KOŞUUUUNNN Optimus Black V30A sürümüyle Türkiye ICS çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

hayyam27

Üye
arkadaşlar şu fransa romundan radyo apksını çıkarıp biri hayrına paylaşsa çok mükemmel olacak beklemedeyim.....

burakser55

Üye

Ağır oyun ve uygulama kullanıyorsan bence onlar etkiliyordur. Ya da SD kartın içi çok doluysa. Arka planda açık uygulama bırakma ve ara ara Ram'i temizle.

Çok ağır oyun kullanmıyorum uygulama da. SD kartın içi de bomboş neredeyse. Rami de sürekli temizliyorum :S

enver_techno

enver_techno

Üye

nightwish

Üye
merhaba p-725 var v10c .... genellikle olumsuz yorumlar geliyor...yükseltme yapsam baktımbeğenmedim v10 c tekrar nası dönerim? bide bu işlemller garantiyi etkilermi :S

enver_techno

enver_techno

Üye
merhaba p-725 var v10c .... genellikle olumsuz yorumlar geliyor...yükseltme yapsam baktımbeğenmedim v10 c tekrar nası dönerim? bide bu işlemller garantiyi etkilermi :S
Bataryayı çkar usb'yi ses açma tusuna basarak bağla Lg Support Tool'da acil kurtarma modunu seç gerekli yerleri doldur. Cihaza ilk yazılımı yüklenir.

nightwish

Üye
bişey daha sormak istiyorm LG nin aracıyla yükseltme yapmak istedim zqaten en güncel hali bu diyor v10 için ...madem güncelleme çıktı bana neden öyle bi uyarı verdi
(resim aşağıda)
bişeyi eksikmi yapıyorum acaba ?

teşekkürler

enver_techno

enver_techno

Üye
bişey daha sormak istiyorm LG nin aracıyla yükseltme yapmak istedim zqaten en güncel hali bu diyor v10 için ...madem güncelleme çıktı bana neden öyle bi uyarı verdi
(resim aşağıda)
bişeyi eksikmi yapıyorum acaba ?

teşekkürler
LG Support Tool bazen saçmalıyor. Bazı arkadaşlarda da öyle olmuştu. Sebebini bende bilemiyorum :hmmm En iyisi güncellemeyi kendin SFT ile at cihaza. :oke:

technoshark

technoshark

Üye
Bunun sebebi bence şu şekilde oluyor, farklı bir v10c versiyonu yüklendiğinde Avrupa romu.. sonra support tool onu Turkiye olarak göremiyor :) bu seferde yabancı olduğu için otomatik olarak güncel gösteriyor.. sanırım :)

Bilmem anlatabildim mi :)

enver_techno

enver_techno

Üye
Bunun sebebi bence şu şekilde oluyor, farklı bir v10c versiyonu yüklendiğinde Avrupa romu.. sonra support tool onu Turkiye olarak göremiyor :) bu seferde yabancı olduğu için otomatik olarak güncel gösteriyor.. sanırım :)

Bilmem anlatabildim mi :)
Olabilir :D

• Beğen
Tepkiler: technoshark

baryel

Üye
Arkadaşlar Piltüketimine girip Bakıyorum Android IS %40 larda çıkıyor.En Çok Pili O harcıyor.Bu neden Böyle?Acaba ıcs telefonlarla uyumlu değil mi?

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar Piltüketimine girip Bakıyorum Android IS %40 larda çıkıyor.En Çok Pili O harcıyor.Bu neden Böyle?Acaba ıcs telefonlarla uyumlu değil mi?

Uyumlu olmadığı anlamına gelmiyor ama benimde %34 de :S sen sürekli bir işlem içerisindesin demek ki :)

baryel

Üye
Hayır Hiçbir işlem yapmasamda bu böyle?Bekleme durumunda android is%30 %16 wifi%14 ekran %12 ses aramaları %9 android sistemi%8 teelefon boşta %7 daha düşük ekran daha düşü

- - - Eklendi - - -

Bir de bu sorun advanced task Killer den kaynaklanır mı?

technoshark

technoshark

Üye
Hayır Hiçbir işlem yapmasamda bu böyle?Bekleme durumunda android is%30 %16 wifi%14 ekran %12 ses aramaları %9 android sistemi%8 teelefon boşta %7 daha düşük ekran daha düşü

- - - Eklendi - - -

Bir de bu sorun advanced task Killer den kaynaklanır mı?

Halen o durumda ise sen versiyon değiştir bakalım, bundan önce bu kadar çabuk bitiyor muydu?

Üst Alt