Yarın İPOD Alabilirim Lütfen Acil Yardımınızı Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
Symbianize

Symbianize

Üye
3.nesil anca angry birds falan açar

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
3. Nesil öyle ama 4. Nesil aldım.. 3. Nesilin üretimi yok zaten artık 0ını bulmak imkansız :))

Symbianize

Symbianize

Üye
Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: FenerbahceMKA
0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun bir şey sormak istiyorum iTunes'da çoğu oyunu destekliyor mu? Şarjı kaç saat gidiyor? Bir de kaç GB aldın? :D

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun bir şey sormak istiyorum iTunes'da çoğu oyunu destekliyor mu? Şarjı kaç saat gidiyor? Bir de kaç GB aldın? :D
iTunes'da desteklemediği oyun yokkk :D Yani şöyle söyleyim ben daha alalı 3 hafta dolmadı ve ben Appstore'da hemen hemen 50-60 lira harcadım sadece oyunlara ve bunlar iTunes'in en ağır, grafik değerleri en güzel en yüksek oyunları.. Bunları açıyorsa benim görmediğim oyunlardan da açmadığı yoktur :D MC4, Asphalt8, NFS Most Wanted, GTA Vice City, Fifa 2013 ..... 16 Gb aldım Hem oyuna hemde müziğime rahatça yetiyor. Şarj her Apple'da olduğu gibi işte cihazı elinden ayıramadığın için çok uzun sürmüyor ama eğer kendine hakim olursan da oyun oynamayı arada sırada bırakır düzenli kullanırsan :D :D akşama kadar götürüyor :D Ayrıca söylemeden edemiycem İOS bir başka ve para biriktirip en yakın zamanda inşallah iPhone'da geçicem :D

0MG90

0MG90

Üye

- - - Eklendi - - -

iTunes'da desteklemediği oyun yokkk :D Yani şöyle söyleyim ben daha alalı 3 hafta dolmadı ve ben Appstore'da hemen hemen 50-60 lira harcadım sadece oyunlara ve bunlar iTunes'in en ağır, grafik değerleri en güzel en yüksek oyunları.. Bunları açıyorsa benim görmediğim oyunlardan da açmadığı yoktur :D MC4, Asphalt8, NFS Most Wanted, GTA Vice City, Fifa 2013 ..... 16 Gb aldım Hem oyuna hemde müziğime rahatça yetiyor. Şarj her Apple'da olduğu gibi işte cihazı elinden ayıramadığın için çok uzun sürmüyor ama eğer kendine hakim olursan da oyun oynamayı arada sırada bırakır düzenli kullanırsan :D :D akşama kadar götürüyor :D Ayrıca söylemeden edemiycem İOS bir başka ve para biriktirip en yakın zamanda inşallah iPhone'da geçicem :D

Teşekkürler cevap için bende iPad 3 alacağım inşallah.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Galatas4ray

Üye
aşırı şarj yiyor dostum alma pişman olursun derim

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

İnşallah alırsın kardeşim kesinlikle tavsiye ediyorum...

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt