ah şu opera mobile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
ah şu opera mobile
Sa arkadaşlar
Şimdi durum şöyle telefonun kendi tarayıcısı nokia web browserla bir site var oraya giriyorum 15-16 mb ram yiyor. Opera mobile ile aynı yere girince harcadığı ram 31-32 mb.2 katı.az gezince 40 mb a kadar çıkabiliyo sonra bana bişe kalmıyo nerdeyse :S. Nerden geliyo bu kadar ram farkı ?. Opera da bi süre sonra kasılma oluyor baya bi,kendi tarayıcısında hiç kasmıyor. opera:config in altını üstüne getirdim bi değişme yok.
Yalnız şu da var kendi tarayıcısı operadan 3-4 kat fazla kota harcıyor. Bunu da denedim,ölçtüm :).
Telefon 5800,site:web tabanlı online bir oyun(java var onun için opera miniden giremiyorum.)
Çözüm var mı ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
telefonun hafızasını mümkün olduğu kadar boş tutmaya çalış başka çarede telefonu değişcen birde uc browser olmuyormu

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
telefonun hafızası zaten 60 mb boş,uc de java yok en son denediğimde öyleydi

hikmet366

hikmet366

Üye
Bana Kalırsa Opera Mobil Daha Çok Ram Yer Ama Opera Mini Fazla Ram Yemez Opera Minin Yeni Sürümü Çıkmış Bu Arada..

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
tamam zaten bende zaten opera mobil çok ram yiyo diyorum. yani bunun bi ayarı yok mu kendi tarayıcısı gibi az ram yesin. opera:config den filan çok kurcaladım ama...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Bana Kalırsa Opera Mobil Daha Çok Ram Yer Ama Opera Mini Fazla Ram Yemez Opera Minin Yeni Sürümü Çıkmış Bu Arada..

Hani nerde 7 var yine

- - - Eklendi - - -

tamam zaten bende zaten opera mobil çok ram yiyo diyorum. yani bunun bi ayarı yok mu kendi tarayıcısı gibi az ram yesin. opera:config den filan çok kurcaladım ama...

Kendi tarayıcısı cok ram yemiyor ondan gireceksin başka çare yok

murat.122a

murat.122a

Üye
opera mini en iyisi kullanın farkı görüm

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
ilk mesajımda sonda parantez içinde neden opera mini ile giremediğimi belirtmiştim. Şuan opera mobile 10 finali kullanıyorum bu daha stabil çalışıyor 5800'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt