ne vurdum duymazlık ya

o kargo işi hikaye dostum kvk mng kargoyla anlaşmalı hangi cihaz olursa olsun mng getirip götürüyor lumia 920 yede sadece kartal şubesi üst seviye onarım merkezinde bakıyorlar nedense

hasansen_83

hasansen_83

Üye
desene bizim cihaz bir hafta yalan olucak vay çakallara bak ya resmen mılletı kandırıyorlar diğe r servisle r mağdem yapamıyorlar neden hala servis noktası dıye duruyorlar orda

alical33

alical33

Üye
desene bizim cihaz bir hafta yalan olucak vay çakallara bak ya resmen mılletı kandırıyorlar diğe r servisle r mağdem yapamıyorlar neden hala servis noktası dıye duruyorlar orda

orasını bende bilmiyorum

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün kvkdan sevinerek telefonumu aldım,her şeyini değişmişler,yenilenmiş ama benimde ağzımı bozdular lanet olsun bu kvkya kulaklık girişini bırakmamışlar.böyle rezalet görmedim ben

Duran.Y

Duran.Y

Üye
arkadaşlar bugün kvkdan sevinerek telefonumu aldım,her şeyini değişmişler,yenilenmiş ama benimde ağzımı bozdular lanet olsun bu kvkya kulaklık girişini bırakmamışlar.böyle rezalet görmedim ben

Kulaklık girişini bırakmamışlar derken :hmmm

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığın girdiği 3.5jaks girişi yok

Erturk8

Üye
senin yasadıgın durumu bende yasıyorum kvk nokia yı ara diyor nokia da kvkyı .. telefon bir turlu yapılmadı ciziksiz giden telefonumda arkasasında cizikler farkettim sinirden telefonu attım simdi ekran kırık oyle duruyor. nokianında kvk nında allah belasını versin insanların sinirlerini bozmaktan baska bisey yapmıyolar yıldırma politikası yapıyorlar

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
hasansen_83

hasansen_83

Üye
arkadaşlar cihazı kvk dan alalı bır hafta oluyor telefonla konusurken karşı tarafa sesın gıtmemeye başladı bugun ise tlf durduk yere sesı kapatıyor ne muzık çalardan ses gelıyo nede msj veya arama geldiğinde bildirimlerdede aynı sorun var resetleyın ce kendıne gelıyor bı mudded sonra yıne aynı şeyler tekrarlanıyor acaba ne yapmak gerek

ÖEY

ÖEY

Üye
Servise gönder

Takipçi Satın Al

Üst Alt