Knight Online'ın Yediği kota miktarı

Sponsorlu Bağlantılar

kavutlar

kavutlar

Üye
    Konu Sahibi
Knight Online'ın Yediği kota miktarı
Oyunda Attığın her adımda yukarıda coordinat değişir o zmn bile kota yiyor ama emin olun 10 saat yürüsenis bile anca 10 mb kota aşar
Oyuna Giriş Yüklerken 1.5 mb
El Morad - Maradon yüklerken = 500 kb ( 1 mb bile değil )
El Morad - Eslant yüklerken = 300 kb (1mb bile değil )
Elmorad tan Dodo Camp Veya Asgaya vb ufak geçişler (200 kb)
Magic Anvil kullanırken ( 100 tane bus harcasan yani 100 kere upraged yapsan bile ) = 500 kb ta yakın birşey
Eğer Oyunda Pus Store Satılıyorsa Ve Pus İtemler Kullanıyorsan Bunların nerdeyse 2 katı kota yer

Oyunda Canavar Kesme dede Çok azıcık Kota yiyor Mesela 100.000 tane canavar kestin anca 1 mb kota yer
Apostle - İsilon gibi yaratıkların damage vurukan görsel efeckleri biras janjan lı olduğundan 2 katı fazla kota yer keserken Saygılar

Bütün Kota Yiyen Ve popüler şeylerin kota yeme oranlarını yazıcam elimden geldiğince ...

SONUÇ : Knight Online fazla Kota Harcamaz 1 Ay Boyunca Online Ol en fazla 200 mb kota yer ...

Alıntı değildir!

• Beğen
Tepkiler: davutcankrks5, cres557, sanil__ugur ve 4 diğerleri

roLf'Us

roLf'Us

Üye
Evet Doğru olabilir.
Paylaşım için Teşekkürler:)

berkaydemirci

Üye
teşekkürler.Bu kadar oynuyoruz neden kota aşmıyor diye şüpheleniyordum.Çünkü 24 saat açık.

SeRDR

SeRDR

Üye
evet kota harcamıyo ben ilk başta bilmiyodum çok harcar diye oynayamıyordum
artık oynayabiliyorum :dance:
ayrıca knight oynarken internette kaldıgından daha az kota harcıyo

u.conay

u.conay

Üye
bilgi için teşekkürler :oke:

tonyaliskender

Üye
Çok Saol Kardeş Bende Bunu Kota Harcar Diye Oynamıyordum.Pekte Bişe Anlamıyom Ama Neyse.İnş Dediğin Gibidir Fazla Yemez......

ertugrulll

ertugrulll

Üye
ares te lvl 79 ııııı nickli lvl 79 asassım var plat üyeliği cabası ..
7/24 online koxperım ..
şubat 15 1,5 gb idim şimdi 28 şubat 3,475 arasında 24 saat online kaldıgım süreyece siz kıyaslayın kota yer mi yemez mi ? hazır elinizde örnek buyrun ..
başkada program indirmem .. tek başıma kalan bir insanım video izlemm msn girmemm sadece knight online açık .. bilgsayrı kullanmıyorum başka ..

kavutlar

kavutlar

Üye
    Konu Sahibi
ares te lvl 79 ııııı nickli lvl 79 asassım var plat üyeliği cabası ..
7/24 online koxperım ..
şubat 15 1,5 gb idim şimdi 28 şubat 3,475 arasında 24 saat online kaldıgım süreyece siz kıyaslayın kota yer mi yemez mi ? hazır elinizde örnek buyrun ..
başkada program indirmem .. tek başıma kalan bir insanım video izlemm msn girmemm sadece knight online açık .. bilgsayrı kullanmıyorum başka ..

Aynı senin dedigin gibi benim durumum ve şu anda 1.75 ayın 17 si ama şu bi gerçek ki türk telekom bi ayar çekiyo kotalara sınırsıza geçmemiz için ;)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Saol çok az yiyomuş

7/B şampiyon

7/B şampiyon

Üye
doğru bilgi için saol

isyanqar

Üye
Beyler benim ki paso aşıyo yha ben hala çözemedim a:@:@

07warrior

Üye
yHa kardeş bu kota konusunda cok dedirginim bazı resmi yerlerde ko nun ay sonunda 7 gb flan kota yediğini dölüyor:(

ihd_90

ihd_90

Üye
güzel bilgiler saolasın:oke:

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
bende silkroad online oynuyodum gece bota bırakıyordum 10 saat kalıyordu 25 mb yiyordu fakat bot ta işke yaptığı için ve bu işlemler botun ağına erişip ekrar pc ye gelip tekrar silkroada gittiği için biraz fazla kota yiyebiliyor aynı şey bot kulllanıcıları için geçerli değil bunu söyleyelim

KiDMaN

Üye
Ama Telefon Kablosunu Takarsan Pc Ye Bak Bakayım Nasıl Kota Gelio :D:D

Godfather

Godfather

Üye
bence çok yer

vulpix0707

vulpix0707

Üye
Bizimkiler çok kota aşıyor diye bana oynatmıyordu ama şimdi oynayabiliyorum.....

vulpix0707

vulpix0707

Üye
Teşekkürler :)

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler:oke:

lax123

lax123

Üye
emege saygı

A1234567A

A1234567A

Üye
Ben Oyunu Oynamıyorum Ama Çok Kota Yediğinden Kesinlikle Eminim...

Üst Alt