kulaklık sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık sorunu
merhaba arkadaşlar...pc ye win7 yi kurmadan önce kulaklık ve hoparlörü aynı anda kullanabiliyordum.ancak şimdi kulaklığı kullanmak için arkadan jakları çıkarıp takmak gerekiyor...her serefinde de bunu yapmak zor oluyor.arkada 3 tane jak takma yeri var(birisi mikrofon) birisinede 2+1 hoparlarü takıyorum....diğerinede kulaklığı taktığım zaman çalışmıyor...hoparlörü çıkarıp kulaklığı takmam gerekiyor ne yapmam lazım???mikrofon sorunsuz çalışıyor.kulaklıkta da sorun olmadığından eminim çünkü mp3 player da çalışıyor...

şimdiden teşekkürler...

Perfect!

Üye
win 7 den önce nasıl çalışıyordu ki 3 tane girişin biri line şn biri line out biri mic. Dir. aynı anda bağlamak için çoklayıcılar var elektrikçilrde bulabilirsin ben kullanıyom

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
3 girişin birine mik. birine hoparlör diğerinede kulaklık :)

Perfect!

Üye
dediğim gibi line in line out ve mic. Girişi vardır.yani sadece ortadaki yeşil ses çıkışıdır kırmızı mic ötekine ses cihazı bağlarsan sesi alır.çoklayıcı bulmaya çalış.elektrikçilerde vardır kesin çözüm

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
tmm çok sağol

Perfect!

Üye
birşey değil

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi line in line out ve mic. Girişi vardır.yani sadece ortadaki yeşil ses çıkışıdır kırmızı mic ötekine ses cihazı bağlarsan sesi alır.çoklayıcı bulmaya çalış.elektrikçilerde vardır kesin çözüm

dostum çoklayıcı felan almaya gerek yokmuş..sadece realtek i yükleyip 4 veya 5+1 hoparlörü seçince oluyor...yanlış düşünmüşsün...

Takipçi Satın Al

Üst Alt