Kulakiçi Kulaklık Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Evet discovery yazdım zaten resmin üstüne

byAndroid

byAndroid

Üye
Şekli çok güzel kulaktan çıkmıyorsa sıkıntı yok ama pahalıdır bu
Arkada sony gördüm birde :D

• Beğen
Tepkiler: avast
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada şarkının özelliğine göre ses kalitesi değişir. Yani şarkının Kilobit'i , örnekleme hızı ve bas-tiz dengesi kalitede farklılık gösterir. Kulaklığın da payı var elbette. Önceki kullandığım Headset Philips SHL3000 yeni aldığım KOSS RUK30 kadar iyi ve temiz ses vermiyor.

• Beğen
Tepkiler: avast ve byAndroid
avast

avast

Üye
Dediğine katılıyorum bu yüzden tüm parçalarım 320kbs fark oluyor ciddi oranda
Şekli çok güzel kulaktan çıkmıyorsa sıkıntı yok ama pahalıdır bu
Arkada sony gördüm birde :D
öndeki apple ın earpods 75 lira etiketi arkadaki sony daha hoş bende yalıtım olarak :D falan onuda 40-50 lira igib almıştım bir sene önce indirimle sonrasında 80 liraya aldığım sennheiser cx 200 bozuldu ama bu bozulmadı anlayamadım bende :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
byAndroid

byAndroid

Üye
Samsung style :D

• Beğen
Tepkiler: avast
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bir çok 70-80-90 tl bazen 120 tl aralarında SONY kulaklık kullandım ve hepside bozuldu @Revengeful a olan aynısı oluyordu. Şimdi buna geçtim ve keşke Sony kulaklıklar ile kulağımı heba etmeseydim diyorum :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen güzel şarkıyı hissediyorsun

Revengeful

Emekli Yönetici
Creative ep630 gerçekten iyi mi ? Millet baya övüyor. Ama bazıları ses kötü falan diyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Rock metal ağırlıklı dinliyorum tiz gerekir sanırım :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bugün okuldan gelişte kulaklığı yaklaşık 2 saat deneyeceğim. Bakalım nasılmış.

0MG90

0MG90

Üye
Kulaklık mı yarıştırıyoz?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Yaklaşık 1 aydır KOSS RUK30 kullanıyorum. Dün 2 saatlik yolda meburen Philips'in kulakiçi kulaklığını kullandım. Anladım ki RUK30 çok çok iyi bir kulaklıkmış. Bunu bir daha anladım ...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
tutulacak kadar var - şahsen kendim kullanıyorum. gerçektende kaliteli kulaklıklar, fakat o etiket fiyatının ne kadarını hak ederler bilmem.
Ben de 1000 küsür liralık beats'ı yerinde denedim. Harbiden çok farklı bir şey.

baby_face_

baby_face_

Üye
Kime sorsan telefonla verilen kulaklık çok iyi der, bende böyle diyenlerdendim. S4 ümden çıkan kulaklık iyi diyordum, 40 TL ye Sony'nin (modelini hatırlamıyorum) kulak içi kulaklığını aldım yok böyle bir bas böyle bir tiz :-) kaliteli müzik istiyorsanız paraya kıyacaksınız agalar :-)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve abandonware

Üst Alt