hortçular dağılmaz bu gldişle :D böyle daha iyi.
symbian.forever Üye Pondusss' Alıntı: hort uzmanı Genişletmek için tıkla ... Ben symbian v3 bölümüne sızdım. Kimsede çakmadı Yavaş yavaş sizde diğer bölümlere sızın
Pondusss' Alıntı: hort uzmanı Genişletmek için tıkla ... Ben symbian v3 bölümüne sızdım. Kimsede çakmadı Yavaş yavaş sizde diğer bölümlere sızın
symbian.forever Üye Aybin.Kilic' Alıntı: adminde hesaplara sızarsa o zaman eğlenceyi seyredin Genişletmek için tıkla ... Çaktırmadan hortlatacaksınız canım. Durun o konuyu bulayım da göstereyim
Aybin.Kilic' Alıntı: adminde hesaplara sızarsa o zaman eğlenceyi seyredin Genişletmek için tıkla ... Çaktırmadan hortlatacaksınız canım. Durun o konuyu bulayım da göstereyim
15097 Üye spy ghost' Alıntı: rekor bende galiba 6 sene 3 aylık konuyu hortlattım grup liderdliği bende Genişletmek için tıkla ... o konuyu hortlattıktan sonra kesin kapanmıştır o konu
spy ghost' Alıntı: rekor bende galiba 6 sene 3 aylık konuyu hortlattım grup liderdliği bende Genişletmek için tıkla ... o konuyu hortlattıktan sonra kesin kapanmıştır o konu
symbian.forever Üye www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/n73-icin-ucretsiz-navigasyon-programi-2-314651.html#post4807815 Bakın hortlattığımı anlayan bile olmamış
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/n73-icin-ucretsiz-navigasyon-programi-2-314651.html#post4807815 Bakın hortlattığımı anlayan bile olmamış