Knight Online'ın Yediği kota miktarı

Sponsorlu Bağlantılar

Sarp45

Üye
Bn 17 gün falan oynadım.7 GB oldu boru gibi fatura geldi

safara1

safara1

Üye
sağolasın kardeş ya bende kotayı aşar diye oynayamıodum :)
bende tam knight online ne kadar kota yiyor diye konu açacaktım şansın bu kadarı.

sevindiren

Üye
ya abicim sen 1 ay bıyunca oyna 200 mb olamz diosun 1 hafta sonunda kota mikrarına baktım 2 gb ı gecmiş

angin60

Üye
Kota harcamıyor çünkü herşey oyunun içinde yüklü (efektler...) sadece yanınızdaki online oyunların hareketi , sizin hareketiniz, konuşmalar vb kota yer. Ayrıca en çok kota patch atarken gider

eagame35

Üye
SELAMIN ALEYKÜM BEYLER BEN EWDE KO OYNUYAMIYORUM ÇÜNKÜ SADECE OYUNA GİRERKEN KOTAM 1-2CGB OLUYO LÜTFEN BANA YARDIM EDİN :S :( MSN:o[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

ßeyLeR yardım edin ko oynuyorum kota sıfırken 30dk sonra cıkıyorum ve kota 2cgb olmus yardım edin lütfen !............ ne yapmam lazım

davutcankrks5

Üye
sana biri geçirio bnce XD
la bu firmalar 5 gb fln oluo kngiht oynamadan 5 gbı doldurcak hiç bi indirmedim
ya biri erişio kablosus ağa yada smile adsl geçirio

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bnce kota girer çünkü oyun online kim napıosa sana gelio maradonda dursan en az 200 kişinin hareketi mesajları glcek 200 kişi 1 mb(örnek) boyutunda bişe yapsa 200 mb çok kota yer bnce knightı evde oynıcağınıza 2 tl verin gidin 4 saat oynayın kafede 1 ay 774 saat edio 774 saat internet kafede 1500 milyar edio (oha dedim valla ).D
e 774 saaat oynıcak deilsiniz.30 günde 15 gün ooynasanız 360 tl edio lan bu hesabın sonu nereye varcak bilmiom :D
neyse siz gidin 4 saatliine oynayın kafede 2 tl verip kinghtta 4 saat oynasan 100 mb yicek 24 saat oynasan 2400 mb
48 saat oynasan 4800 mb etcek kotayı 2 günde gçrsin yani 4 saatde 100 mb yese bile
kafede:
4 saatde 2 tl yediğini düşünün 2 gün boyunca internette dursanız 96 tl edio en azından taksitle e sizde her gün gitmeyin üff ne biçim bi hesap :D nese gidin kafede oynayın hem pc yi bozar knight hem fatura sokar

davutcankrks5

Üye
ulan yükledim 5 gün oynadım 2.50de başlamıştım 3.40 oldu sınırsıza geççem artık ya 26 milyon bizimki 20tl her ay babama veririm en azından her bi boku yaparım yok foto göndermiyim kota yer yok video izlemiyim yok okey oynamıyım yok film izlemiyim bu ne la smile ve ttnette 45 tl 1megapit 49 tl 8megapit sınırsız ikisde

yeah96

Üye
haklısın abi allah razı olsun

Üst Alt