Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Herkes bir kaç sorun yaşamış ama ben hiç yaşamadım İSO ile kendim kurdum ne diriver kurdum nede uğraştım Windows upade kendi kurdu tüm dirive leri

nVidia'nın geforce Experience güncellemesinden sonra açılmama sorununu kaç kişi yaşıyor ona göre bi rehber yapıcam da yorumlarınızı bekliyorum

Tepkiler: keske22

exp_l0it

Üye
nVidia'nın geforce Experience güncellemesinden sonra açılmama sorununu kaç kişi yaşıyor ona göre bi rehber yapıcam da yorumlarınızı bekliyorum
ona benzer hatayı linuxde almıştım ben. Driveri silince geri geliyodu sen yaz ben ilk mesaja eklerim

Nida geforcd experience Windows 10 desteği yok

Ama diriver lerin var yakında gelir Windows 10 destegi

saynesim

Üye
Windows 7 orjinal cd keyim var Windows 10 iso dosyasını indirdim sıfır bir kurulum yapmak istiyorum Windows 7 keyi Windows 10 olurmu bilgisi olan varmı

Windows 7 orjinal cd keyim var Windows 10 iso dosyasını indirdim sıfır bir kurulum yapmak istiyorum Windows 7 keyi Windows 10 olurmu bilgisi olan varmı
Maalesef olmuyor
sadece win7 ve win8.1 üzerinde geçerseniz lisanslı oluyor
Bi yazıda okudum;
siz diyelim 8.1 den 10 a geçtiniz aradan zaman geçiyor ve siz win10 iso dosyası ile temiz kurulum yapacaksınız elinizde lisans yok
ne yapacaksınız ? windows 10 yükseltme yaparken sizin donanmınızı (sanırım anakaart seri nosu) ezberleyip gelecek sefer aynı makinaya kurulum yaparken sizi tanıyıp key bile sormuyor. Ama eğer anakart değiştirirseniz windowsunuzu aktifleştirilemiyecek bunun gibi bi durum olursa telefonlar aktifleştirme yapabiliyorsunuz ama uğraşmak lazım
bu da windows 10 aslında laptop table gibi içi pek değiştirilemeyen cihazlara yönelik olduğunu görüyoruz

Son düzenleme:
Tepkiler: saynesim

saynesim

Üye
Teşekkür ediyorum

Sonunda iso't indirdim . Bunu Micro SD ye yazsak olur mu

Sonunda iso't indirdim . Bunu Micro SD ye yazsak olur mu
niye ??? eğer FAT32 ise olur
eğer temiz kurulum yapacaksan bence yapma eski sürümden yükseltme yap istersen uygulama ve verilerinde taşınıyor
sonra BURADAKİ rehberle temiz kurulum yapmış kadar temiz ve sorunsuz olur

Nextman

Emekli Yönetici
Şu ana kadar 10'un üstünde PC kurdum sorunsuz stabil bu sefer tabi şimdilik diyelim ilerleyen günlerde göreceğiz sistem sorunlarını şu anlık

Tepkiler: Baranbaris ve afatsumlug97

exp_l0it

Üye
Şu ana kadar 10'un üstünde PC kurdum sorunsuz stabil bu sefer tabi şimdilik diyelim ilerleyen günlerde göreceğiz sistem sorunlarını şu anlık
artık termal macundanmı bilmem ama işlemci 70 derece
yarın macununu yenilicem. bluestacks çok ısıtıyo. gürültüsünden oyuna dikkat veremiyorum
birda ram %90 üstüne çıkınca kasmalar başlıyo

Aboo 3200 RPM Fan !

Tepkiler: hikmet366 ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yarın macununu yenilicem. bluestacks çok ısıtıyo. gürültüsünden oyuna dikkat veremiyorum
Donanım olarak özellikleri gözden geçir, Bu arada SATA Disklerde ilk yapılması gereken "Search services" hizmetini devre dışı bırakmayı unutma

Aynen pc çok ısıtıyor pc dayanamayıp kapaniyor

Tepkiler: afatsumlug97

Invoke

Üye
Eğer Windows 10 N veya KN versiyonlarını yüklediyseniz ve media paketini yüklemek istiyorsanız:

Tepkiler: afatsumlug97 ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İ3 İntel Lenovo anlık sistem detayı belki faydası olur

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: afatsumlug97

Nextman

Emekli Yönetici
Bu arada bende de Blustacks açık 3 gündür

exp_l0it

Üye