Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Bende de aynı problem var. Yarını beklemekte fayda var eğer olmaz ise. İSO dosyası indirip flash bellek ile sıfırdan yaparız

exp_l0it

Üye
Rezervasyon butonu windows 7 laptobumda ve windows 8 (with bing) tabletimde gözükmüyor. Windows lar lisanslı ve tüm güncellemeler yüklu. İnternette arastirmadigim konu/forum vs kalmadı ama olayı çözemedim
Windows 10 Rezerve Etmek İsteyenler/Edemeyenler - Çözüm - MaxiCep
Laptop ekranı dokunmatik değil ama "Dokunmatik ekran: Evet" şeklinde görünüyor, pek mühim değil ama kafama takıldı neden öyle?
eğer w8 kullanıyorsan touchpad w8 dizaynı vardır yandan gelen bar gibi. Ondan dokunmatik algılıyo olabilir.

Tepkiler: abandonware

seyyid70

Üye
K

Teknolojikapında sitesinden almıştım 1900 civarinda biseydi o zamanlar bide ssd alabilsem oh tadından yenmez

seyyid70

Üye
X550jk zaten i5 i7 degil ama i7 kadar performanslı emin ol eger alicaksan ssd taktir garanti dahilinde oluyosa

exp_l0it

Üye
X550jk zaten i5 i7 degil ama i7 kadar performanslı emin ol eger alicaksan ssd taktir garanti dahilinde oluyosa
garantiden çıkıyo. Asus yetkili servisinde yaparlar sanırsam değişimi. Dvdyi çıkarın hatta hdd caddy taktırın

ismail

Üye
Rezervasyon butonu windows 7 laptobumda ve windows 8 (with bing) tabletimde gözükmüyor. Windows lar lisanslı ve tüm güncellemeler yüklu. İnternette arastirmadigim konu/forum vs kalmadı ama olayı çözemedim

Tepkiler: abandonware
Olmuyor canlar Laptop samsung np300e5a serisi Win 7 ültimate. Uygun bir zamanda ISO ile hal etmek gerek. Yada bendeki 8.1 ISO yüklerim belki gelir

Olmuyor canlar Laptop samsung np300e5a serisi Win 7 ültimate. Uygun bir zamanda ISO ile hal etmek gerek. Yada bendeki 8.1 ISO yüklerim belki gelir
Hiçbir pc üreticisi ultimate windowsu pc ye yüklü bir şekilde satmaz. Korsan windows yüklüdür bu sebeple görünmüyordur.