Kutunun içinde cd yoktu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mucahit025

Üye
    Konu Sahibi
Kutunun içinde cd yoktu
Arkadaslar ben geçende samsung R540 aldım fakat kutunun içinden hiç cd çıkmadı aldığım yere sorunca da recovery klasörünün içinde var dediler fakat ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

ihlass

ihlass

Üye
program cd bende de gelmedi arkadaş telefonum nokia ben de sen gibi aradım bana nokia internet sitesinden indirirsin dediler, ve oradan aldım problem yok, samsung nasıl olur bilemem, demek istediğim belki samsung un kendi sitesinde vardır belki bilgisayara bağlayabileceğin programy falan.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sürücü ve yazılımlarına aşağıdaki adresten ulaşabilirsin.

kerim.ercan

Üye
ya çok saçma bu cdyi içine koymamaları kaç gündür arıyorum ben de aldım 32 bite çevirdim windowsu çevirdikten sonra bazı işlevsel tuşlar çalışmadı umarım çalışır

mucahit025

Üye
    Konu Sahibi
Evet canımı sıktı benim de aldığım yere sordum recovery klasörünün içinde ama bi türlü bulamadım :)

kerim.ercan

Üye
arkadaşım ben de 20 günce aldım ve win7 32 bit kurmak için format attım ancak şu an klavyedeki o ses görüntü tuşu turbo boost programı camera programı blurtooth kullanamıyorum ne yapmam lazım o linktekini indirdim ancak klavuz o.nasıl yapcam bilgin varsa yardım eder misin????

--------------- Ekleme ---------------

yerel disk:C program dosyaları(x86) samsung olan klasör ama benm 32 bit olduğu için kurmuyor çözmeye çalışıyorum pek bakamadım da umarım senn aradığın budur

mucahit025

Üye
    Konu Sahibi
Yarın öbürsü gün forumat atmaya kalksam ne yapacağımı bilmiyorum aslında internette bi sitede okumuştum galiba bir defaya mahsus cd kopyalanabiliyormuş kurulu işletim sistemi falan fakat detaylı bi bilgi verilmesi lazım lütfen bilen arkadaslar yardımcı olsun

aliens

aliens

Üye
Yarın öbürsü gün forumat atmaya kalksam ne yapacağımı bilmiyorum aslında internette bi sitede okumuştum galiba bir defaya mahsus cd kopyalanabiliyormuş kurulu işletim sistemi falan fakat detaylı bi bilgi verilmesi lazım lütfen bilen arkadaslar yardımcı olsun

Eskiden Recovery DVD leri veriliyordu, 3-4 senedir tüm satılan notebooklarda verilmiyor.
İlk yapmanız gereken şey;
Bilgisayarı ilk aldığınızda kendi Recovery programlarını kullanarak DVD ler oluşturmanız. Sürücülerini her zaman kendi sitelerinde bulabilirsiniz;

Recovery olmadan yapabileceğiniz kısıtlı; aynı bilgisayardan (aynı model) bulabilirseniz Recovery DVD oluşturmanız. Aldığınız yerden rica ederseniz teşhir ürünlerinden bile alabilirsiniz (tabiki ikna kabiliyetinize bağlı :ehe)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt