Kredi Kartı Almak İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Kredi Kartı Almak İçin
Ne gibi şartlar var ? 18 yaşını doldurmuş herkes alabiliyor mu ?

Metin MF

Metin MF

Üye
18 yaşını dolduran herkes alabilir ama bence alma çok illet bir şey.

El-CD

El-CD

Üye
:oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Çalışmıyorsan 250 lira limitli kart alabilirsin. Kredi kartı günümüzde artık zorunluluk haline geldi. Kendini nerede frenleyeceğini iyi bilmen gerekiyor. İpin ucunu kaçırırsan bir daha yakalayamazsın. Sadece zorunlu hallerde kullanmanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Dede
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
250 TL limitli kart da güzelmiş :) Hangi banka lar da oluyor mu 250 TL limit li kart :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Vakıf bankasına gidersen hiç zorluk çekmeden alırsın. Bu arada üniversite öğrencisisin değil mi? değilsen zor.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
KayraBey

KayraBey

Üye
Artık kredi kartı olmadan olmaz bende 4 tane var. Kapattiklarim cabasi...

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve anılbaran
yaren_dede

yaren_dede

Üye
bence al para taşıma derdin olmuyor ve vade farki ödemeden taksit yapma imkanı veriyor borcunuda son ödeme tarihinden önce ödersen faiz ödemezsin bende 2 tane var daha faiz ödemişliğim yok
kart ücreti içinde kesinti olunca bankayı arayın paranızı iade ediyorlar

ayrıca geçen gün arkadaşim finansbankin kapısından girdi kredikartı almak için çıkışta elinde kart vardı 5 dakikada verdiler çalışıyorsan finansa bir uğra almayani dövüyorlar o şekil yani

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bence al para taşıma derdin olmuyor ve vade farki ödemeden taksit yapma imkanı veriyor borcunuda son ödeme tarihinden önce ödersen faiz ödemezsin bende 2 tane var daha faiz ödemişliğim yok

ayrıca geçen gün arkadaşim finansbankin kapısından girdi kredikartı almak için çıkışta elinde kart vardı 5 dakikada verdiler çalışıyorsan finansa bir uğra almayani dövüyorlar o şekil yani

almayani dövüyorlar mi :ehe

Havvali

Havvali

Üye
bende 2 tane var 1000tl limitli 700tl borcum vardı her ay tüm paramı yatırmak bana evlat acısı gibi geliyor suan cepte kuruş kalmadı hala 135tl borcum var bitirdi beni bu melet...

- - - Eklendi - - -

Paran varsa bankamatik kullan para taşımamış olursun...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende 2 tane var 1000tl limitli 700tl borcum vardı her ay tüm paramı yatırmak bana evlat acısı gibi geliyor suan cepte kuruş kalmadı hala 135tl borcum var bitirdi beni bu melet...

- - - Eklendi - - -

Paran varsa bankamatik kullan para taşımamış olursun...

borç almak daha iyi ödemen gerektiği için idareli kullanıyorsun ay sonunda parayı yatırıyorsun ama bankamatik öyle değil para senin harcarken düşünmüyorsun ve hemen bitiyor sonra aç geziyorsun anlatabildimmi

Havvali

Havvali

Üye

borç almak daha iyi ödemen gerektiği için idareli kullanıyorsun ay sonunda parayı yatırıyorsun ama bankamatik öyle değil para senin harcarken düşünmüyorsun ve hemen bitiyor sonra aç geziyorsun anlatabildimmi

Valla bu şahşi bi mesele bende borç alınca çabuk bitiyor yoksa kredi kartıyla 700tl borc yapmazdım, bu kişiden kişiye değişir... :d:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye

Bankamatik kartı daha iyi bence :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
800 tl Limitli Bonus Flexi Kart Kullanıyorum 3 Ayda 7,99 tl Kart aidatı Var Eğer illede alıcam diyorsan buna Başvur

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Artık kredi kartı olmadan olmaz bende 4 tane var. Kapattiklarim cabasi...
Kapatabildiysen ne güzel.. Babamda garantinin bonusu var adamlar ayaklarına kapanacak utanmasalar kapattırmamak için :D

Kapattırmadığımız için şimdi kart aidatı almıyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye

Kapatabildiysen ne güzel.. Babamda garantinin bonusu var adamlar ayaklarına kapanacak utanmasalar kapattırmamak için :D

Kapattırmadığımız için şimdi kart aidatı almıyorlar :D

Benim adım Ahmet :) Kilitlerim konuları yoksa
:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...