Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
0MG90

0MG90

Üye
Redstone'la parmak izi okuyucu seçeneği geri gelmiş. Güncellemeden önce gözükmüyordu o bende, iyi oldu.

canko13

canko13

Üye
call of duty black ops 3 oynuyorum şu anda ,4gb ram ile. Oyuna ilk açarken biraz kasiyor sonra toparlıyorum kendini. Fazlada ısınmıyor. İyi bir soğutucu aldım, ram yükseltirsem beni baya bir götürür bu laptop. Memnunum performansından. Fiyat olarakta

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
call of duty black ops 3 oynuyorum şu anda ,4gb ram ile. Oyuna ilk açarken biraz kasiyor sonra toparlıyorum kendini. Fazlada ısınmıyor. İyi bir soğutucu aldım, ram yükseltirsem beni baya bir götürür bu laptop. Memnunum performansından. Fiyat olarakta

Laptop ne tam olarak?

canko13

canko13

Üye
Asus x550j gtx 950m ekran karti var. İ5 işlemci 4200h. Performans laptopu

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
iki saatlik oyundan sonrada sıcaklık bu

turbo boost ile 3.4 ghz çıkıyor normalde

30fps (butun dunya gozukmesede her seyine kadar hafizasinda yuklu, yeni guncellemede full ayar da boyle yapmislar ... ayrica son ayarlarda degilsin, sondaki grafik ayarlarinda 4gbden fazla ekran karti bellegi harciyor

beles gecim suresi bittigine gore ilk yorumu duzenlemek gerekicek .. :hmmm

Son düzenleme:
Emrebali05

Emrebali05

Üye
30fps (butun dunya gozukmesede her seyine kadar hafizasinda yuklu, yeni guncellemede fu ll ayar da boyle yapmislar ... ayrica son ayarlarda degilsin, sondaki grafik ayarlarinda 4gbden fazla ekran karti bellegi harciyor

beles gecim suresi bittigine gore ilk yorumu duzenlemek gerekicek .. :hmmm
Son ayarlarda olmam için gtx 980 olmasi lazım herhalde gtx950m ile anca bu kadar denedim bazı ayarları yükselttim fps 15lere dusuyor :) belki e gpu filan takılırsa ilerde ondan takariz gtx1080 filan :D

Ram şart 4gb yetmiyor en uygun n11den 109 tl 8gb alıp taktim hemen
Arkadaşlar bisi sorucam asus x550jx var bende büyük ihtimalle hepiniz uefi kurulumu yapmışsınız bende uefi kurdun acilista asus yazısı gelince altta noktalar dönmüyor Windows 10 penceresi gelince noktalar dönüyor buda acilista biraz beklemeye sebep oluyor bu durum sizde de böyle mi ben mi yanlış bisey yaptım acaba

canko13

canko13

Üye
call of duty black ops 3 oynarken ekran kartı ısısı 80 civarı normalmidir? en fazla 82 gördü. Yani 82 ile 78 arası oynuyor

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Son ayarlarda olmam için gtx 980 olmasi lazım herhalde gtx950m ile anca bu kadar denedim bazı ayarları yükselttim fps 15lere dusuyor :) belki e gpu filan takılırsa ilerde ondan takariz gtx1080 filan :D

Ram şart 4gb yetmiyor en uygun n11den 109 tl 8gb alıp taktim hemen
Arkadaşlar bisi sorucam asus x550jx var bende büyük ihtimalle hepiniz uefi kurulumu yapmışsınız bende uefi kurdun acilista asus yazısı gelince altta noktalar dönmüyor Windows 10 penceresi gelince noktalar dönüyor buda acilista biraz beklemeye sebep oluyor bu durum sizde de böyle mi ben mi yanlış bisey yaptım acaba
bir fikrim yok guncellemeden sonra bende de var, asus yazisinin altinda donuyo bi, ekran gidiyo geliyo yazi kayboluyo,altta donmeye devam ediyo bi sure sonra ekran lutfen bekleyin ile aciliyor :kop:
guncelleme icin format attim bilgisayara daha fazla isinmaya basladi ... dusundurucu, farkli bir seyler var bilgisayarda, ben neyi yanlis kuruyorum da asusun orjinal yazilimdan farkli oluyor anlamiyorum..
isin garibi sana attigim fotografda sicaklik 80 en fazla, simdi guncellemeden sonra 90u geciyor sicaklik, cok garip, bir de eski sistemi geri yukleyip yukseltme yapalim bakalim ne degisicek, gpu sicakligi da gozukmuyor bu arada formattan sonra, cidden asus kendi kurdugu sistemde kalmaya mecbur etmis resmen

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Ben daha yuklemedim güncellemeyi net yavaş bakalim yukleyince sonuç ne olacak merak ediyorum
call of duty black ops 3 oynarken ekran kartı ısısı 80 civarı normalmidir? en fazla 82 gördü. Yani 82 ile 78 arası oynuyor

Normaldir bende o civarlarda oynuyodum 85 ustu olması yıpratır pcyi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
o değilde hiç kimse şu özelliği farketmedi galiba mağazadan uygulama indirirken veya oyun indirirken artık indirdiğimiz oyunları c klasörü veya yerel disk d klasörü yada yerel disk e klasörüne kaydedebileceğiz artık :ehe :ehe :ehe

skynet

Üye
Normalde depolama bölümünden ayarlanabiliyordu yükleme yeri zaten

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Sağ alttaki bildirim ikonuna bildirim sayısının eklenmesi çok iyi olmus

furyzer0

furyzer0

Üye
Sağ alttaki bildirim ikonuna bildirim sayısının eklenmesi çok iyi olmus
aynen, ayriyeten mail gibi uygulamalar da gorev cubugundayken bildirim sayisi mevcut

VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canko13

canko13

Üye

canko13

canko13

Üye
Arkadaşlar ram almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. 4gb en uygun fiyat. X550jx. Laptop modeli. Bu Laptop uygun ram. Benim pek bir bilgim yok ram hakkında. Saygilar

canko13

canko13

Üye
bu ram iyisidir arkadaşlar sipariş vereceğim.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
bu ram iyisidir arkadaşlar sipariş vereceğim.

hyperx almana gerek yok
ddr3 1600mhz ram alicaksin 4 gb cift kanal icin, 8gb de alabilirsin anakaartin max kapitesi 16gb
KVR16S11S8/4 1.5V

canko13

canko13

Üye
hyperx almana gerek yok
ddr3 1600mhz ram alicaksin 4 gb cift kanal icin, 8gb de alabilirsin anakaartin max kapitesi 16gb
KVR16S11S8/4 1.5V
8 GB alsam toplamda 12 GB yapar. Fazla değilmiş. Yani 8 GB yetmezmi. Gereksiz para vermek istemiyorum.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
bana 8 gb yetiyor, bendeki ram yukarda yazdigim kvr li model 4gb

canko13

canko13

Üye
peki hyperx ram dahamı iyidir ne farkı vardır

Üst Alt