Knight Oynamak Istiyorum

Konu Sahibi
Knight Oynamak Istiyorum
arkadaslar ben knighta baslamak istiyorum ama ekran kartım 256 mb "onboard" kart . oyunu açarmı acarsa ne kadar kasma yapar ?

Tepkiler: Silinen Üye 988579

Emip

Üye
açarda başlamanı tavsiye etmem öğrenciysen okul hayatını bitirebilir azcık oynarım dersin boş zamanlarımda dersin sonradan diğer zamanlara geçmeye başlar sonra her gün oynuyor olursun sonra karnede notları görünce anlıyorsun gerçeği bunun yüzünden sınıfta kalan bir çok arkadaşım var

Tepkiler: esmeran3, Silinen Üye 988579 ve Van Hohenheim

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Online oyunların çoğuna karşıyım lol hariç

Tepkiler: Emip

Peocawe

Üye
hic baslama derim. 7 yil once basima bela olmustu birakali 1yil oldu hayatim duzene girdi. hele su devirde hic baslama zevk alamazsin.

Tepkiler: Van Hohenheim
Çünkü lol zeka geliştiren bi oyun

Tepkiler: Silinen Üye 988579
Bütün hardcore MMORPG'ler bağımlılık yapar.Daha soft bi oyun oynabilirsin fakat önereceklerimi bilgisayarın kaldırmaz büyük ihtimalle :/ Guild Wars çok iyidir mesela -oyunda önemli olan çok fazla oynamak değil, tam bir softcore oyuncu oyunu- ama istediği donanımsal özellikler seni baya bir aşıyor.

Tepkiler: Van Hohenheim
bu bölümde daha iyi yardım alabilirsin

Tepkiler: Van Hohenheim ve GDDR5

Peocawe

Üye
oynarsin da rahat oynayamazsin. efektlerin agir oldugu yerde baya kasar. benim 512mb ekran karti 2gb ramli pc de adam akilli pk atamazdim novalar dustukce ölüp ölüp dirilirdi pc