Konulara yöneticilerin ilgisizliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokhans_life

gokhans_life

Üye
    Konu Sahibi
Konulara yöneticilerin ilgisizliği
Sayın yönetici arkadaşlar lütfen açtığımız konuları biraz inceleme zahmetinde bulunun.Ben kendi açtığım konunun silinmesi istedim(linkler kırık olduğu için) fakat konu silinmedi.Kimsenin gözünde kandırmaya çalışsan biri olmak istemiyorum.Lütfen daha iyi incelensin konular.Ayrıca konu açtıktan sonra onay bekleme saçmalığının da kalkması gerekiyor.Üye sayısı çok elimiz ancak bu kadarına yetişiyo demeyin yönetici sayısını arttırabilirsiniz.
Saygılarımla...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Paylaşım konularını onaylarken gerekli titizliği gösteriyoruz, bundan şüpheniz olmasın. Bahsettiğiniz konuda ilk indirmelerde bir sorun yoktu, indirmek isteyen rahatlıkla indirdi ( konuyu onaylayan bendim ). Linkler konu onaylandıktan sonra kırılmış ki konu onaylandıktan bir süre sonra linklerin kırılmış olması, yöneticilerin konuyu yeteri kadar incelemediğini ve de konulara ilgisizliğini göstermez.

Konularla veya mesajlarla ilgili bir sıkıntı varsa, bunu konuda yazarak bize ulaştıramazsınız. Bizden konu konu gezip şikayet mesajı aramamızı beklemek yerine, her mesajın sağ üst köşesindeki "Şikayet Et" bağlantısını kullanmanız hem bizim işimizi hızlandıracak hem de sizin 'yöneticiler ilgisiz' gibi düşüncelere kapılmanızı engelleyecektir.

Yönetimdeki arkadaşlar, onaylanacaklara yeterli ilgiyi göstermektedirler. Yönetimdeki her arkadaşın özel işleri var ve bunlar aynı zaman dönemine denk gelebiliyorlar bazen. Dolayısıyla böyle durumlarda konu onaylama işlemleri biraz ( en fazla 3 gün - nadiren ) geç olabiliyor. Bu konuda pek kusurumuz olmasa da yine de özür dileriz bu gecikmeler için. Ancak konular çoğunlukla açıldıktan bir sonraki gün onaylanıyor, bilgisayar başında geçirmiyoruz günümüzü ne de olsa. Bizi anlayacağınızı umuyorum.

Not: Bahsettiğiniz konuyla ilgilenilmiştir.

İyi forumlar.

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt