Kulakiçi Kulaklık Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Kime sorsan telefonla verilen kulaklık çok iyi der, bende böyle diyenlerdendim. S4 ümden çıkan kulaklık iyi diyordum, 40 TL ye Sony'nin (modelini hatırlamıyorum) kulak içi kulaklığını aldım yok böyle bir bas böyle bir tiz :-) kaliteli müzik istiyorsanız paraya kıyacaksınız agalar :-)
Kesinlikle öyle.

avast

avast

Üye
Kime sorsan telefonla verilen kulaklık çok iyi der, bende böyle diyenlerdendim. S4 ümden çıkan kulaklık iyi diyordum, 40 TL ye Sony'nin (modelini hatırlamıyorum) kulak içi kulaklığını aldım yok böyle bir bas böyle bir tiz :-) kaliteli müzik istiyorsanız paraya kıyacaksınız agalar :-)
Hakkini yemeyim apple earpodslar iyiydi :D

baby_face_

baby_face_

Üye
Hakkini yemeyim apple earpodslar iyiydi :D
Aslında Apple'nin kulaklıklarından ziyade çıkış güçleri çok iyi, S4'ün kulaklığını eşimin 4s cihazına takınca farka inanamadım.

avast

avast

Üye
Aslında Apple'nin kulaklıklarından ziyade çıkış güçleri çok iyi, S4'ün kulaklığını eşimin 4s cihazına takınca farka inanamadım.
Dediginiz dogru lg g2 kullaniyorum iphone 5 i 5 6 gun once iphone 5 vererek takasla aldim iphonela muzik dinlemek gercek bir keyif

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
Joker.

Joker.

Üye
Kulaklık dışında müzikte önemli 2mb mp3 dinleyince 1000₺ bir kulaklıkta olsa tatmin etmez.Şu sıralar kulak içi kulaklık arıyorum 100₺ kadar EarPods vardı artık tatmin etmiyor ve sağ kulaklıkta bir sorun oluşmaya başladı. Öneriniz var mı ?

abandonware

abandonware

Üye
Kulaklık dışında müzikte önemli 2mb mp3 dinleyince 1000₺ bir kulaklıkta olsa tatmin etmez.Şu sıralar kulak içi kulaklık arıyorum 100₺ kadar EarPods vardı artık tatmin etmiyor ve sağ kulaklıkta bir sorun oluşmaya başladı. Öneriniz var mı ?
Müziğin çözünürlüğü dışında müzik çalar da çok önemli. Akilli telefonunuzla birlikte gelen müzik çalar ile hic bir zaman en iyi müziği elde edemezsiniz. Android için poweramp tavsiye olunur

Joker.

Joker.

Üye
Müziğin çözünürlüğü dışında müzik çalar da çok önemli. Akilli telefonunuzla birlikte gelen müzik çalar ile hic bir zaman en iyi müziği elde edemezsiniz. Android için poweramp tavsiye olunur
Spotify kullanıyorum [Pre(iOS)]

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Bende almayı düşünüyorum bir öneriniz varmı pek pahalı olmasın

Joker.

Joker.

Üye
Bende almayı düşünüyorum bir öneriniz varmı pek pahalı olmasın
Tek tavsiyede bulunayım teknosada filan bulunan fiyatına aldanıp kafa üstü kulaklık alma. Bütçeni yazarsan daha iyi olur :)

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Bütçe en fazla 40 tl

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sony'nin kulaklıklarını her zaman iyi sanmistim taki seenheiser alana dek onun gibisi yok kulağınızı benim gibi sony ile heba etmeyin. Seebheser eb iyisi.

Joker.

Joker.

Üye
Bütçe en fazla 40 tl
Xiaomi piston 2 diyorum.50₺ civarı fiyatı var bütçeni pek zorlamaz 1 haftada 10 ₺ biriktirirsin tahminen.Tam f/p ürünü diyorlar aynı zamanda xiaomi piston 3 te var fakat yurtdışından getirmen gerek bunu ortala 18 dolar filan ama 10-25 günde geliyor.
Sony'nin kulaklıklarını her zaman iyi sanmistim taki seenheiser alana dek onun gibisi yok kulağınızı benim gibi sony ile heba etmeyin. Seebheser eb iyisi.
Modeli nedir acaba ?
Bir çok 70-80-90 tl bazen 120 tl aralarında SONY kulaklık kullandım ve hepside bozuldu @Revengeful a olan aynısı oluyordu. Şimdi buna geçtim ve keşke Sony kulaklıklar ile kulağımı heba etmeseydim diyorum :D
Modeli nedir ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
CX 275s

avast

avast

Üye
Kulakligim bozuldu lg g2 ninkini kullaniyorum simdi ipod falan alirsam alirim iyi hir kulaklik iphonedan sonra g2 muzik adina pek tat vermedi

abandonware

abandonware

Üye
Bu arada nerden aldınız ve fiyatı ne kadar ?
Teknosa da indirim denk getirip 199 TL ye almıştım 2 yıl evvel. Şimdi SS atamiyorum fakat beatsin web sayfası seri numarasını tanıyor, orijinal yani.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Solo 2'ler baya uygunlamış. Eski studio olanlarda yeni seri cikinca indirime girmiş.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Sennheiser'ın Cx'li bi modelini alacaktım ama vazgeçtim. Onlar da iyidir ama.

Üst Alt