papakudioflu
Emekli Yönetici
güncelleme ne içeriyor tam olarak hocam?Windows 10 ilk Major güncellemesi SR1 yayınlandı. Güncelleme yaklaşık olarak 325MB boyuta sahip.
Güncelleme: Cumulative Update for Windows 10 for X64/X86 based Systems (KB3081424) şeklinde görülüyor.
içerik bu şekilde ;güncelleme ne içeriyor tam olarak hocam?
Benim için sorun değil çoğu kişi içinde olacağını sanmıyorum güncelleştirmeleri ben zaten yaptiriyorumGüncelleştirmeler Home sürümünde kapatlılamıyormuş diye duymuştum
Win 8.1 den daha hızlıAçılış win8.1 göre geç açılıyordu düzeltilmiş mi ve oyunlarda sıkıntı vardı güncelleme ile düzeltilmis mi
En son verilen güncellemeden sonrami hizlandiWin 8.1 den daha hızlı
Benim ilk kurduğum günden beri hızlı ayrıca temiz kurulumda yapmadımEn son verilen güncellemeden sonrami hizlandi
bende öyle oldu da oyunda pek bi sıkıntı görmedim açıkçasıEn son verilen güncellemeden sonrami hizlandi
Dostum alakasız olcak ama msj atilmiyor sana. ekran kartı gördüm 2gb gtx 960 kullanıyorsun markası nedir ? Memnun musun ? Ben 4 gb olanı almayı düşünüyorum veya eşdeğer amd tavsiyen olur mu ?
yeni fark ettim eskiden paylaşılan sistem belleği 2048MB di toplam da 4096mb oluyordu ama windows 10 da bu rakam 8 gb paylaşılmış bunun sebebi DirextX 12 dolayı mı ?
Güncelleştirmenin manuel mi yoksa otomatik mi olmasının kullanıcıya bırakılması önemli bir ayrıntı..Benim için sorun değil çoğu kişi içinde olacağını sanmıyorum güncelleştirmeleri ben zaten yaptiriyorum
MSI ın 100ME versiyonu varDostum alakasız olcak ama msj atilmiyor sana. ekran kartı gördüm 2gb gtx 960 kullanıyorsun markası nedir ? Memnun musun ? Ben 4 gb olanı almayı düşünüyorum veya eşdeğer amd tavsiyen olur mu ?
ben AMD 8350 işlemci kullanıyorum (4.5ghz)Ben bunu gördüm ama normal msi 4 gb olanı alıcam. İşlemci 4460 i5 3.2ghz ve 16 ram var . Youtube testlerde fullde 30 35 fps anca alıyorlar ben de inanmıyordum senin işlemci nedir ? Bide amd mi tavsiye edersin r9 285 veya 380 yoksa direk 4 gb gtx 260 msi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?