MücahitTokgöz
-
Konu Sahibi
-
Ya şuana kadar Nokia benim için 1.sıradaydı ne olursa olsun öyleydi ama bugünden itibaren Nokiaymış felan bitmiştir benim için. Arkadaşım samsung kullanıyor ekran çizik doluydu kenarlar soyulmuştu arka kapakta öyleydi yolladı garantiye ücretsiz heryerini tamamen değiştirdiler 2 hafta içinde geldi sıfır gibiydi. Şimdi bide Nokiaya bak bide. Abimin N97 si vardı 1 yıl önce 1 milyara almıştı. Aldıktan 1 hafta snra garantiye gitti 1 ay kaldı. aldığımzda tekrar aynı sorun vardı ve 4 kere gitti 1 aydan aşağı gelmedi ve Değişim bile yapmadılar. Babamın e7 si vardı ondada buna benzer sorun yarattılar yani diyeceğim 1 giden telfon sorunsuz gelmiyor bi dünya problemleriyle geliyorlar. Dolayısıyla bende elimden çıkarmayı düşünüyorum ve 4.kez böyle bir olay başıma geliyor bidaha Nokia kullanmam. Ama bu symbian bölümü ayrı bir ortam orası ayrı tabiki..
adamım telefonumun camı kırılmadı ama sana tavsiyem. Tüketici hakem heyetine başvur.
kardesım olur mu ole nokıa elını cektı tamamen yalan soylemısler. Ne yanı sımdı ben telı garantıye yollasam yapmadanmı gerı salacaklar. Tuketıcı mahkemesı dıye bır sey var adamlar sana 2yıl garantı vermısse yapmak zorundalar ama sen parayla yaptıracagın ıcın dedıgın olabılır.ben konuştum demin 16 Ocak itibariyle Nokia telefonlardan desteklerini çekmişler KVK ilgileniyormuş malesef..İstanbul/ Ataşehirde Oturuyorum.
kardesım olur mu ole nokıa elını cektı tamamen yalan soylemısler. Ne yanı sımdı ben telı garantıye yollasam yapmadanmı gerı salacaklar. Tuketıcı mahkemesı dıye bır sey var adamlar sana 2yıl garantı vermısse yapmak zorundalar ama sen parayla yaptıracagın ıcın dedıgın olabılır.
Altek emınonu mahallesınde var istanbul numarasını verıyom 0212 511 50 55
genpanınkı bende yazanı verıyom ıstanbul kadıkoyde 0212 359 00 01
burdakı de ıstanbul etılrde 0212 359 0 359 burdakı merkeaı oluyormus .
Bunları ara altek ucuza yapar . Genpayı bılmıyorum .ama sımdıkı pıyasa degerınde 280 ne cok cok fazla . Olsa olsa 180 belkı olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?