Kulaklık Alacağım Yardım Edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Alacağım Yardım Edermisiniz?
Merhaba arkadaşlar. Aslında burası doğru bilemiyorum ama en doğru yer olarak burayı gördüm. Daha önce genele açtım ama takan bile yok. Ben de en sevdiğim yere açtım
:sarıl:
Şimdi öncelikle ben stereo bluetooth kulaklık alacağım.Yalnız gürültü giderici kulak içi kulaklıkları kullanamıyorum. Bu sebeple tam boy yastıklı kulaklık almalıyım.
Aklımda 3 marka var. Bunlar
1.Nokia:

Nokia-Monster WH-930 Purity HD
Bu kulaklık gayet hoşuma gitti ancak diğer 2 kulaklık da hafamı karıştırıyor. Özellikle bas, elektro gitar ve solistin sesini duymam gerekli.
20-20000hz aralığında ses üretebilir. 550-420TL arasında.

2.
Monster Beats by Dr. Dre Solo

Herkezin gayet de övdüğü ve bas sesinin dorukta olduğu söylenen kulaklık. Bana
güzel
bir seçenek gibi geldi ama kulak yastıklarının sert olduğu söyleniyor.200-500tl arası.

3.Sennheiser Serisi
Bunlarla ilgili bir
fotoğraf
bulamadım ama istediğim şeyleri anlamışsınızdır.Sesi oldukça
kaliteli
olacak.
Tabi sizin bana tavsiyeleriniz olursa onları da inceleyebilirim. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar umarım yardım edersiniz
:tşk::)

Burakkk250

Üye
kardeşim burdakiler çok güzel bence hangisini alırsan farketmez :) Ben BH-505 kullanıyorum.Sana "al" demiyorum ama o kulaklıktan o kadar memnunum ki artık hiç böyle kulaklık modelleri filan araştırmama gerek kalmadı artık.Fiyatı 150 TL.Bir de bunlar kaba duruyor.Malum Türkiye' de yaşıyoruz.O kulaklıklarla sokağa çıkarsan sana garip garip bakarlar :D

• Beğen
Tepkiler: aleranol
punisher123

punisher123

Üye
Sennheiser kulaklıkları her zaman tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: aleranol
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Peki müzik kalitesi felan ne durumda? Ayriyetten birde bu kulak içi :( Sokağa çıkmaya gelinceee:ehe Eğer lumiaların purewievlisi ve cyan rengini alırsam yanınada bunlardan birinin şöyle güzel canlı mavisini :D Yakarım beee sokakları. Arabalrı durdurup bakarlar galiba:kop:

---------- Eklendi @ 22:52:56 ---------- Yazıldı @ 22:52:38 ----------

Peki hangisi?

benighted

benighted

Üye
bizzat beats i denedim pisman olacagini kesinlikle dusunmuyorum dostum birkac metal muzikle denedim gayet guzel ancqk o modelin ben baska bi modeli mi var bilmiyorum benm denedigim 900 liraydi sen orada cok dusuk bi fiyat araligi vermissin beats icin

---------- Eklendi @ 23:40:44 ---------- Yazıldı @ 23:39:40 ----------

ayrica internetten almiyacaksan bunlari deneyip alabilecegin yerlere git aradaki farki gor de al

kenobstr

Üye
Merhaba ilk modeli daha önce duymadım ama ,iphonekulaklik.com/iphonekulakligi/monster-beats-by-dr-dre-solo-kulak-ustu- beats hakkında bir çok forum sitesinde güzel şeyler okudum.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
bizzat beats i denedim pisman olacagini kesinlikle dusunmuyorum dostum birkac metal muzikle denedim gayet guzel ancqk o modelin ben baska bi modeli mi var bilmiyorum benm denedigim 900 liraydi sen orada cok dusuk bi fiyat araligi vermissin beats icin

---------- Eklendi @ 23:40:44 ---------- Yazıldı @ 23:39:40 ----------

ayrica internetten almiyacaksan bunlari deneyip alabilecegin yerlere git aradaki farki gor de al

aslında 500tlyi geçmem pek mümkün değil. Bu sebepten aralığım bu. Bi arkadaşta sennheiser tavsiye etmişyine ancak örnek kulaklık modeli olursaiyi olur.

soyluozcan

Üye
Sennheiser CX300 ve Creative ep630 öneririm.

PriZm

PriZm

Üye
Beats Audio kat kat daha iyidir.bende en kısa zamanda kulak içi olanlarından almayı düşünüyorum. 5800 kulaklığım bozulmak üzere :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
valla bi arkadaşımda var sensation xe güzel gibi ama sennheiseri bu konuda çok övüyorlar.

İncİnat

İncİnat

Üye
beatsaudio dan şaşma asla

sinerler

Üye
kardeşim öncelikle şunu söyliyim burası türkiye. o kulaklıkları takarsan insanlar sana garip garip bakıyo. Bizzat denedim ordan biliyorum. yok hayır illa ondan alcam diyosan sen bilirsin. Normal kulaklık alcaksan eğer tam olarak ismi ne bilmiyorum ama senin gösterdiklerinden değil, kulak içi olanlardan değil onların sesi güzel olmuyo normallerden işte inşallah anlamışsındır alcaksan snnheisier al ben aldım son kuruşuna kadar helal olsun valla adamlar çok iyi kulaklık yapıyo bi dene istersen hem fiyatı da öle uçuk kaçık değil 30-50 lira falan

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sennheiser ayrintilari cok iyi veriyor, hatta ilk sennheiser kulakligimi aldip kullandığımda (disardaydim) bi an caddenin ortasinda durup etrafima baktim birileri etrafta beni mi cagiriyor yoksa uzaklarda bi yerde bi enstrumanin sesi mi geliyor anlam veremedim, iste o anda sennheiserin kalitesini anladim ve eve gittigimde ilk işim diger kulakliklarimi çöpe attim:)

punisher123

punisher123

Üye
Sennheiserin cx300 II modelini tavsiye ederim,fiyatı beats kadar uçuk değildir ancak fiyatına göre çok iyi bi model,siz kulakiçi istemiyorsunuz ama bence bi yerden başlayın kulakiçi kullanın :)

cukuleaks

Üye
Ben 1 milyoncudan aldım onu kullanıyorum. Gayetde güzel sesi var :D :D :D :zuhaha:

by*cambaz

Üye
beats audio :yuru

Buğra60

Buğra60

Üye
Teknoloji mağazalarının birinde Dr. Dre'yi denedim insan kendini konser alanında gibi hissediyor. :) Ama her ne olursa olsun ben bi kulaklığa bırakın 500:tl: hatta 200-300:tl: hatta ve hatta 100:tl: dahi verilmesine karşıyım. Tabi bu benim kendi görüşüm ve herkes müzikle ilgilendiği kadar onun aksesuarlarını alır. Bana 5800 içinden çıkan kulaklık kadar güzeli yok, çünkü benim. :) O da yanlış bilmiyorsam 50:tl: Nokia Shop'larda. Benim gibi sadece yolculuk anlarında veya günlük yürüyüşlerde kulaklık kullananlara fazlasıyla yeter. :)

RedFactions

RedFactions

Üye
Beats by dr.dre 500tl olsa gene iyi 1000tl gördüm en son :) alıcaksan logitech in çok güzel uygun fiyata kulaklıkları var :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında ben de çok uçmak istemiyorum ama beatsin kulakiçi olanları da rahatsız ediyor. Ne yalan söyliyim sürekli müzik dinlerim. Günde belkide 7saat müzik dinliyorumdur. Ayrıntılı ses gerçekten insanı başka yerlere götürüyor :) evet o dediğiniz kulaklığı biliyorum benimkide zaten o tarz nokianın kendi kulaklığı ama yeterince detay yok ve bazen çok dinleyince etraftaki sesler farklı geliyo resmen yalıtım yok. Kulakiçi iyi gibi ama kulağımın içine takıyorum hani boru değil :D sanırım sennheisere bakmam gerek. Yakın zamanda bi teknoloji marketine gidersem ilk işim kulaklıklara bakmak :oke:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Kardeşim bende Sennheiser 450 liralık adını bilmediğim bir kafa bantlı modelini kullanıyorum.Teknoloji mağazasına gidene kadar hep başka modeller düşünmüş araştırmıştım fakat olay çok farklı.Her kulaklığın kendine göre artıları var.Ben bas gitar çaldığım için şarkılardaki bass rifflerini duymak istiyordum.Meğerki o internette aşırı övülen kulaklıklar'ın bası Fhilips kadar iyi değilmiş.Mesela benim kulaklığında yalıtımı berbat.Yüksek ses müzik dinlemeyi sevmeme rağmen ev dışında bırak son sesi ses'i sadece 3-4 kademe yükseklikte açabiliyorum.,

Ayrıca insanlar kötü bakar gibi yorumlara aldanma kafa bantlı kulaklığı bir kez kullandım bundan sonra kulakiçi hayatta kullanmam.Yolda giderken kafamı sallıyorum zıplıyorum hopluyorum kulaklık yerinden kıpırdamıyor.Kulakiçi kulaklık kullandığım zamanlarda kafamı sağa sola çevirmezdim kulaklık düşecek diye.Ayrıca kulak içi kulaklıklardan daha şıklar ve herkesten ayrı olduğunu vurguluyor topluma.İnsanların aval aval acaba PC kulaklığı mı takıo bu adam der gibi bakmalarıda entresan ve çok eğlenceli oluyor.

Kısacası burada şumu bumu demen pek fayda sağlamaz.Gideceksin bir teknoloji mağazasına deneyeceksin kulaklıkları tek tek.Çoğu mağaza kulaklığı kendi telefonuna takıp kendi şarkılarında test etmene de izin veriyor.İnternette iyi mi kötümü olayına değil sadece 1 şeye bakman lazım.Ses yalıtımı nasıl...Çünkü teknoloji mağazalarında gürültü olduğundan her kulaklığın yalıtımı iyi gözüküyor ve benim gibi hatalara düşebiliyor insan.

Birde kulaklık gereksiz diyenler ; bende eskiden öyle düşünüyordum.Taki düzgün bir kulaklığı düzgün müzik türünde deneyene kadar.Gidip günümüz pop müziği dinliyorsan kulaklığın hatta müzikçaların etkisi çok küçük.Fakat benim gibi bass gitar aşığıysanız ve o sesi kulaklıkla duyabilmek istiyor, blues, rock ve bazen metal dinliyorsanız kulaklığın etkisi gerçekten en az müzik çalar kadar fazla.Çoğu insan iphone kulaklığını iyi zannediyor ama şuanki kulaklığımdan sonra tekrar test etmeye kalkınca sadece kuru gürültü çıkardığını anladım.

Bu arada Sennheiser kulaklıkları iyidir.Monster'in özellikle Beats By Dr. Dre modelleri markadan dolayı çok para alabiliyor.Sennheiser'in Adidas ile birlikte çalıştığı modeller var onlara da bakabilirsin çok hoşlar ama dediğim gibi kesinlikle idip denemelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...