Kullanıcılar neden iPhone almalı? İşte Apple'ın yanıtı...

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
Iphone kullananlar vazgecemez

Umarım bunu fan olarak yazımıyorsundur :) note 3 ün hangi donanımları tasiyacagi aşağı yukarı belli 5s i merak ediyorum

Arayüz olarak coğu kişi ios u beğenmez ama ben bu arayüzü benimsedim...

Neymiş efendim widget yokmuş,abi widget kadar gereksiz ram sömüren birşey yok, menuye girince zaten ayni uygulama orada da var :evet:

phasan

phasan

Üye

Umarım bunu fan olarak yazımıyorsundur :) note 3 ün hangi donanımları tasiyacagi aşağı yukarı belli 5s i merak ediyorum

Arayüz olarak coğu kişi ios u beğenmez ama ben bu arayüzü benimsedim...

Neymiş efendim widget yokmuş,abi widget kadar gereksiz ram sömüren birşey yok, menuye girince zaten ayni uygulama orada da var :evet:
Ben nokıa samsung apple kullandım ondan dedım

Heroata

Heroata

Üye
E ama teyzemin i padi hem su gibi bitiosu pili

fk555897

fk555897

Üye
Apple öyle demiş ama sesle kontrol tek vasat olduğu özellik. Siri programında Türkçe kontrol desteği yok.

avcitalip

avcitalip

Üye
Ben nokıa samsung apple kullandım ondan dedım

Yok abi bazıları cidden fanlik yapıyor yanlış anlama:)

Benim için markadan cok işlevselliği önemli yoksa ha orada apple yazmış ha samsung yada nokia hiç fark etmez...

Bilmiyorum umarım 5s hac zamanından önce tanitilir ve yeniliklerle gelir

phasan

phasan

Üye

Yok abi bazıları cidden fanlik yapıyor yanlış anlama:)

Benim için markadan cok işlevselliği önemli yoksa ha orada apple yazmış ha samsung yada nokia hiç fark etmez...

Bilmiyorum umarım 5s hac zamanından önce tanitilir ve yeniliklerle gelir
Bazıları acayıp fanlık yapıyo

Türe

Türe

Üye
Apple ın bazı konularda hakkı olabilir ama ekran konusunda değiş bence..Daha iyi,ekranlar da bar bknz. HTC ONE ki ayrıca Retina teknolojisi temelini,ppi değerinden,alıyor ki daha önce ve aynı dönemde çıkmış,ekranların boyutu büyük olmasına rağmen ppi değeri daha yüksek bkz. Lumia 920, Xperia S

Htc one I eline alip inceledin mi Allah askina ? Kagit ustunden bos bos yorum yapiyorsunuz yahu .

Türe

Türe

Üye
ben bazı sebeplerden dolayı androidden soğudum ama ios'ta da bir okadar eksik var o yüzden ;

Samsung Galaxy Note III ile :apple: iPhone 5s arasında kararsızım hadi hayırlısı...

Talip daha cikmamis cihazlar arasinda nasil ikilemde kalabiliyorsun :hmmm

Evreux.

Üye
Unutmayın ki iPhone, bir süre sonra ekran parlaklığını kısarak kullanmaktır.

MrExpert

MrExpert

Üye
Harbi la 300 ppi gecen ekrana retina diyolar benim ekranimda retina apple basqan ozaman

Evet tekrar başlıyoruz yanlışları düzeltmeye Birkere iphone 4 , 4s ve 5 te ekran ppi değeri 336 dır. (36ppi ı küçümseme) Ve ayrıca neden retina deniyor bunuda belirteyim apple diğer markalar gibi amoled ekran kullanmıyor daha çok lcd tabanlı ekranlar kullandığı için Retina kalitesine ulaşıyor Ama Amoled ekranda 336ppi olsa dahi Retina kalitesine ulaşamıyor Örnek verirsek S3mini yi söylemeliyim Amoled ekrana sahip 800x480 gibi bir çözünürlülüğü karşın 237 ppi Ama dikkatli bakılınca pixeller çiplak gözle görülüyor Amoledde çok yüksek pixel yoğunluğu gerekir ... Tabi Çözünürlülükle kaliteyi karıştırmamak gerek Bu ekran teknolojisiyle alakalı

tapatalk

tapatalk

Üye

Evet tekrar başlıyoruz yanlışları düzeltmeye Birkere iphone 4 , 4s ve 5 te ekran ppi değeri 336 dır. (36ppi ı küçümseme) Ve ayrıca neden retina deniyor bunuda belirteyim apple diğer markalar gibi amoled ekran kullanmıyor daha çok lcd tabanlı ekranlar kullandığı için Retina kalitesine ulaşıyor Ama Amoled ekranda 336ppi olsa dahi Retina kalitesine ulaşamıyor Örnek verirsek S3mini yi söylemeliyim Amoled ekrana sahip 800x480 gibi bir çözünürlülüğü karşın 237 ppi Ama dikkatli bakılınca pixeller çiplak gözle görülüyor Amoledde çok yüksek pixel yoğunluğu gerekir ... Tabi Çözünürlülükle kaliteyi karıştırmamak gerek Bu ekran teknolojisiyle alakalı
appleın herzaman ki reklam politikası lcd ekranı retina diye kakalıyo oooo retina ekran ayrıcaklık yok şöyle böyle ozaman onex in ekranıda z nin ekranıda hepsi retina. pc de bi tutturmuş monitörlere retina teknoloji lg nin bi ekranı var led veya 3d olması lazım media marktta var 3 e katlar retinayı

MrExpert

MrExpert

Üye
appleın herzaman ki reklam politikası lcd ekranı retina diye kakalıyo oooo retina ekran ayrıcaklık yok şöyle böyle ozaman onex in ekranıda z nin ekranıda hepsi retina. pc de bi tutturmuş monitörlere retina teknoloji lg nin bi ekranı var led veya 3d olması lazım media marktta var 3 e katlar retinayı

Önce şöyle başlayayım lcd ekran kötü değildir Tabi kullanmasını bilirsen... Ayrıca şu yanlışıda düzelteyim Retina, lcd veya amoled gibi ekran çeşidi değildir kalite birimi gibi algılamalısın yani " hd" nasıl bir kalite birimi ise "Retina" da bir kalite birimi dediğin gibi lg nin bir sürü Retina kalitesinde monitörü var ama reklam yaparken retina demiyor Ama apple bunu kullanıyor Elbette diğer cihazlar içinde denile bilir yani retina kalitesinde bir sürü telefon vardır ama hepsi apple gibi Ekranı öne Çıkarmıyor Ve benim sana tavsiyem apple a çamur atmaktan vazgeç Çünkü; Birine çamur atmadan önce iki kere düşün ve unutmaki İlk önce senin ellerin kirlenecek ...

• Beğen
Tepkiler: phasan

MaxipmaN

Üye

s3 mınıde pikseller çok rahat sayilıyor

tapatalk

tapatalk

Üye

Önce şöyle başlayayım lcd ekran kötü değildir Tabi kullanmasını bilirsen... Ayrıca şu yanlışıda düzelteyim Retina, lcd veya amoled gibi ekran çeşidi değildir kalite birimi gibi algılamalısın yani " hd" nasıl bir kalite birimi ise "Retina" da bir kalite birimi dediğin gibi lg nin bir sürü Retina kalitesinde monitörü var ama reklam yaparken retina demiyor Ama apple bunu kullanıyor Elbette diğer cihazlar içinde denile bilir yani retina kalitesinde bir sürü telefon vardır ama hepsi apple gibi Ekranı öne Çıkarmıyor Ve benim sana tavsiyem apple a çamur atmaktan vazgeç Çünkü; Birine çamur atmadan önce iki kere düşün ve unutmaki İlk önce senin ellerin kirlenecek ...

Apple ne çamur aticam benim lafim retina adini duyup sanki uzaydan ekran indirmiş gibi davrananlara

tapatalk

tapatalk

Üye
Türe

Türe

Üye
xperia z bin ekrani LCD one in ekrani LCD butterfly LCD onex LCD lumia yi tam bilmiyorum ama o da LCD dir

Peki sen Xperia Z yi , Butterfly ı , Htc One ı ya da lumia yı eline alıp inceledin mi ?

Üst Alt