SerseriGönlüm12
Üye
Arkadaşlar ben 4 yıl önce samsung marka bi pc aldım. Windows 7 home basic yüklü orjinal. Windows 10 nu indirme aracıyla yükledim. Ama ben şimdi diyorumki önce windows 10 u indirip cd ye cekim. Sonra c ve d yi sıfırlıyim format atıp 10 u kurim. Etkinleştirme anahtarı yok pc nin altındaki kodumu gircem yoksa geçip daha sonra kendisi mi internetten çevrim içi etkinleşicek. Bi yardımcı olun ya arkadaşlar
varsayılan hz değeri ile oynarmısın?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benim külüstür laptoba da 10u yükledim ama ses çıkmıyor internetten falan baya bi uğraştım ama yok çözemiyorum . Var mı aranızda bi çözümü olan .
işini sakata getirme.Arkadaşlar ben 4 yıl önce samsung marka bi pc aldım. Windows 7 home basic yüklü orjinal. Windows 10 nu indirme aracıyla yükledim. Ama ben şimdi diyorumki önce windows 10 u indirip cd ye cekim. Sonra c ve d yi sıfırlıyim format atıp 10 u kurim. Etkinleştirme anahtarı yok pc nin altındaki kodumu gircem yoksa geçip daha sonra kendisi mi internetten çevrim içi etkinleşicek. Bi yardımcı olun ya arkadaşlar
Sağol indirdim kurdum ofisle windows 10 keylerini aldım. Şimdi bi sorun olmaz dimi. Bu keyleri sakliyimişini sakata getirme.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindir. actıktan sonra pc key nosunu göreceksin. temiz kurulum yaparken o key numarasına ihtiyacın olacak. yoksa kalırsın yarıda güme gider
güncelleştirme yapmayı deneBEYLER BEN REZERVE ETMİŞTİM AMA HALA YÜKLENMEDİ HAZIR OLDUĞUNDA SİZE BİLDİRİM GELECEK DİYOR PC ASUS N56VZ 8GBRAM 2 GB EKRAN KARTI NVİDİA 650M. SSD 120GB. YANİ ANLAMADIM NEDEN BÖYLE OLUYOR?
tam format atarsan keyi girmen gerek evet ama 32/64 sürümü için key farkedermi bilemem hata verebilir.64 daha iyi neden 32ye dönüyosun ki?Sağol indirdim kurdum ofisle windows 10 keylerini aldım. Şimdi bi sorun olmaz dimi. Bu keyleri sakliyim
Windows 10 pcimde zaten yüklü. Tekrar indirme aracını çaliştırsam başka pcye seçip cd ye kayıt yapsam. Pc ye format atsam bu keyimi girmem gerek
64 bit işletim sistemim var atıyorum 32 bit olanı kursam bu key işimi görürmü
Arkadaşlar bi cvp verin silim mi
windows+a-tüm ayarlar-güncelleştirme ve güvenlik-kurtarma-bu bilgisayarı sıfırlayınSıfırlama nasıl yapcam arkadaşım
hiç bir şeyi saklama seçeneği ile bu zaten mümkün. eğer artık kalırsa diske sağ tıklayıp disk temizleme yaparsan önceki sürüme dönmeyi zaten iptal edicektirYani windows 7 home basit vardı 64 bit orjinal yükseltme yaptım. Ama diyorum ki 10 u temiz kurim. 7 den eser bile kalmasın
Yani windows 7 home basit vardı 64 bit orjinal yükseltme yaptım. Ama diyorum ki 10 u temiz kurim. 7 den eser bile kalmasın
Eeee ozaman ne olcak arkadaşım herşey silinecek mi. Benim yüklediğim oyun prolar falan sonra driverlar falanwindows+a-tüm ayarlar-güncelleştirme ve güvenlik-kurtarma-bu bilgisayarı sıfırlayın
cye format atmışsın gibi olur ama d diskini isteğine göre silmez. ya da dosyalarını sakla dersin. bütün dosyalarını saklayarak format atar. bilgisayar açıldığında masaüstündeki dosyalar hala orada olur mesela..Eeee ozaman ne olcak arkadaşım herşey silinecek mi. Benim yüklediğim oyun prolar falan sonra driverlar falan
cihazın elektriğini kesip biraz dinlendirin içinde elektrik birikmiş olabilir. belki işe yararWallaha arkadaşlar pc yi sıfırladım bakalım ne olcak
Windows 7 den eser kalmaz inşallah
Temiz kurulum yapmama gerek varmı acaba yani c yi formatlasam da yeniden yazılıma gerek yok dimi arkadaşlar.
Hiç dosya falam bişey bırakmadım dull temizleniyoo
Kişisel bilgisayarınız bi sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor diyo ve her defasında böyle yapıyoo. Ne yapmam lazım acil arkadaşlar
windows+a yaptığınızda efektleri akıcı geliyorsa bir problem yoktur. genelde ekran kartıyla ilgili sorunu var w10unWindows 10 yükledim ama kendim kurdum diriver hiç kurmadım aygıt yöneticisini açtığımda temiz hiç.birşey görünmüyor sorunsuz gibi görünüyor
Windows kendi kurdu biliyorum ama sorunsuz çalıştığını bilmiyorum nasıl öğrencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?