cesurpolis61
Üye
-
Konu Sahibi
-
Valla abi zaten kvk'nın bakmaması saçmalık olurdu çünkü telefonlarımız kvk garantili diye satılıyor.Şimdi adamlar bir anda desteği keserse binlerce telefon sahibi mağdur kalabilirdi.Mesela benBenim düşüncem şöyle olabilir sallıyorum xx tarihine kadar xxx sayıda telefon satıldı bunlar dışındaki telefonları diğer servisler almış olabilir yani o zaman kadar satılan telefonlara kvk bakıyor.Garantileri bittikten sonra ise tamamen elini ayağını çekecek diye düşünüyorum
Valla abi bende tam olarak bilmiyorum 1 kere gönderdim bende bursada ki kvk ya göndermişler ama ben kendim Kütahya'da ki kvk servisine bıraktım.10 gün içersinde geldi ama cihazı servis dışı bulup 150 tl aldılar daha 2 günlük cihazı herhalde dediğiniz gibi olabilir yani işi takmıyor olabilirler yada nasılsa son artık ne kadar kopartırsak kardır diye.Birde benim hoporlörde sıkıntı var galiba diğer telefonlara göre az çıkıyor sesi sonlayıncada bass vurdukça sorunlu ses geliyor.Bir daha kvk ya göndermeye korkuyorum tekrar para alırlar diyeevet düşünceleriniz mantıklı ama ortada şöyle bir sıkıntı var ben 2 defa yolladım servise 1. defasında teleservice ye gitti 2. yollamamda kvk ya gitti dediğiniz gibi bu tarihe kadar satılan cihazlara bakma yetkileri varsa neden şimdiye kadar teleservisle uğraştık yada cihazımızı yollarken neden bize sormadılar teleservice mi gitsin yoksa kvk yamı. birde şöyle bir sıkıntı varki nasılsa biz bu işi bırakıyoruz diye sallama işmi yaparlar cihazı bi yollasınlar bakalım sonuç ne olacak
kvk daha iyidir diye düşünüyorum sonuçta geçmişten kalan tecrübeleri var
KVK ile ilgili daha önceden bildiğim ama detayını öğrendiğim bir bilgiye ulaştım. Şimdi ben bugün cihazın kasa değişimi için kvk izmir şubesine verdim. Onlarda cihaz Çanakkale'deki Assos Mobile diye bir Nokia Care noktasına gönderiyorlar. Kvk izmir garanti dışı işlemlerde eğer yedek parçası varsa hemen yapıyor parasıyla fakat garantili gelen cihazları kargo parasını karşılarsan assos'a gönderiyor. Ben cihazı arkadaşımın aracılığıyla verdiğim için benden kargo parası almadılar ve kasa değişimi için işçilik ücreti almayacaklarını söylediler. Teleservisle aynı fiyat ama daha erken cihazı geri verecekler. Kvk izmir şubesi bu şekilde işlem yapıyor diğer yerlerde buna benzer bir iş akışı uyguluyor sanırsam. O dediğim yerin sitesini de vereyim belki merak edip bakmak isteyen olur:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamam anladımTelefonu düşürdüm de ondan değiştiriyorum
garantiye götüren arakadaşlara bir sorum olucak bende vericem bu ön kamera da ki toz olayı için verirken telefon satış belgesini istiyorlarmı acaba ben izinde oldugum ıcın yanıma almayı unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?