Kızlar Sevdiğinden Ne İster yada Ne Bekler?

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
biz burda ne desek boş sen tanıyosun cunku yada tanıyama calısıyorsun bayanları anlamak zordur beklentılerıde deısır kişiden kişiye
ama güven her zaman önemlı sonrası zaten gelır
yaa şuan daha tanışma aşamasındayım ama ne istediğini anlamak istiyorum bende ona göre davranayım ki üzülmesin
Çünkü o üzüldüğünde bnm mutluluğum imkansız

• Beğen
Tepkiler: -efşan

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim
yaa zaten ben ona güvensizlik vereceksem bu ilişki boştur zaten
ben ona katlanırım ama bnm ona karşı katlanılcak duruma düşmem:( kötü olur yaa bnm için

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben yne arada ugrar yazarım rica ederim
erkeklerde yazıyor zaten cok guzel fıkırler cıkıyor arkadaslardan dıkkate al :)

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Güven. Ardına da dürüstlük bekler.

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve Tuba.Erva
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Adam gibi adam olmanı ister ve bunu beklerler. Ben adam gibi adamım diyorsan hiçbir sorun olmaz rahat ol, kasmaya gerek yok kardeşim :cool

• Beğen
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bence kızlar erkekten ,direk olarak olmasada dolaylı yollardan onu aldatmasını,arkasından iş çevirmesini ister.çünkü hiç bi kız erkekten anlamıyor diye düşünyorm :hmmm

memocasy

memocasy

Üye
bir kız sevdiğinden ne istediğini kestiremez sürekli beni aldatıyormu diye şüphe içindedir ben sana güveniyorum dese bile sevgilisinin ceketine gizlice gps koyup hollywood filmlerini bizim pembe dizi saçmalıklarıyla harmanlayıp dedektifliğe soyunur ve bakarki soyunan kendisi değil sevgilisidir o_O

• Beğen
Tepkiler: minoo ve -efşan
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Fazla kolaya kaçmışsın yahu :d:
Koskoca Freud bile ölürken "yanıtlamayı başaramadığım bir soru var: kadınlar ne ister" demiş, sen foruma konu açıp cevabını bulmayı bekliyorsun :ehe

Vallahi ne ister ben de bilmiyorum,
onların bildiğini de sanmıyorum;
ama istedikleri her şeyi vermemen gerek, onu çok iyi biliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: jejep, PureFood ve -efşan
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
dostum gayet açıkca aydınlatıcı bir cvp olmuş zaten teşekkürler

pelın_

hıh aynısını bende dedım bızde bılmıyozkı ne ıstedıgımızı
cok ılgı gosterr aldattın dımı benı derız
ilgı goztermez odun derız :D kız mılletı ıste

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
tuhaf yaaa :)
yandık desene

pelın_

malesef hatta ben sunuda yaptıgımı bılırım mesela atıyorum kızlar kıyafetlerıne karısılmasını hıc ıstemez ben ısterdım sonra bundan sıkıldım karısma dedım:Dsonra gıydım gezdım nese tabı bundanda sıkıldın
sen benı sevmıyosun eskıden olsa ban karısırdın bunları gıydırmesdın dedım:)
sonra sonrası mecull tabı ınsann dengesı sasıyo kızlar bole işte naparsın

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
kızz naptın sen çocuğa yaa :)
caniiii

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yani, bana kalırsa -davranışların kesinlikle saygısızlık boyutuna varmayacak ama- ipler senin elinde olacak.
Kadınlara istedikleri her şeyi vermeye çalışırsan ipler tamamen onların elinde olur ve -genelliyorum- kadınlar karşılarında güçsüz bir erkek olduğunu düşünürler. Zira kendileri bir onu bir bunu istemektedirler. Maymun ederler adamı vallahi :D

Bunun yerine azar azar, dengeli, seviyeli ve en önemlisi kontrollü bir şekilde istediklerini -senin ya da onların istediği değil- uygun olan zamanda verirsen, dolayısıyla da kimi zamanda vermezsen, kadın karşısında güçlü, sırtını yaslayabileceği, güven veren bir erkek bulur.

Yine şikayet eder onlar.
Ama senden vazgeçemezler kolay kolay. :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve -efşan

pelın_

öle :D

----------Eklendi @ 23:22:56 ---------- Yazıldı @ 23:21:35 ----------

Yani, bana kalırsa -davranışların kesinlikle saygısızlık boyutuna varmayacak ama- ipler senin elinde olacak.
Kadınlara istedikleri her şeyi vermeye çalışırsan ipler tamamen onların elinde olur ve -genelliyorum- kadınlar karşılarında güçsüz bir erkek olduğunu düşünürler. Zira kendileri bir onu bir bunu istemektedirler. Maymun ederler adamı vallahi :D

Bunun yerine azar azar, dengeli, seviyeli ve en önemlisi kontrollü bir şekilde istediklerini -senin ya da onların istediği değil- uygun olan zamanda verirsen, dolayısıyla da kimi zamanda vermezsen, kadın karşısında güçlü, sırtını yaslayabileceği, güven veren bir erkek bulur.

Yine şikayet eder onlar.
Ama senden vazgeçemezler kolay kolay. :)
işte tam bunu demek ıstemıstım:D kızar bunu ıster ama pat dıye dıyıl yavaş yavaş yoksa ısteklerı dengesız bı hal alır

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
bak bu msj ilaç gibi geldi desem yalan olmazz

pelın_

ne gıbı

Üst Alt