KVK dan Cihaz Değişimi Talep Etme...

Sponsorlu Bağlantılar

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
KVK dan Cihaz Değişimi Talep Etme...
Merhabalar.
Turkcellden aldıgım bir N97 im var ve telefonumu ilk başta şarj olmama donma kapanma ve kapanınca açılmama sorunlarıyla servise gönderdim.

1.den geldiğinde sarj sorunu çözülmüştü ( batarya değiştirmişler ) ama diğer sorunlar devam ediyordu birdaha gönderdim.
2.den geldiğinde hiç birşey yapılmamısdı mağazadan bile çıkmadan tekrar gönderdim :)
3.den geldiğinde denedim olmuş gibiydi ama şimdide gene donuyor kapanıyor ve ayrıca dokunmatiği ara ara çalışmıyor.

Ben şimdi KVK dan cihaz değişimi talep edicem ama birkaç sorum var:
1-faturamı bulamıyorum.Faturasız talep edebiliyormuyum?
2-Telefonun kutusunu isterlermi?

Yardımlarınızı Bekliyorum

Paranoya

Paranoya

Üye
Fatura olmadan almazlar kesinlikle isteyeceklerdir . Belki kutu sorun olmayabilir .

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
yakın geçmişte yapan varmı

celibar

celibar

Üye
telefonu fatura istemeden tamir etmeye çalıştıklarına göre imei numarası ve bilgiler kayıtlı demektir.size en iyi cevabı yetkili servis verir.

Lacrymosa

Üye
Fatura olmadan asla. Kutuyu isteme hakları yok. Daha önce başıma geldi.

**

Bundan sonra Nokia telefon almak hatta Turkcell'den almak gibi bir hata yapmazsınız umarım.

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
yok zaten turkcellden almak gibi bir salaklık yapmadım zatende nokiadan almak cok büyük bir aaptallıktı xD

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nokia duysa inan kırılırdı bak sana şimdi.:ehe dostum ne alakası var bunun nokia ile her cihaz arıza yapabilir.

Lacrymosa

Üye
Telefonun bozulması değil telefonun Nokia olması başlı başına bir dert zaten.

sberat

Üye
Arkadasım Nokia diger markalara gore dunya capında on sırada cıhaz sorun cıkması her teknolojık cıhaz cıakrtır burda nokıa dan şikayetcı olmak sacmalık bence ve nokıa markasını bastan tercıh etmekde senın sorunun markada sıkayetcıysen kullanmıycaksın dunyanın en saglam markası NOKİA Kime sorsan anket duzenlense tasarım olarak belkı duser ama şebeke olara ne bılım kullanım kolaylık olarak seçilcek olan yine NOKİA KİME SORSAN HERKES YINE %95 NOKİA % GERİ KALAN MARKALAR CIKAR İLGİNİZE..

--------------- Ekleme ---------------

Ben 15 senedır nokia kulancısıyım bu yuzden fikrimi paylastım

Üst Alt