enver_techno
Üye
Ağır oyun ve uygulama kullanıyorsan bence onlar etkiliyordur. Ya da SD kartın içi çok doluysa. Arka planda açık uygulama bırakma ve ara ara Ram'i temizle.Aynen öyle :S
Ağır oyun ve uygulama kullanıyorsan bence onlar etkiliyordur. Ya da SD kartın içi çok doluysa. Arka planda açık uygulama bırakma ve ara ara Ram'i temizle.Aynen öyle :S
Ağır oyun ve uygulama kullanıyorsan bence onlar etkiliyordur. Ya da SD kartın içi çok doluysa. Arka planda açık uygulama bırakma ve ara ara Ram'i temizle.
Çok ağır oyun kullanmıyorum uygulama da. SD kartın içi de bomboş neredeyse. Rami de sürekli temizliyorum :S
Cihazı servise yollaman gerek o zaman.
v20D de iken sorun yoktu v30a da menü geçişleri yavaş tek sorun bu :SO zaman V20D'ye geri dönyok artık arkadaş o kadar da değilv20D de iken sorun yoktu v30a da menü geçişleri yavaş tek sorun bu :S
ICS biraz ağır gelebiliyo GingerBread'e göre 
Aynen galiba öyle yapıcam ama görünüşü de çok güzel bu ics nin
O zaman V20D'ye geri dönICS biraz ağır gelebiliyo GingerBread'e göre
![]()

Zaten çoğu onun için vazgeçemiyo ICS'denAynen galiba öyle yapıcam ama görünüşü de çok güzel bu ics nin![]()

Bataryayı çkar usb'yi ses açma tusuna basarak bağla Lg Support Tool'da acil kurtarma modunu seç gerekli yerleri doldur. Cihaza ilk yazılımı yüklenir.merhaba p-725 var v10c .... genellikle olumsuz yorumlar geliyor...yükseltme yapsam baktımbeğenmedim v10 c tekrar nası dönerim? bide bu işlemller garantiyi etkilermi :S
çok teşekkür ederim
Bataryayı çkar usb'yi ses açma tusuna basarak bağla Lg Support Tool'da acil kurtarma modunu seç gerekli yerleri doldur. Cihaza ilk yazılımı yüklenir.
Rica ederimçok teşekkür ederim
LG Support Tool bazen saçmalıyor. Bazı arkadaşlarda da öyle olmuştu. Sebebini bende bilemiyorumbişey daha sormak istiyorm LG nin aracıyla yükseltme yapmak istedim zqaten en güncel hali bu diyor v10 için ...madem güncelleme çıktı bana neden öyle bi uyarı verdi
(resim aşağıda)
bişeyi eksikmi yapıyorum acaba ?
teşekkürler
En iyisi güncellemeyi kendin SFT ile at cihaza. 
OlabilirBunun sebebi bence şu şekilde oluyor, farklı bir v10c versiyonu yüklendiğinde Avrupa romu.. sonra support tool onu Turkiye olarak göremiyorbu seferde yabancı olduğu için otomatik olarak güncel gösteriyor.. sanırım
Bilmem anlatabildim mi![]()

Arkadaşlar Piltüketimine girip Bakıyorum Android IS %40 larda çıkıyor.En Çok Pili O harcıyor.Bu neden Böyle?Acaba ıcs telefonlarla uyumlu değil mi?

Hayır Hiçbir işlem yapmasamda bu böyle?Bekleme durumunda android is%30 %16 wifi%14 ekran %12 ses aramaları %9 android sistemi%8 teelefon boşta %7 daha düşük ekran daha düşü
- - - Eklendi - - -
Bir de bu sorun advanced task Killer den kaynaklanır mı?