Kuran degisti mi ? ( degistirildi mi ? )

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
Dini olmayan biri nasıl bir bakış açısı ile yaklaşabilir islam dinine ?
Peki okumuş, kitapları evde getirip bize ders verecek arkadaş nasıl türkçeyi bu kadar basit, bu kadar yutarak kullanabilir?

Bütün şartlar olgunlaştığınızda sizi istanbul buluşmalarında görmek fikirlerinizi duymak isteriz, getireceğim iki kitap ile tüm sorularınıza cevap verebilirim ( karalamak için adres gösterdiğiniz kişinin yazdığı kitap sayısı 10'u aşmıştır eminim, fakat emeline ulaşamamıştır )

Hayata dair bir amacınız yoksa düşünceniz ne kadar su götürür?

:) Selametle..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Uyduracak birşeyi kalmadı zaten ... Kuranı kerimden şüphe etmek zaten dininin temelinin iyi olmamasından kaynaklı bir problem ...(açık hadisler var bunlar için edebi cehennem diyor ama hala devam ediyorlar ve aklım almıyor)

Snazzy

Snazzy

Üye
Her şekilde ispat edebilirim buyursun hodri meydan kurani kerim hz muhammed e vahi olarak gönderilmiştir.İddasında doğru ise arkadaşımız belgeleri sunması bir tarafa kuranı kerim gibi bana tek bir sure yazsın dinimi bırakacağım.Bu kadarda kesin konuşuyorum.
?

Kur’anı kerimin tümünü getirmeleri imkansız. Hiç birinin gücü yetmeyecektir. Bu defa Allahu teala iddiasını hafifletiyor. Madem öyle, hadi 10 sure getirin bakalım. Allahtan başkada ne kadar profununuz, bilim adamınız, edebiyatçı ve şairiniz varsa hepsini toplayın ve onlardan yardımda alın. Eğer bizde yazarız diyebiliyor, yada bunu Muhammed uyduruyor diyorsanız, hadi buyurun bakalım, görelim sizi. Sadece 10 sure yazın.
Hayır hayır siz 10 surede getiremezsiniz. İddiayı daha da düşürüyor Allahü teala:
أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَاهُ قُلْ فَأْتُواْ بِسُورَةٍ مِّثْلِهِوَادْعُواْ مَنِ اسْتَطَعْتُم مِّن دُونِ اللّهِ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ
“Yoksa onu (Muhammed kendisi) uydurdu mu diyorlar? De ki: “Eğer doğru söyleyenler iseniz, haydi siz de onun benzeri bir sûre getirin ve Allah’tan başka, çağırabileceğiniz kim varsa onları da yardıma çağırın.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
uyduracak birşeyi kalmadı ki :) ona özel avatar da yaptım :ehe

Snazzy

Snazzy

Üye
Ben iddalıyım kardeşım 1 kuran gibi bir sure getirsin ramazan günü dinimi terk edeceğim.Bu kadar iddalıyım çürütmesine gerek bile yok bir sure.Sadece tek bir sure.Başkasınada yazdırsa kabulum.20 kişi 50 kişi toplasın hatta 100 kişi 1000 kişi toplasın istediğim sadece şu kadarcık bişi

hknhan

hknhan

Üye

ARKADAŞLAR HER MÜSLÜMAN TÜRK GENCİNİN ZİYARET ETMESİ GEREKEN BİR SİTE!!! . BÜTÜN TARİKATLAR , CEMAATLER , HURAFELER DEN BIKMIŞ BİR GENCİN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİNE BİR TAVSİYESİ . BU KONUYU AÇAN ARKADAŞTA LÜTFEN SAKİN BİR KAFAYLA BU SİTEDEN ORTAYA KOYDUĞU KENDİ GERÇEKLERİNİ KARŞILAŞTIRSIN BAKALIM . ARKADAŞLAR LÜTFEN AMA LÜTFEN BU SİTEDEKİ AÇILIŞ SAYFASINDAKİ YAZIYI HEM SESLİ OLARAK DİNLEYİN HEMDE OKUYUN

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
öyle bir sure ayet veya hadis yok ki ... Bunlar çok okurlar bilim adamı olurlar ... Çok araştırma yaparlar bizleri cahil olarak görürler ama bir bilseler asıl cahilin kim olduğunu ...

Snazzy

Snazzy

Üye
nasıl öyle bir ayet yok var tabikide bidakıka bulucam sana o ayeti

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
hayyır sana demiyorum snazzy ... dinsiz e diyorum :)

Snazzy

Snazzy

Üye
yunus suresi 38 inci ayet olsun ben yazayımda boş konuşmadığım görülsün

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
boş konuşmadığım görülsün

:ah :ah

--------------- Ekleme ---------------

Ben iddalıyım kardeşım 1 kuran gibi bir sure getirsin ramazan günü dinimi terk edeceğim.Bu kadar iddalıyım çürütmesine gerek bile yok bir sure.Sadece tek bir sure.Başkasınada yazdırsa kabulum.20 kişi 50 kişi toplasın hatta 100 kişi 1000 kişi toplasın istediğim sadece şu kadarcık bişi

bak kardeşim sen ne demişsin yukarıda : kuranı kerim gibi bir sure getirin ayet getirin demişsin... ben de dedim ki öyle bir ayet veya sure yok :) neyi tartışıyoruz anlamıyorum :)

Snazzy

Snazzy

Üye
bak kardeşim sen ne demişsin yukarıda : kuranı kerim gibi bir sure getirin ayet getirin demişsin... ben de dedim ki öyle bir ayet veya sure yok :) neyi tartışıyoruz anlamıyorum :)

Gösterdiğim sure kevser suresidir.En kısa sure olduğu için bunun gibi bir sure getirin dedim bende dinimi değiştireceğim.
KEVSER SURESİ

YUNUS SURESİ 38. AYET

أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَاهُ قُلْ فَأْتُواْ بِسُورَةٍ مِّثْلِهِوَادْعُواْ مَنِ اسْتَطَعْتُم مِّن دُونِ اللّهِ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ
“Yoksa onu (Muhammed kendisi) uydurdu mu diyorlar? De ki: “Eğer doğru söyleyenler iseniz, haydi siz de onun benzeri bir sûre getirin ve Allah’tan başka, çağırabileceğiniz kim varsa onları da yardıma çağırın.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gösterdiğim sure kevser suresidir.En kısa sure olduğu için bunun gibi bir sure getirin dedim bende dinimi değiştireceğim.
KEVSER SURESİ

YUNUS SURESİ 38. AYET

İşte ben de öyle bir sure veya ayet getiremezler dedim :) yanlış anladın beni herhalde :)

Snazzy

Snazzy

Üye
İşte ben de öyle bir sure veya ayet getiremezler dedim :) yanlış anladın beni herhalde :)
Hmm evet yanlış anladım gösterdiğin gibi bir ayet yok dedin sandım.Evet yok yapamazlar yazamazlar gösteremezler göstersinler keserim bu bileklerimi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:oke:

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
Herkesin yazdiklari tek okunuyo ve cevaplaniyo az kaldi lutfen bekleyin, o yazdiginiz surelerin kuranin nasil yazildiginin ve muhammedin sahtekar oldugunun (hakaret manasinda diil) aciklamalari hazirlaniyo text halinde cevaplarimIZ gelicek..

öyle bir sure ayet veya hadis yok ki ... Bunlar çok okurlar bilim adamı olurlar ... Çok araştırma yaparlar bizleri cahil olarak görürler ama bir bilseler asıl cahilin kim olduğunu ...
ha sunuda belirtiyim dine inanmak kulturlu olmak diil cahilligin ta kendisidir.. Aklin tek yolu bilimdir hanginiz bu ulkenin dinle seriatla kurtulucagina inaniyo o cahil ta kendisidir ben size bilimiN buyuk gercek ve dinin buyuk bi sahtecilik oldugunu gostermek icin yaziyorum.. Guzel ulkemin cahil insanlari faydalansin diye internet siteleri actik kitaplar yazdik ama maalesef oyle bi kiskaca alinmissinizki koparmak cok zor olucak ama basaricaz bilimin ve aydinligin izniyle..

Odysseus

Odysseus

Üye
Allah butun insanları ikiye ayırmıstır. Birinciler vasıllardır. Bunlar ilimden ve akıldan yoksun kisilerdir. Ruhları cehalet icinde saskındır. Ikinci kısım Ehli irfandır. Onlar kisiliklerini bulurlar, muradlarına ererler, hayatı hos gorurler. Onların yureklerinde Allah daima huvviyetini belli eder. Zira onlar kıymet bilendirler. Allah'tan baska varlıga iltifat etmezler.

Sapphire_06

Sapphire_06

Üye
Şimdi size kanıtlı gazetede yazılan bi yazıyı yazmak istiyorum..
Osmanlı döneminde müslümanlık propagandası için Japonya'ya giden elli kişilik bir kafileye Japonlar'ın yönelttiği bir soruyu aynen gazeteden alınmış haliyle yazıyorum..
"Bize bir Müslüman millet gösteriniz ki, bu dini kabul etmeden önce sefil ve perişan iken kabul ettikten sonra ilerlemiş, gelişmiş, mesut ve müreffeh olmuştur. Bir tek örnek verin, kâfi." (Dünya Gazetesi, 02.05.1963)
Yıl 2009.. Muhammed tarafından islamiyetin uyduruluşundan şu ana kadar 1400 yıl geçti. Bugün, hâlâ böyle bir Islam memleketi yok!..

aLone

aLone

Üye
muhammed dediğin bizim peygamberimiz düzgün konus hz.muhammed diceksin

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Herkesin yazdiklari tek okunuyo ve cevaplaniyo az kaldi lutfen bekleyin, o yazdiginiz surelerin kuranin nasil yazildiginin ve muhammedin sahtekar oldugunun (hakaret manasinda diil) aciklamalari hazirlaniyo text halinde cevaplarimIZ gelicek..

ha sunuda belirtiyim dine inanmak kulturlu olmak diil cahilligin ta kendisidir.. Aklin tek yolu bilimdir hanginiz bu ulkenin dinle seriatla kurtulucagina inaniyo o cahil ta kendisidir ben size bilimiN buyuk gercek ve dinin buyuk bi sahtecilik oldugunu gostermek icin yaziyorum.. Guzel ulkemin cahil insanlari faydalansin diye internet siteleri actik kitaplar yazdik ama maalesef oyle bi kiskaca alinmissinizki koparmak cok zor olucak ama basaricaz bilimin ve aydinligin izniyle..

Dine inanmak mı cahillik ... o zaman senin kafadan düşünelim bilim ile . bak etrafına senin yanında olan biri var mı ... madem bu kadar bilgili ve kültürlüsün niye seni seçmiyor kimse... çünkü sen muhalefetsin... cahilmiş !!! sen allah ın gönderdiği kuranı kerim i okumamışsın ve inkar ediyorsun ...Asıl cahillik allah ın yarattığını inanın dediğini inkar etmektir...interneti müslümanlar mı buldu zannediyorsun... başka dinden insanlar seni kukla gibi oynatıyor... bilgisiz ve cahil kim acaba bi sor etrafına ...

Üst Alt