Kulakiçi Kulaklık Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Kulakiçi Kulaklık Kampanyası
Merhaba gençler. Bundan önce Başbantlı Philips SHL 3000 kullanıyordum , gerçi hâlâ kullanıyorum. Az önce bir kampanya gördüm. Kulakiçi kulaklıklarda kampanya gördüm. KOSS RUK30 siparişi verdim. Gelince performansı hakkında değerlendirme yaparım. Sennheiser da alabilirdim ancak KOSS'un yorumları çok iyiydi. Almak isteyenler için Elmasepeti'nden alabilirsiniz :bigstar:

Son düzenleme:

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
kulağa mı takılıyor acaba :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi

Kulaklığın kutusunu açtığımızda içinden 1 garanti belgesi , 2 adet de kulağımıza uygun olsun diye kulak içi süngeri çıkıyor. Kulaklığın dış kısmı metal ve ayna gibi pürüzsüz bir yüzeye sahip. 1 metre kablosu var. Kulaklığın giriş kısmı altın renginde. Müzik performansına gelecek olursak ; Yüksek bas ve tiz sesleri çok iyi veriyor. En ufak bir cızırtı çıkarmıyor. Gürültü engelleyici özelliğe sahip. Kısacası fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir kulaklık.

Son düzenleme:
Enes

Enes

Üye
kaç gayme bu arkadaş

avast

avast

Üye
75 den 35 e mi düşmş yoksa 80 den mi 35 e düşmüş öyle bir fiyatı var

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
byAndroid

byAndroid

Üye
Aga bu kulaklıklar bu kadar pahalı mi yavv yeni telefonlarda genellikle kulak içi veriyorlar ve de çok kaliteli

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Valla kullanmadım bişey diyemem ama benim kullandıklarım da dışarıyla bağlantın kopuyor ses bile duymuyorsun o derece bence bu kulaklıklar çoğu aynı derecede ses veriyor sadece kalite ve marka farkı var beats in kulaklığını da denedim aynı hepsi çok az farklar var.

• Beğen
Tepkiler: egrvalfi
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Valla kullanmadım bişey diyemem ama benim kullandıklarım da dışarıyla bağlantın kopuyor ses bile duymuyorsun o derece bence bu kulaklıklar çoğu aynı derecede ses veriyor sadece kalite ve marka farkı var beats in kulaklığını da denedim aynı hepsi çok az farklar var.
Beats'i ayrı tutuyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Neyde denedin? Bununda bir önemi var. Mesela benim walkman Mp3 walkman dediğime bakma eski birşey değil 16gb hafıza var yani bildiğin mp3. Ondaki equ ayarlarında bass a özel 3 kademe var ve tam benim tarzıma uygun. Telefonda ise amfi yok kulaklıkta bundan dolayı dijital sesi Yükseltsem bile cizirtili geliyor. Sen gidersin powerampte test edersin mükemmel bir kulaklık dersin. Bide normal player ile test edersin fark yok dersin. Bence böyle.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bu beatsi note 3 te denedim fark olabilir arkadaşın telelofnuydu. Bende bi galaxy s vardı eski discovery kulaklığını bir takıyordum dimtis dimtis kopp baba :D normal hoparlörde duyamadığım arkadaki sesleri ve melodileri onda duydum. Şuan s3 mini orjinal kulaklık var galaxy s teki ses kalitesini vermiyor ama aşa kalır yanıda yok sayılır.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Revengeful

Emekli Yönetici
Sennheiser (iyi olanları.. Yoksa çok ucuzları da var) ve Beats çok ayrı sınıftalar.. Onlarla karşılaştırmak komik olur. Ama artık benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ne zaman kulaklık alsam temassızlık oluyor ve bir tarafından ses çıkmıyor. Kullanmadığım vakitlerde düzgünce bükmeden kırmadan kullanmama rağmen.. 200 küsür lira kulaklığımda da böyle oldu 30 liralık kulaklığımda da.. O yüzden 29.99 dan fazla para vermiyorum artık kulaklığa :D Çünkü biliyorum gene temassızlık olacak :D Telefona takılıyken pantolunun içinde kırılıyor olabilir tabi..

avast

avast

Üye
Valla hocam kaliteli kulaklık farkediyor ve telefonlardan çıkanlar vasat bence

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence senin telefon sorunlu

avast

avast

Üye
Bence senin telefon sorunlu
İphone 5 kullanıyorum ondan öncede g2 ve nexus 5 vardı ses kalitesi olarak iphone aralarında en iyisi ve g2 kulaklığıylada kullandım samsung kulaklığıylada telefondan olacağını sanmıyorum senheisser cx 200 street ve mdr ex 50 lp kullanıyorum ve earpods lar samsunglar kgler kulaklık koyduk demek için koyuyorlar bence

byAndroid

byAndroid

Üye
Gençler hadi herkes kulaklığının resmini atsın bi foto üzerinden yorum yapalım

byAndroid

byAndroid

Üye
Kulaklık discovery nin

Galaxy s te adamı uçuran bir performansı vardı s3 minide ses kısık ve boğuk geldi. S3 minide orjinal kulaklık kullanıyorum bunun kadar iyi olmasada iş görüyor

avast

avast

Üye
Kulaklık discovery nin

Galaxy s te adamı uçuran bir performansı vardı s3 minide ses kısık ve boğuk geldi. S3 minide orjinal kulaklık kullanıyorum bunun kadar iyi olmasada iş görüyor
bu kulaklık hangisinin discovery mi ona benzettim biraz

Üst Alt