C6-01 Kulaklık Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lak55

lak55

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Kulaklık Sorunu
Merhaba arkadaşlar. C6-01 kullanıyorum. İlk aldığım zamanlar kulaklık çalışıyordu. Yani kulaklığı taktığımda müzik dinleyebiliyordum. Son zamanlarda kulaklığı takıyorum telefon algılamıyor kulaklığı. Müzik açıyorum höparlörden veriyor müziği. Yani kulaklık çalışmıyor. Ama hani kablo kopukluğu vs. mekanik bir durum değil. Sanırım donanımsal bir sorun ama anlamadım.

2 gün sonra bodrum'a gidicem. Kulaklık lazım olucak müzik dinlemek için.

Neden çalışmıyor olabilir ? Ne yapmak lazım fılaş atmak falan ne demekse o artık öyle birşey mi yapmak lazım ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kulaklığı başka bir müzik çalar ile denedin mi? orada çalışıyor mu?

lak55

lak55

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklığı başka platform üzerinde denemedim ama şimdi laptopun giriş yerlerinden bi tanesine taktım sağ altta '' Bir jak çıkarıldı '' gibi bir ifade beliriyor takıp çıkartınca.

Kutusunda duruyordu kulaklık. 2-3 defa kullandım. Yani bozulması imkansız ama anlayamadım valla.

clawiss

clawiss

Üye
benim 603'te de aynı sorun oldu servise yolladım geldi servisten bir kaç gün iyidi takınca calısıyodu şimdi takıyorum 5 10 dakika sonra görüyo sen de tak bekle bi 5 10 dakika acılır sanırım bu nokia'nın son akıllı telefonlarındaki genel sorun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tamam laptop'a bağladığında müzik dinleyebiliyor musun? ses geliyor mu?

foreverthe

foreverthe

Üye
Kardeşim benimde öyle oluyordu. Kulaklığı telefonun jack girişine iyice oturt yani bastır tak diye ses gelicek o zaman bulucak kulaklığı :)

• Beğen
Tepkiler: lak55
lak55

lak55

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim benimde öyle oluyordu. Kulaklığı telefonun jack girişine iyice oturt yani bastır tak diye ses gelicek o zaman bulucak kulaklığı :)
Aynen öyleymiş hocam :) Sertçe bastırdım tık diye oturdu içeri. Çalışıyor şimdi tamamdır :)

uribaju

uribaju

Üye
ilginç :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...