[kurtuluş40] N8 Belle Refresh 111.040.1511 v1.00

Sponsorlu Bağlantılar

emre2338

emre2338

Üye
Bu adam işini biliyor :) helal olsun çok iyi cfw

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Herşey çok güzel,benim yaşadığım 1-2 sorun şu,Sleepinscreen mağazaya girince yüklü gözüküyor ama ekran koruyucu bölümünde gözükmediğinden ekran koruyucu olarak seçilemiyor,ben tekrar yüklemeyi birkaçkez denememe rağmen yükleyemedim.ikinci sorun ise kulaklık sesi sorunu idi,ekte verdiği dolby uygulaması ile bu sorun biraz aşıldı gerçi ama belle de ses daha fazlaydı sanki.birde şunu belirteyim mesajların arka kısmına resim konmuş o yüzden mesajların okunması biraz zorlaşıyor,bu resmi kaldırmanın yada değiştirmenin bir yolu varmı acaba.resim aşağıda

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40 olan nss nokia ekran koruyucu zaten mesajlarin arka resmide rofs3 icinde bir baskasini atariz yada atabilirsin.
Ses ise benim seslerle aram iyi degildir.yani muzik kulagim olmadindan fazla detayli ayar yapamiyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kurtulus40 olan nss nokia ekran koruyucu zaten mesajlarin arka resmide rofs3 icinde bir baskasini atariz yada atabilirsin.
Ses ise benim seslerle aram iyi degildir.yani muzik kulagim olmadindan fazla detayli ayar yapamiyorum.
Teşekkürler cevabın için cfw gerçekten güzel olmuş,tekrar ellerine sağlık kardeş,bu resmi flash atmadan değiştirme şansımız yok anlaşılan

karasahinemre

Üye

restart modunu kaldır düzelir

karasahinemre

Üye
güç menüsündeki mod dan bahsediyorum ses sorunu sysapp tan kaynaklanıyor

wwwyolcu

Üye
ya kardeş elne sağlık güzel olmuş fakat #7370* olayı tum depo ve f deki veriler cırt :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lewent2020

lewent2020

Üye
ana ekranda cevapsız çağrı balonu çıkmıyormu?

ha birde sleeping screen,mağazadan yüklü görünüyor başlat dediğimde bişey olmuyor...cfw de gömülümüdür,gömülüyse nerdedir ben bulamadım :(

wherease

Üye
fmobi hata veryor :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ana ekranda cevapsız çağrı balonu çıkmıyormu?

ha birde sleeping screen,mağazadan yüklü görünüyor başlat dediğimde bişey olmuyor...cfw de gömülümüdür,gömülüyse nerdedir ben bulamadım :(
Bunu bende sormuştum,önceki yorumlarda cevap vermişti kurtuluş

SamiMaMi

Üye
flashtan sonra mı format atıyoruz flashtan önce mi arkadaslar :) ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: eline sağlık abi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: SamiMaMi
m542tf

m542tf

Üye