Kredi Kartı Almak İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
night_jack

night_jack

Üye
Kart aidatı vermeyin bankalara:)
İşsizsen bulaşma bence,borç batağına girersin:ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
şimdi almıcam da iler de düşünüyom :)

-efşan

-efşan

Üye
Al gitsin yahu. Kullanmayı bilirsen ne âlâ. Korkuya gerek yok, öldürmezler.

night_jack

night_jack

Üye
Yani öldürmezler,ödeyemezsen sonu hapishanedir:)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yok ya şimdi almıcaktım ki zaten sordum sadece :ehe

Havvali

Havvali

Üye
Yani öldürmezler,ödeyemezsen sonu hapishanedir:)

Hapse atmazlar paran yoksa ve mal varlığın yoksa hiç bişicik yapamıyorlar. Ama mimleniyorsunuz birdaha kredi kartı alamıyorsunz ya da kredi çekemiyorsunuz dahası ileride iş sahibi olduğunuzda maaşınıza el koyuyorlar faiziyle hemde bileşik faizle... Avukat masrafı vs. Değmez ödemediğinize...

night_jack

night_jack

Üye

Hapse atmazlar paran yoksa ve mal varlığın yoksa hiç bişicik yapamıyorlar. Ama mimleniyorsunuz birdaha kredi kartı alamıyorsunz ya da kredi çekemiyorsunuz dahası ileride iş sahibi olduğunuzda maaşınıza el koyuyorlar faiziyle hemde bileşik faizle... Avukat masrafı vs. Değmez ödemediğinize...
Alıcağını tahsil edemezse ne oluyor?
İlk önce icraya geçer,sonra evinize gelir eyer taahhüt yoksa onu imzalarsınız.
Ve olaylar asıl şimdi başlar parayı ödemediğiniz süre içresinde hapse düşme gibi bir olayınız açık şekildedir.
Ödeyemezsiniz aradan zaman geçer ve 3 ay boyunca hapis yatarsınız.
Bu her alan da geçerlidir,her hangi bir kampanyalı satışta bile taahhüt imzaalarsanız.
Sonu hüsran olursa,ödeyemezseniz.Bir süre zarfın da 3 ay boyunca hapishanede yatıyorsunuz.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Bence kredi kartı iyi bişey değil.Sakın almayin o size dertten başka bişe getirmez

karanlık alem

Üye
arkadaslar uzak durun bu illetten ben 2009 yilinda 40 000 liralik kart kapattim sakin sakin almayin illede kart kullanicam diyorsan bankamatik kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...