Görmemişim pardonEvet discovery yazdım zaten resmin üstüne

öndeki apple ın earpods 75 lira etiketi arkadaki sony daha hoş bende yalıtım olarakŞekli çok güzel kulaktan çıkmıyorsa sıkıntı yok ama pahalıdır bu
Arkada sony gördüm birde![]()
falan onuda 40-50 lira igib almıştım bir sene önce indirimle sonrasında 80 liraya aldığım sennheiser cx 200 bozuldu ama bu bozulmadı anlayamadım bende 
Note 3 kulaklığı vardı buna benzer bozuldu şimdi de baya iyi bass ları veriyor kaliteli.Samsung style
İyi hocam da tizler biraz kötü basslar tatmin eder amaCreative ep630 gerçekten iyi mi ? Millet baya övüyor. Ama bazıları ses kötü falan diyor
GerekirRock metal ağırlıklı dinliyorum tiz gerekir sanırım![]()
Sony mdr ex 50lp tiz olarak daha iyiydi ama sıfıorı kalmamış onundatutulacak kadar var - şahsen kendim kullanıyorum. gerçektende kaliteli kulaklıklar, fakat o etiket fiyatının ne kadarını hak ederler bilmem.Beats'i ayrı tutuyorum.
Ben de 1000 küsür liralık beats'ı yerinde denedim. Harbiden çok farklı bir şey.tutulacak kadar var - şahsen kendim kullanıyorum. gerçektende kaliteli kulaklıklar, fakat o etiket fiyatının ne kadarını hak ederler bilmem.
Bende urBeats var, o bile çok farklı.Ben de 1000 küsür liralık beats'ı yerinde denedim. Harbiden çok farklı bir şey.