bozkirdangelen
Üye
Ana ekranda iken Sağ Click, Kşiselleştir, BAŞLANGIÇArkadaşlar ben yukledim sonunda windows 10 pro yu gazet şık ve güzel cracleme işleminide yaptım driver yönünden hiçbir sorun yaşamadım bilgisayar çok akıcı oldubilginize
Fakat masaüstüne bilgisyarim ag bağlantıları gibi şeyleri ekleme kısmını bulamadım bir türlü bilen var mi yukleyenlerden ???
Ana ekranda iken Sağ Click, Kşiselleştir, BAŞLANGIÇ
Afedersin.. Cevap verildiğini sonradan gördüm : (
Bize yakışan da budur..Microsoft açıklamış türkiyenin %95 korsan kullanıyormuş Windows 10 u
Oyun oynayan arkadaşlar yardımcı olsun ben oynamıyorum da sadece mağazadan indirdim
Oynayamiyorum demedim oynamiyorum dedimHangi oyunları oynayamıyorsun ?
Oynayamiyorum demedim oynamiyorum dedim
No problemYanlış okumuşum
Berbatgtx 900 serisi ekran kartı kullananlar varsa windows 10 da performans nasıl ??
Kolay gelsinarkadaşlar windows simgesinden güncelleştirmesi rezerve ettim güncelleştirmeleri dedim güncelleme yoktu nasıl inecek güncelleme windows update'den
ve güncellemeyi indiriyor
Mortal Kombat X, MMOFPS oyunlar açılmıyor, GTA V hata veriyor, CoD MW2 hata veriyorHangi oyunları test ettin merak ettim
EvetBir sorum olacak,
Orijinal Windows 7 Home Premium kullanıyorum.Şu an için Windows 10 'a geçmeyi düşünmüyorum.
Sadece ama sadece Windows 10 iso DVD hazırlayarak bir kenara koyma şansımız var mı acaba ? (ileride yüklemek için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?