canko13
Üye
TesekkurlerDRR3 frekansları x2 olarak hesaplanıyor
yani ramleriniz 1600mhz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TesekkurlerDRR3 frekansları x2 olarak hesaplanıyor
yani ramleriniz 1600mhz
garantiye gonder, diger yerler garantiyi bozarSelam arkadaşlar laptopu alalı 1 Sene oldu fanı temizletmek istiyorum daha garantisi devam ediyor sizler nereyi tavsiye edersin fan temizliği icin geçen bir yere sordum 100 TL para istedi.yaptırmadım .İstanbulda oturuyorum SAYGILA
Selam arkadaşlar laptopu alalı 1 Sene oldu fanı temizletmek istiyorum daha garantisi devam ediyor sizler nereyi tavsiye edersin fan temizliği icin geçen bir yere sordum 100 TL para istedi.yaptırmadım .İstanbulda oturuyorum SAYGILA
Dün bende sorunsuz yüklendi.Sürüm home değil enterprise, belki etkisi vardır.KB3189866 güncellemesi geldi ancak %47'de takıldı. Genel olarak herkes bu sorunu yaşıyor.
Bende de %48'de takıldı ilerlemiyor. Yeniden mi başlatsam napsam?
Şu güncellemeyi kapatma olsa bide çok güzel olacak. Zorla indiriyor internet yavaşlıyor.
Yeniden başlatınca sonra yeniden denenecek dedi. Oyuna girmiştim, çıktım şimdi baktım %58 olmuş.Yeniden başlatınca değişen bir şey olmadı %45'te bekliyor.
Yeniden başlatınca sonra yeniden denenecek dedi. Oyuna girmiştim, çıktım şimdi baktım %58 olmuş.
services.msc uzerinden windows updateyi kapali konuma alman yeterliBende de %48'de takıldı ilerlemiyor. Yeniden mi başlatsam napsam?
Şu güncellemeyi kapatma olsa bide çok güzel olacak. Zorla indiriyor internet yavaşlıyor.

Yine takıldıTakılmazsa iyi. Çok uzamadan düzelir umarım her güncelleme ayrı bir dert olmaya başladı.

Güncellemeler inmeyecek mi bunu yapınca? Yine aktif hale mi getirmem lazım indirmek için?services.msc uzerinden windows updateyi kapali konuma alman yeterli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Guncellemeler inmez hatta guncelleme bile aratamazsin, elinle bile, burdan tekrar acman gerek, ve uygulama magazasindan da uygulama indiremezsin guncelleyemezsin acmadan, eger kullaniyorsan.Yine takıldı
Güncellemeler inmeyecek mi bunu yapınca? Yine aktif hale mi getirmem lazım indirmek için?
ben de sürüm hala 1511
ve son güncellemeler yüklendi diyor
KB3185614 en son gelen paket de bu
siz insider sürüm mü kullanıyorsunuz yoksa standar sürüm mü? (windows 10 pro kullanıyorum)
AnladımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

hocam windows 10 pro kullanıyorum ve insiderim fakat kullanmıyorumben de sürüm hala 1511
ve son güncellemeler yüklendi diyor
KB3185614 en son gelen paket de bu
siz insider sürüm mü kullanıyorsunuz yoksa standar sürüm mü? (windows 10 pro kullanıyorum)
güncellemeleri ertele seceneği aktif ise 1607 güncellemesini görmüyor o tiki kaldırmanız gerekiyor ben de gelmiyordu onu kaldırınca geldi