Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

canko13

canko13

Üye
Selam arkadaşlar laptopu alalı 1 Sene oldu fanı temizletmek istiyorum daha garantisi devam ediyor sizler nereyi tavsiye edersin fan temizliği icin geçen bir yere sordum 100 TL para istedi.yaptırmadım .İstanbulda oturuyorum SAYGILA

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar laptopu alalı 1 Sene oldu fanı temizletmek istiyorum daha garantisi devam ediyor sizler nereyi tavsiye edersin fan temizliği icin geçen bir yere sordum 100 TL para istedi.yaptırmadım .İstanbulda oturuyorum SAYGILA

garantiye gonder, diger yerler garantiyi bozar

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Aynen garantiye yollayın ısınma sorunu var diye termal macunda yenilenir fanda temizlenir

ANIL

ANIL

Admin
KB3189866 güncellemesi geldi ancak %47'de takıldı. Genel olarak herkes bu sorunu yaşıyor.

0MG90

0MG90

Üye
Bende de %48'de takıldı ilerlemiyor. Yeniden mi başlatsam napsam?

Şu güncellemeyi kapatma olsa bide çok güzel olacak. Zorla indiriyor internet yavaşlıyor.

furyzer0

furyzer0

Üye
KB3189866 güncellemesi geldi ancak %47'de takıldı. Genel olarak herkes bu sorunu yaşıyor.
Dün bende sorunsuz yüklendi.Sürüm home değil enterprise, belki etkisi vardır.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

ANIL

ANIL

Admin

Şu güncellemeyi kapatma olsa bide çok güzel olacak. Zorla indiriyor internet yavaşlıyor.

Yeniden başlatınca değişen bir şey olmadı %45'te bekliyor.

0MG90

0MG90

Üye
Yeniden başlatınca değişen bir şey olmadı %45'te bekliyor.
Yeniden başlatınca sonra yeniden denenecek dedi. Oyuna girmiştim, çıktım şimdi baktım %58 olmuş.

ANIL

ANIL

Admin
Yeniden başlatınca sonra yeniden denenecek dedi. Oyuna girmiştim, çıktım şimdi baktım %58 olmuş.

Takılmazsa iyi. Çok uzamadan düzelir umarım her güncelleme ayrı bir dert olmaya başladı.

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Ben de Home sürümünü kullanıyorum ama KB3189866 güncellemesi sorunsuz yüklendi.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi

services.msc uzerinden windows updateyi kapali konuma alman yeterli :oke:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Yine takıldı :D
Güncellemeler inmeyecek mi bunu yapınca? Yine aktif hale mi getirmem lazım indirmek için?
Guncellemeler inmez hatta guncelleme bile aratamazsin, elinle bile, burdan tekrar acman gerek, ve uygulama magazasindan da uygulama indiremezsin guncelleyemezsin acmadan, eger kullaniyorsan.

ANIL

ANIL

Admin
Ekteki dosyayı yönetici olarak çalıştırıp yeniden başlatınca güncelleme sorunsuz kuruldu. Sorun yaşayan varsa deneyebilir. Windows Update sıfırlanıyor ancak herhangi bir dosya kaybı olmuyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: exp_l0it
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Bende de 48 de takıldı sonra hata verdi tekrar indirmeye başladı 45 te takıldı öyle duruyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben de sürüm hala 1511
ve son güncellemeler yüklendi diyor
KB3185614 en son gelen paket de bu
siz insider sürüm mü kullanıyorsunuz yoksa standar sürüm mü? (windows 10 pro kullanıyorum)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
ben de sürüm hala 1511
siz insider sürüm mü kullanıyorsunuz yoksa standar sürüm mü? (windows 10 pro kullanıyorum)

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Emrebali05

Emrebali05

Üye
ben de sürüm hala 1511
hocam windows 10 pro kullanıyorum ve insiderim fakat kullanmıyorum :) güncellemeleri ertele seceneği aktif ise 1607 güncellemesini görmüyor o tiki kaldırmanız gerekiyor ben de gelmiyordu onu kaldırınca geldi

Üst Alt