inanırmısın bilgisayar tertemiz abiFan Panellerini temizle ve macunu yenile derim ve seramik kullan![]()

Değiştir eğer üzerindeki soğutucu plaklar birbirine temas ediyorsa sirküle sorunu da yapar özellikle LGA 775 soket sonrası fan satışı için gelen bir politika o yerinde olsam yeni bir fan alırdıminanırmısın bilgisayar tertemiz abi
macunu yenilicem işte yarın ondan yapıyo heralde..
bilgisayarı kapatıp arada metalini çıkarıyorum üstünde bakır yeride çukurluk var buz atıyom 30 sn olmadan eriyo
bios sürümü de eski güncellemem gerek ama önce bir disket lazım![]()

orjinal intel fan bir sorun yok bence 10 senedir sorun çıkarmadı 10.senesi bu sene zavallımınDeğiştir eğer üzerindeki soğutucu plaklar birbirine temas ediyorsa sirküle sorunu da yapar özellikle LGA 775 soket sonrası fan satışı için gelen bir politika o yerinde olsam yeni bir fan alırdım![]()
benimki 10 sene yaşadı bence sorun yok devam6. yılını devirdi laptop hala macun ile uğraşmadım. Çok yaşar mı doktor bey?![]()

Portakal suyu ısmarla ona6. yılını devirdi laptop hala macun ile uğraşmadım. Çok yaşar mı doktor bey?![]()

bende düşünmüyo değilim bir sıvı soğutma ama pc daha ne kadar gider orası mechul..Ben de para olsa sıvı soğutma alcam s6 aldım nakit sıkisigim
Kaç senelik özellikleri nedir pc ddr2 ddr3 sisteme sahipse degerbende düşünmüyo değilim bir sıvı soğutma ama pc daha ne kadar gider orası mechul..
yapmaya değermi ki..
imzada yazıyoKaç senelik özellikleri nedir pc ddr2 ddr3 sisteme sahipse deger

Tapatalk dan giriyorumimzada yazıyo![]()
![]()
Gigabyte/Intel 945G Express Chipset - Intel Pentium D945 Çift Çekirdek 3.40 GHz - ATI Radeon X1550 128Bit/512MB - 250 GB HDD - 1.5 GB RAM DDR2 - Win XP SP3 EN-TR / Win 7 Ultimate x86 / Win 8-8.1 Pro x86 / Win 10 Pro x86Tapatalk dan giriyorum
Bana dersen pc de bir sorun yoksa 1.5 gb lik bir ram takviye ihtiyacı var ama sıvı soğutma okadar pahallı sayılmaz 150 tl 200 tlGigabyte/Intel 945G Express Chipset - Intel Pentium D945 Çift Çekirdek 3.40 GHz - ATI Radeon X1550 128Bit/512MB - 250 GB HDD - 1.5 GB RAM DDR2 - Win XP SP3 EN-TR / Win 7 Ultimate x86 / Win 8-8.1 Pro x86 / Win 10 Pro x86
Gigabyte/Intel 945G Express Chipset - Intel Pentium D945 Çift Çekirdek 3.40 GHz - ATI Radeon X1550 128Bit/512MB - 250 GB HDD - 1.5 GB RAM DDR2 - Win XP SP3 EN-TR / Win 7 Ultimate x86 / Win 8-8.1 Pro x86 / Win 10 Pro x86
gerekmez mi bilgisayar yanıyo la sıcaklıktanBu donanımlara sıvı soğutma kesinlikle gerekmez.
Görsellik olsun istiyorsan yapabilirsin ama güzel oluyor çünkü.

1.5 gb ram daha eklersem bilgisayar açılmazBana dersen pc de bir sorun yoksa 1.5 gb lik bir ram takviye ihtiyacı var ama sıvı soğutma okadar pahallı sayılmaz 150 tl 200 tl

Belki tek bir soket 2 gb destekliyordurgerekmez mi bilgisayar yanıyo la sıcaklıktan
1.5 gb ram daha eklersem bilgisayar açılmaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maksimum 2gb destekliyo![]()
o da olabiliyodurBelki tek bir soket 2 gb destekliyordur

Ram al dedim ama Ram ler pahallı ddr2 Ram ler 2 el bulabilirsen yoksa alma pc yi sat okut birine yeni bilgisayar topla derimo da olabiliyodur
- 2 x DDR2 DIMM yuva ile 2GB 'a kadar bellek desteği
gerek yok ya. macun sürek kalsın böyle. günlük kullanım bundan sonra. annem kullanıcak sadece. ben laptoba geçicemRam al dedim ama Ram ler pahallı ddr2 Ram ler 2 el bulabilirsen yoksa alma pc yi sat okut birine yeni bilgisayar topla derim
Güzelmiş bence güzel bir letop ama ben amd seviyorum o ayrı bir konugerek yok ya. macun sürek kalsın böyle. günlük kullanım bundan sonra. annem kullanıcak sadece. ben laptoba geçicem
sanırım bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız